![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
Foarte tari amandoua muscle, zici ca sunt iesite din atelierul lui Foose.
|
8 Attachment(s)
Merci frumos Calin, ma bucur ca iti plac. Astazi am terminat cu aranjatul colectiei in vitrina, mai trebuie doar o sipca mica in partea de sus a vitrinelor dar aia cu timpul, sper ca nu supar pe nimeni dar am sa pun poze cu intreaga colectie in vitrina, si unele pe tiruri (imi mai trebuie unul ca sa imi ramana aproape exclusiv HW in vitrine dar as vrea un model diferit de cele care le am acum si nu gasesc :sad: ).
|
Foarte bine arata vitrina. Parca e de doua ori mai frumoasa o colectie, daca e expusa intr-o vitrina ca la carte :)
|
Imi place cel mai mult ca e asezata jos parca se vede altfel, dar mai ales ce ai in ea, bravo:!::!::!:
|
Foarte frumoasa, dupa cum am spus pe pagina cealalta, bine ca acum le poti aranja cum li se cuvine ;)
|
Felicitari man, misto vitrina! Mai ai putin si-l ajungi pe Calin :-P
Poti sa faci un geam pentru protectie impotriva prafului la vitrina. Bravo, se integreaza perfect! 8) |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Hot Wheels 1/64 256.'70 Ford Torino(este Custom, are schimbate rotile, am sa prezint si varianta cu rotile normale ulterior) 257.'08 Dodge Challenger SRT8 |
Haaaaaaaaa, ai terminat vitrinele. Foarte tari. Ai de la mine 10* cu steluta :D. Intradevar acum sunt la locul lor machetele.
Apropo, tir-ul de la mine poti sa-l expui desfacut (adica rampa) ar arata mai bine zic eu ;). |
Ford Torino foarte tare de nota 10, imi aduce aminte de un film cu Clint..
|
2 Attachment(s)
|
Astea vor ramane tot timpul legenda, foarte frumoase:!::!::!:
|
Superb arată vitrina ! Bravo :D
|
Quote: