![]() |
Re: BMW E30 Braila/Galati
Quote:
|
Quote:
Din momentu asta am incheiat orice discutie referitor la LAT, nu mai postati sa umplem forumul cu contraziceri! E vreo nelamurire ne mai dam oricand! Vad ca baiatul cu masina nu zice nimic, da vb voi! La Multi Ani! |
Quote:
|
ce imi place spiritul asta de sarbatori.
|
Quote:
Distractie placuta la toata lumea si un an nou cu fericire si bucurii! |
daa... TAZ :))) exact ca anul trecut :D
|
Quote:
|
posesorul :D, nu sunt bro posesorul thredului, eu l-am creat dar nu inseamna ca e al meu. este al nostru.
asa ca hai , incercati sa fiti mai buni si sa nu va mai impungeti in declaratii. eu imi aduc aminte ca la vremea cand s-a dat vexxatu cu e36 2.8 a lui monstrul parca, a recunoscut ca a pierdut. deci subiectul asta il putem incheia. cat despre cursa cu LAT, nu stu ce sa zic ca nu am fost acolo. daca a castigat 2 din 3 inseamna ca e mai tare , cel putin pana la urmatoarea cursa. daca a pus masina in miscare inainte sa dai startul trebuia sa precizezi atunci la momentul cursei, nu dupa cursa sa cautati motive de ce a castigat acele 2 curse. Oricum nu e vremea propice pentru curse. eu daca eram in locul vostru le priveam ca niste teste, ca sa stiti ce trebuie sa faceti pana in primavara ca sa ramaneti/treceti in fata. hai la multi ani! |
La noi la Brăila, la tanti Elvira Se vinde amor cu chila. Mai dau eu o sută, mai lași tu o sută. Și treaba e ca și făcută ...
Hai noroc si voie buna! |
bagabonteala mare la voi acolo.....poate la primavara ma bag si eu cu un 12v ca vad ca sint cateva....:D
LAT-ul vrea sa il prind ca la ploiesti nu am avut ocazia..... e fostul NXT nu?.....:rolleyes2 LA MULTI ANI si Sarbatori fericite........ |
Multumim la fel Jakal. Sa ne anunti. Poate il termin si eu pana in primavara. Toti se cearta de la linii. Un cerc numai faceti si voi :lol:.
|
Quote:
nu stiti cum e la curse?.....toata lumea are masina stoc, grea , etc.....:-P cine si-a modificat-o e meritul lui si culege roadele........ bafta la toata lumea........ |
Da jakale, e fostul nxt.
La multi ani tuturor. |
La multi ani la toti pretenasii reiceri,multa aderenta va doresc,presiune in intercoolere si la cit mai multe curse cistigate in 2012!!!:lol:
LA MULTI ANI!!! |
Hai la multi ani.
Nu va mai certati si poate ma primiti si pe mine la primavara sa ma dau cu voi. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:42. |
- Copyright 2026 4Tuning