![]() |
Re: Diverse Discutii
Quote:
|
scuze bz-22-fxf,m am dat cu alta pisica aia lui dj ice de 192cp,problema ta e k dak vii in buzau vreodata cu pisica aia sa mi dai un msj pe privat sau cum vrei si ne dam ,eu plecand cu 2 masini in spatele tau asa cu cotetul ala al meu de cupra,dar oricum mai intai as fi curios sa vad si eu in realitate masina asta(daca o ai sau ai vazut.o pe un site),si apropo de acum sa vb dupa ce te dai cu cineva,te astept oricand
|
salut la toti...am si eu o intrebare...e cineva care se pricepe sa faca manual stopuri pe leduri si destea???
|
Rudi se ocupa cu astea. Aici detalii
|
multumesc mult DragosT;)...inca ceva...unde pot sa imi fac nr. distantate??? multumesc anticipat
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Provocari
Ba Terminati Drak Cu Provocaile Astea De 2 Bani ;ne Mai Vad Si Alti ;rid Drak De Noi
|
Explica tu cum lucrezi din 2002 la 2 masini si pana la urma ti-ai luat masina noua.baiatul ala vrea sa se dea direct in liga mare,si eu,cum nu am masina,o sa ma dau cu el pe jos,daca vrea.
|
cosmingt60 ai observat si tu din discutii k bmw ul colegului bz 22 fxf nu exista,exact cum ai zis tu k are imaginatie baiatu.sa trecem la lucruri serioase poate weekendul asta sau celalalt mai incercam o data masinile,k cred k o sa i pun o evacuare si i schimb si arculetul de la valva forge.apropo se mai aude ceva de cursele de la braila?si dak e cine vine de la bz?
|
ma dau eu cu tine bz-22-fxf... am un 2.5 din 93 stock oricand astept pm
|
totusi nu stie nimeni unde pot sa-mi fac numere d i s t a n t a t e???:D
|
mda ....tare rau baiatu cu pisica...kiar cred ca nici macar din buzau nu este...cine stie...sa nu l mai bagam atat in seama...
|
asa e gigi galagie;));):D
|
Re: Provocari
sa mai scriu si io ceva ...sa creada lumea ca merge topicu asta...io as provoca dar nu ma lasa nevasta sa kinui masina:))=))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning