![]() |
Re: E30 - B 69 M S K - 1.8 is
am o bara spate impecbila , daca ai nevoie ;)
|
Quote:
|
Dani nu stiu ce sa zic cu 24v ... chiar imi place is`ul asta si as vrea sa il fac pe asta :lol: 1.8is kompressor :lol:
Quote:
Quote:
|
Quote:
sta la spalat zici nu, cu fass fass...bafta la reparatie! deeeh daca dai masina cui nu trebe :lol: nu trebuia sa il mai stresezi pe gabi cu tinichigeria |
saluuuut mister Fr33
Ma bucur pt tine ca ti-ai luat M S K-u ... a dat dumnezeu si ti-au luat si tu o masina inchegata .... sper sa ai grija de ea ... nu sa faci ce ai facut cu J A K-u..... Zbye |
Quote:
|
merci mult pentru incurajari ... si pentru urari ... sa inteleg ca a aflat toata delta si tot rondul ce sa intamplat cu masina .... nu am nimic cu voi dar iar ati inceput sa vorbitzi mult si prost ... in special REME ...
Quote:
|
Tabla se face frate! Numai bine spor la reparatii:)
|
deci daca tu te plangi la o indoitura...dar la mn ce sa mai zic?:lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
mult succes in continuare cu noul tau proiect ( Fass,fass) |
nu e vorba nici de la cine ai aflat nici de nimic ... numai ca chiar nu e treaba voastra cui si cum ii dau masina ... si 2 la mana nu ma atac ... dar nu iti doresc sa treci prin asta cu rosiatica voastra ;) bafta si tie cu jucaria
Quote:
|
chiar nu era cazul daffy de asa ceva ... dasta ma oftic mai mult dar ata ete ... o facem noi :* bye si bafta cu ursulica
Quote:
|
merci mult broh
Quote:
|
pai bah,tocmai asta e ideea...ca din ce stiu eu,tu nu ai dat-o la nimeni...s-au servit singuri(sau singure :punch:)...nashpa coaie,nu doresc la nimeni sa-si loveasca mashina...din pacate,asta e,daca s-a intamplat,bine ca n-a fost mai rau...tabla se repara...cum ai zis si tu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning