![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla.....b-69-tau
nu aveai cum sa iti dai seama, mai ales ca dupa cum bine vezi par a fi la locul lor stopurile
|
Quote:
|
TAU ce sa zic FELICITARII si sper sa iasa CHIAR CEEA MAI TARE din TARA :lol: ...
Eu credeam ca sunt NEBUN cu masina ( unui amici mi-au zis ca daca ii mai pun si aripi e OK ) ... asta iti zic si eu tie ... :rolleyes2 Sincer MODIFICARI la masina tot o sa faci ( mereu mai vine o idee asa de moment ) ... BAFTA multa si VREAU SA O VAD LIVE cand e GATA ... inca o data FELICITARII pentru masinuta ... :lol: PS: Si eu mi-am dus bara la revopsit zilele astea ca se anunta ceva TARE ( o sa vezi tu ce ) ... :o Tine-ma la curent cu modificarile masinutei :idea: ... |
BV tau-le nu credeam ca o sa faci asa ceva ! deci nush ce sa mai zic!! Felicitari si mii de felicitari!! Singurul om care are dacia la inima !! Bafta si ink o data felicitari! nici nu stiu ce sa mai zic !! abia astept sa o vad pe viu oricum o sa lesin!!
|
tau si eu iubesc dacia mai mult decat cazanele care mi`le recomanda toate gastele...asa ca o sa o fac si eu pe a mea...si facem show room de dacie...sa vezi lume ce vine....mai rau ca la targul lui Tiriac:))))
|
...nice car...nice boy...and...sa vedem masina cat mai des prin videoclipuri...;))...merita;)
|
eu fac un pariu ca stopurile o sa ramana negre !!!!!!!!
|
bravo tie fenyx eu zic ca nu or sa ramana
|
Quote:
nu am inebunit sa le fac negre! o sa ramana asa cum sunt ele albe, se vedeau negre ca sunt un model ce fura din coloarea in care sunt puse! si cum in porbagaj este o mare besna iti da-i seama ca s-au facut negre! offff :lol::lol::lol: |
acum am observat si eu pozele cu spatele. misto, sa-l vedem vopsit. dar te-ai gandit si la o varianta de scurgere in cazul in care iti curge accidental benzina cand scoti furtunul intre tabla noua si adancitura veche? si pentru apa care ar putea intra acolo de la ploaie, spalat? ca aici e beleaua daca astupi tot in jurul trapezului nou e risc de incendiu sau de rugina
|
Quote:
maine ma apuc sa fac ceva la asta wow iti raman dator!;););) |
ar fi bine sa tratezi cu ceva trapezul ala nou si pe interior ca o sa inceapa sa rugineasca rapid dinspre interior spre exterior daca e asa descoperit. poate ar trebui sa si izolezi cu un canal din tabla de forma capacului zona de la buson ca sa nu iti intre diverse in adancitura aia...
|
poate tai din partea din stanga a adanciturii dinspre portbagaj ca sa ai acces sa tratezi tabla noua
|
taule cand o sa revedem masina pe strada???
ca vreau sa o vad si eu again |
in trapez poti sa bagi spuma polieuritanuca sau silicon asa are un prieten!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning