![]() |
Re: Masini Abandonate!
o stiu si eu asta ! sta de ceva vreme acolo!
|
Quote:
|
[QUOTE=gabbri33l;4917164]un BMW abandonat de ceva timp in Campina, Ph , arata destul de jalnic :oops:[/QUO
CINE VREA SA SE INTERESEZE DE ACEASTA MASINA SA MI LASE PM SI CAND MAI TREC PRIN CAMPINA O SA I DAU NUMARUL PROPRIETARULUI AKUM 2 ANI CAND TRECEA MASINA ASTA PE LANGA TINE TE MINUNAI IA R AKUM ITI ESTE SCARBA SA TE UITI LA EA! |
7 Attachment(s)
:sad: nu stiu ce sa zic,dar S-ul asta ma lasat fara cuvinte .....pacat de el.
|
Desi urmaresc cu cea mai mare placere topicul asta, nu totul e chiar asa cum e prezentat aici. Eu navig si plec cate 5 luni de acasa. Masina ramane in fata blocului in timpul asta, ca nu am garaj, ba chiar o las si cu cauciucurile dezumflate un pic. Deci daca cineva vede la Tomis cu Soveja, in spate la pari-loto, pari-bet, etc, in Constanta, Un Seat Altea 2006, albastru marin, cu 1 cm praf si gainat de pescarus pe el, si gumele semi-lasate, sa nu il puneti pe aici, ca il folosesc. 2 luni pe an, cand sunt acasa.
|
" Ce vorbesti? Dovada! Vrem dovada! Proprietarul n-are bani sa refaca motorul pe Seatul ala sau e in puscarie! "
:lol: Cam asa merg lucrurile pe aici... |
Adevarul e ca sunt in puscarie cam 10 luni pe an :p
|
Da de cand e Seat Altea o masina asa rara care ar trebui mentionata? :D
Stai linistit ca nu iti face nimeni poze la ea, e doar o alta masina banala lasata in parcare mai mult timp. Daca era un Leon Cupra lasat cu 1cm de praf fii sigur ca aparea aici. Unii sufera de prea multa importanta :D |
Quote:
|
Quote:
eu pe 10 trebuie să fiu în California să iau un port-container nou. |
Ale-as jenti de cls? :shock: in mod sigur are probleme cu actele , impozit restant , sau poate sub capota , mare pacat ...
|
Nu stiu daca sunt stock sau dupa alta masina dar stiu ca sunt Amg
|
Quote:
|
Quote:
:) |
Prietene lord_wader, in topic e vorba de masini abandonate. Daca tu intelegi ce inseamna MASINI! Nu stiu daca urmaresti threadul de la inceput, dar au aparut pe aici si Dacia 1310 si VW Golf 2,3,4, care cred ca sunt mult mai dese pe strazi decat Altea. In fine, aduna post-uri ca 4tuning da premii!!!
Daniel_DRV, pe containere plec si eu, cu CMA Ships. Si chiar am facut Long Beach in ultimul contract, de 3 ori cate 4 zile, cu CMA CGM Norma. Sa il saluti pe George de la Seamans-ul chinezesc din partea mea, e un tip OK. Si sa dai o fuga la Nordstron Rack de la Los Ceritos Mall, au super oferte la costume Hugo Boss. Cine stie, poate chiar ne cunoastem... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning