Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Calibra super (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/15623-masina-mea-opel-calibra-super.html)

Tataee_^ 16-03-07 15:56

Re: Opel Calibra super !!!

Quote:

Originally Posted by LiviuTZ (Post 801361)
Proprietaru nu prea stie de internet...odata a intrat si el si atunci mi-a vazut masina si m-a sunat!Prima problema este ca are motor cu 24 de valve si papa mult,a doua ca sunt mai scumpe piesele,si macar anul daca era mai bun asa la masina mea stiu fiecare defect!+ca la a mea dau bine lambo dors...pe aia nu prea

u tii masina ca dau bine lambo dors pe ea :lol: :lol: , fain :D

LiviuTZ 16-03-07 16:56

Incepand cu 500 de euro cu montaj cu tot...visez la asa ceva cand o sa fiu pe banii mei!

Tataee_^ 16-03-07 20:19

Quote:

Originally Posted by LiviuTZ (Post 801636)
Incepand cu 500 de euro cu montaj cu tot...visez la asa ceva cand o sa fiu pe banii mei!

Pana atunci poate schimbi cateva masini ;)

georges14 16-03-07 23:01

4 Attachment(s)
Sa vedem cam ce inseamna labo dors pe calibra

dagosh88 17-03-07 01:35

Arata incredibil de bine cu lambo-doors!!!!:)
Daca te hotarasti sa ramai cu masina, bagi cativa bani acum in ea si dupa o mai ti mult si bine fara probleme majore,sau cel putin asa ar trebui.

Tataee_^ 17-03-07 08:06

Arata super mishto calibra aia visinie ;)

Rares_CRM 17-03-07 08:57

nu cred ca ar da bine lambo dors pe masina ta..:D adica daca vrei sa-i pui lambo dors, ar trebui sa arate masina aproximativ ca aia visinie, curata, fara zgarieruri, vopsea sarita, etc etc :D

Flow 17-03-07 11:20

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 802395)
Daca te hotarasti sa ramai cu masina, bagi cativa bani acum in ea si dupa o mai ti mult si bine fara probleme majore,sau cel putin asa ar trebui.

fara sa incerc sa jignesc vreun posesor de opel sau sa intru in vreo polemica
dar ca fost posesor de opel (nu unul :!: ) chiar daca va baga ceva bani in masina NU o sa l tina mult si bine tocmai din prisma faptului ca este opel (numit de unii masina saracului in germania) si tot timpul se mai gaseste cate ceva de mesterit la el
Cu respect....

LiviuTZ 17-03-07 16:14

Nu suntem in Germania in primu rand:P!!Compara opelu cu dacia :D!!La orice masina poate aparea probleme.Dupa parerea mea daca ai grija de masina tine...eu de cand am inceput sa o mai tin prin 6000 imi manca bani motoru...de exemplu acum tre sa ii cumpar un senzor de turatie!

Flow 17-03-07 16:16

fara sa vrei mi ai dat drepatate
opelu la nemti e ca dacia la romani ;) indiferent daca suntem sau nu in germania :D

dagosh88 17-03-07 18:04

Daca stai putin sa te gandesti la orice masina mai veche de 10 ani incepi sa ai cate ceva de schimbat,mai ales daca mergi sportiv cu ea,deci cam asa e cum zici tu dar nu compara romania cu germania.
Daca esti pasionat de masina si iti place mult, aceste mici neajunsuri nu ar trebui sa te deranjeze foarte tare!!!!
Pana la urma faci cum vrei liviule,sau cum te tine buzunarul.

LiviuTZ 17-03-07 18:26

nu cum vreau...cum ma tine...cum vreau nu imi permit prea curand....poate dupa ce culeg niste capsuni in spania:))

georges14 18-03-07 01:31

Eu zic ca, Calibra este destul de corecta calitate pret. M-a tot gandeam si eu sa o schimb da nu am cu ce, tinand cont de faptul ca imi plac coupe-urile si ca nu o sa dau acum 10-15 mii de euro pe una noua

Tataee_^ 18-03-07 15:11

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 803168)
Daca stai putin sa te gandesti la orice masina mai veche de 10 ani incepi sa ai cate ceva de schimbat,mai ales daca mergi sportiv cu ea,deci cam asa e cum zici tu dar nu compara romania cu germania.

Si eu merg sport si inca nu am schimbat nik la motor, sper sa nici nu schimb :lol:

LiviuTZ 18-03-07 18:33

Dar prima data cand i-ai dat nu ti sa stricat nimik?eu parca asa stiam...si masina ta a stat mai mult degeaba!!!

All times are GMT +2. The time now is 02:29.

- Copyright 2026 4Tuning