Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

Andreeyutza 03-04-07 20:34

Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)

Bluey si atunci ce ai langa tine... o fusta scurta si o bluza sexxy asezate pe un manechin... sau ai nevoie de cineva care sa fie langa tn atunci cand ai nevoie?

bluey 03-04-07 20:48

Mai nu poti sa le ai pe toate in acelasi timp.
Ideea e sa nu fii atat de prost incat sa cauti asta.
Sau sa fii si mai prost si sa crezi ca ai gasit femeia perfecta.
Stii tu vorba aia a lui Ion Creanga...

Andreeyutza 03-04-07 20:54

Eu nu inscriu in categoria fetelor care nu au ce arata.. slava Domnului.. m-a inzestrat cu cate un pic din toate.. dar ma seaca ideea cand aud " mama ce buna e... are de toate... trebuie sa fie a mea" dar niciodata nu se intreaba daca nu il va face de ras in societate cand va deschide gura.. sau daca tipa va sti sa isi aleaga hainele in orice situatie.. si nu merge ca pe E85 in orice circumstante...

bluey 03-04-07 23:22

Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)

Quote:

Originally Posted by Andreeyutza (Post 831929)
Eu nu inscriu in categoria fetelor care nu au ce arata.. slava Domnului.. m-a inzestrat cu cate un pic din toate.. dar ma seaca ideea cand aud " mama ce buna e... are de toate... trebuie sa fie a mea" dar niciodata nu se intreaba daca nu il va face de ras in societate cand va deschide gura.. sau daca tipa va sti sa isi aleaga hainele in orice situatie.. si nu merge ca pe E85 in orice circumstante...

Si tie ti-au murit???

Andreeyutza 04-04-07 14:20

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 832125)
Si tie ti-au murit???

Nu mi-au murit :))

dolb 04-04-07 14:29

Quote:

Originally Posted by Andreeyutza (Post 831929)

de acord cu tine! am avut si eu una: mama ce buna era, prb era ca nu deschidea deloc gura ( si nu e muta tipa ) so.. nu a durat decat 3 zile si mi s-a luat! :D uite eu aleg fetele mai mult dupa ce simt ele, dupa cum vorbesc, dupa ce varsta au si apoi normal, trb sa ma atraga un pic ( suficient cat sa "pice" ;) )

Andreeyutza 04-04-07 14:33

Hmm gandesti nice... dar nu toti o fac ca tine... si sincer knd ii aud pe unii k tipa sau fluiera pe strada dupa mn... mi se face rau...
Referitor la tema discutie "Cum agati un baiat" pur si simplu prin naturaletzea mea.. sunt foarte deschisa.. fara inhibitzii si subiecte tabu.

dolb 04-04-07 14:43

:D dupa noua tendinta si moda, fetele agata baietii ( sau mai mult sunt lasate agatate ) numai din interes: sex, bani, sau sa aiba un om puternic in spate ;) nu mai e iubirea ce a fost odata :(

Andreeyutza 04-04-07 14:46

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 833174)
:D dupa noua tendinta si moda, fetele agata baietii ( sau mai mult sunt lasate agatate ) numai din interes: sex, bani, sau sa aiba un om puternic in spate ;) nu mai e iubirea ce a fost odata :(

Nu mai este iubirea ce a fost odata.. dar nici sexul, banii si omul puternic in spate nu va reprezenta fericirea... sunt absolut sigura.. am vb si cu baietzi cu foarte multi bani si cu fara bani si din toate astea prefer sa am un om langa mn si nu un sac un bani.

dolb 04-04-07 14:50

Quote:

Originally Posted by Andreeyutza (Post 833180)
Nu mai este iubirea ce a fost odata.. dar nici sexul, banii si omul puternic in spate nu va reprezenta fericirea... sunt absolut sigura.. am vb si cu baietzi cu foarte multi bani si cu fara bani si din toate astea prefer sa am un om langa mn si nu un sac un bani.

asa cum eu prefer sa am o fata langa mine care sa ma iubeasca ;) ca de bani ne ocupam aman2 mai tarziu! punem osu la munca, d'aia suntem oameni :D

Andreeyutza 04-04-07 14:54

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 833192)
asa cum eu prefer sa am o fata langa mine care sa ma iubeasca ;) ca de bani ne ocupam aman2 mai tarziu! punem osu la munca, d'aia suntem oameni :D

Banii cu putin noroc si un pic de minte se fac ushor.. si mai ales daca exista iubire si intelegere...

dolb 04-04-07 14:58

Quote:

Originally Posted by Andreeyutza (Post 833200)
Banii cu putin noroc si un pic de minte se fac ushor.. si mai ales daca exista iubire si intelegere...

.. + respect si incredere ! :D

needBrain 04-04-07 15:17

Quote:

Originally Posted by Andreeyutza (Post 833200)

si cu ceva perseverenta

Andreeyutza 04-04-07 15:21

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 833254)
si cu ceva perseverenta

Si cu perseverenta.. si cu de toate.. important e ca poti avea bani si fara sa iti bati joc de sentimetele cuieva...

dolb 04-04-07 15:25

Quote:

Originally Posted by Andreeyutza (Post 833261)
Si cu perseverenta.. si cu de toate.. important e ca poti avea bani si fara sa iti bati joc de sentimetele cuieva...

lasa lasa ca eu am bani, am iubit-o si nu mi-am batut joc de sentimentele ei si ea e tipa cuminte, la fel, m-a iubit ! dar proasta , s-a luat dupa prietenele ei ( alea invidioase - au mintit-o ca eu fac si dreg ) . asa ca trebuie in primul rand sa iti castigi increderea! si in al doilea rand sa nu fie minora, nici la varsta , nici la creier :( ca uite asa suferi ca fraieru si pt ce?

All times are GMT +2. The time now is 12:37.

- Copyright 2026 4Tuning