![]() |
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
Bluey si atunci ce ai langa tine... o fusta scurta si o bluza sexxy asezate pe un manechin... sau ai nevoie de cineva care sa fie langa tn atunci cand ai nevoie?
|
Mai nu poti sa le ai pe toate in acelasi timp.
Ideea e sa nu fii atat de prost incat sa cauti asta. Sau sa fii si mai prost si sa crezi ca ai gasit femeia perfecta. Stii tu vorba aia a lui Ion Creanga... |
Eu nu inscriu in categoria fetelor care nu au ce arata.. slava Domnului.. m-a inzestrat cu cate un pic din toate.. dar ma seaca ideea cand aud " mama ce buna e... are de toate... trebuie sa fie a mea" dar niciodata nu se intreaba daca nu il va face de ras in societate cand va deschide gura.. sau daca tipa va sti sa isi aleaga hainele in orice situatie.. si nu merge ca pe E85 in orice circumstante...
|
Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)
Quote:
|
Quote:
Nu mi-au murit :)) |
Quote:
|
Hmm gandesti nice... dar nu toti o fac ca tine... si sincer knd ii aud pe unii k tipa sau fluiera pe strada dupa mn... mi se face rau...
Referitor la tema discutie "Cum agati un baiat" pur si simplu prin naturaletzea mea.. sunt foarte deschisa.. fara inhibitzii si subiecte tabu. |
:D dupa noua tendinta si moda, fetele agata baietii ( sau mai mult sunt lasate agatate ) numai din interes: sex, bani, sau sa aiba un om puternic in spate ;) nu mai e iubirea ce a fost odata :(
|
Quote:
Nu mai este iubirea ce a fost odata.. dar nici sexul, banii si omul puternic in spate nu va reprezenta fericirea... sunt absolut sigura.. am vb si cu baietzi cu foarte multi bani si cu fara bani si din toate astea prefer sa am un om langa mn si nu un sac un bani. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|