![]() |
re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels
Tu stii cel mai bine :D eu prefer sa nu ma iau cu ei in gura, stiu ca nu rezolv nimic :D dar cand o sa faci prima oara chestia asta, te rog frumos sa filmezi fata omului :))
|
Quote:
Vezi atent pe site-ul ala ca fac cu font normal sau foarte aproape de normal ! O sa incerc intai sa rezolv numar moto de la politie dara daca e prea complicat ma lipsesc si comand de acolo ! Si eu vreau sa fac figura aia cu numar care iese din bara :D Quote:
|
Quote:
|
greu de rezolvat la politie cu nr de moto +ca te opreste imediat altu pe drum si te arde pt ca sunt ilegale , o sa comand si eu de acolo pe fata
|
Am vb cu cineva pe BMWclub si zicea ca s-a interesat personal si se poate elibera legal numar tip moto daca masina nu are loc pentru cel patrat standard . Nu stiu cat de adevarat e dar ma voi interesa cand vin acasa . Nu inteleg care e problema ca tot de politie e eliberat .
Pe mine poate sa ma opreasca ca le prind in suruburi :evil: Si asa am umblat iarna asta fara numar fata o luna ! BoBo , nu stiu daca se pate suda de spatele numarului si sa nu afecteze vopseaua , lipici nu-i bun ca se dezlipeste usor :shock: |
Quote:
e cel mai puternic adeziv pe care l-am vazut vreodata |
numar moto cum vrei tu pe masina e ca si cum nu ai numar(deci ilegal 100%)
eu le am prinse cu dubla 3m sti cand le mai da jos??:))))) cand le rupe:twisted::twisted::twisted::twisted: |
Quote:
Quote:
Quote:
Dar de el ce mai spuneti? :)))) ..... asa i l-au dat cei de la rar , pai frate daca asa e dat de catre cei de la rar , pentru ce sa il opreasca sau sa ii dea amenda , atata timp cat institutia responsabila cu asa ceva i le a dat cu mana ei ! |
Quote:
|
Quote:
stii care e faza ironica? la noi romanii numerele in formatul respectiv " toate e ilegale" , atunci la ce le mai elibereaza? doar pe carte apare foarte clar din ce categorie e vehiculul respectiv. |
Quote:
traim in romania si asta spune tot! |
2 Attachment(s)
motzu : si daca e si daca nu eu tot imi pun :D
O sa incerc sa iau de le politie , sa vad "cat costa" si daca gasesc persoana potrivita daca nu fac unul si gata . Ca e sau nu e numarul ilegal sa fie ultima mea problema !:shock: Devil: De ala nu pun nici sa ma plateasca cineva :shock: e prea mare ! Eu vreau de moto . Cum are KOX pe fata si cum are ciudatenia aia portocalie pe spate !! Vezi E39 crem ce urat arata cu numarul patrat ?:evil: |
nici nu ii chiar asa urat 5 erul
|
Numarul e urat , compenseaza jantele alea criminale :shock:
|
mie unul chiar imi place cu numarul ala mai mare, numarul de moto parca e prea mic pentru "gabaritul" masinii, iar 5er-ul ala e absolut perfect :shock::shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning