Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Street Virus Team Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/17429-street-virus-team-brasov.html)

bebe_mic 16-02-08 14:32

Re: Street Virus Team Brasov

Duminca la fel ce zice tuner ;))

verqd 16-02-08 16:49

pot sa vin si eu ? :)

BTH(BreakingTheHabbit) 16-02-08 17:26

Unde anume sa vii?

tuner 17-02-08 22:32

am fo nu am recunoscut pe nimeni pe acolo de acu saptamana viitoare daca o mai fii zapada

defapt era cineva Flow :)

bebe_mic 18-02-08 00:07

:DNici eu nu am vazut pe nimeni :(, masina mea era camulfata nu avea cum sa mi-o recunoasca cineva ;)) (alba de la sarea de pe sosea ;) ), iar pe partie nimeni. poate sapt viitoare o iesire mai mare dak sunt doritori ;)

verqd 18-02-08 11:38

BTH(BreakingTheHabbit) Unde anume sa vii?
ca spectator :d
q voi :)
sau....daca are nevoie cineva de un copilot sunt voluntar :d

silviu_dodo 18-02-08 13:03

Quote:

Originally Posted by BTH(BreakingTheHabbit) (Post 1362124)
Unde anume sa vii?

Mah dar rau te-ai facut!!! salutare tuturor din clinica de transplant! sper sa ne vedem rpd!!

ph88bas 18-02-08 13:18

stie cineva un atelier de esapamente in sacele?
sau dak a auzit de ei
vreau sa imi schimb tot traseul de evacuare si la stelco nu vor sa imi puna toba mea finala.pun numai de la ei din magazin!

BTH(BreakingTheHabbit) 18-02-08 13:18

E colega nu vrede ca sunt rau ... dar persoana imi este draga rau ... si vruiam sa ma asigur ca vine unde trebuie .... ma stii pe mine baiat rau? si salutari silviu ... te asteptam pe acasa ..... bineinteles ... sanatos :d ca cica vine vara si ...... noi stim ce speram sa se intample :d

BTH(BreakingTheHabbit) 18-02-08 13:19

si mai verqd ... de ce nu bagi si tu cadetul ala la o mica cursa? daca tot vrei sa vii sa nu te plictisesti :d

bebe_mic 18-02-08 18:45

Salutari la silviu sa vina aks cat mai rpd ca vine vara si avem km multi de facut :D, apropo Dani nu e baiat rau ci mistocar mare care face misto in special de astia mai mici :( cum sunt eu :P

verqd 18-02-08 20:08

avem ceva in comun :p

verqd 18-02-08 20:19

BTH(BreakingTheHabbit)

nu am incercat niciodata...dar totul are un inceput...si pt asta cred ca am nevoie de un profesor din moment ce nici nu stiu sa folosesc frana de motor :)) se ofera cineva? :p

silviu_dodo 21-02-08 20:34

Quote:

Originally Posted by bebe_mic (Post 1367023)
Salutari la silviu sa vina aks cat mai rpd ca vine vara si avem km multi de facut :D, apropo Dani nu e baiat rau ci mistocar mare care face misto in special de astia mai mici :( cum sunt eu :P

draga bebeto! sapt viitoare intru la tunat. sper sa ma faca rpd astia bine ca sa vin acasa.aici e cald tare si se umbla la tricou!

bebe_mic 22-02-08 18:22

Super fain sa termine aia mai rpd cu u k mi-e dor de tine :D.

All times are GMT +2. The time now is 07:03.

- Copyright 2026 4Tuning