Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

B-83-DAC 26-06-06 00:09

Re: Dacia Loco Pe Sticla.....b-69-tau

nu aveai cum sa iti dai seama, mai ales ca dupa cum bine vezi par a fi la locul lor stopurile

axxro 26-06-06 00:14

Quote:

Originally Posted by SirNenea
pai sa il certam pe tau ca nu are ditamai becul in portbagaj ca sa se prinda omu

dap. no comment.

Xel'Naga 26-06-06 01:01

TAU ce sa zic FELICITARII si sper sa iasa CHIAR CEEA MAI TARE din TARA :lol: ...
Eu credeam ca sunt NEBUN cu masina ( unui amici mi-au zis ca daca ii mai pun si aripi e OK ) ... asta iti zic si eu tie ... :rolleyes2
Sincer MODIFICARI la masina tot o sa faci ( mereu mai vine o idee asa de moment ) ...
BAFTA multa si VREAU SA O VAD LIVE cand e GATA ... inca o data FELICITARII pentru masinuta ... :lol:
PS: Si eu mi-am dus bara la revopsit zilele astea ca se anunta ceva TARE ( o sa vezi tu ce ) ... :o
Tine-ma la curent cu modificarile masinutei :idea: ...

Slim29 26-06-06 12:13

BV tau-le nu credeam ca o sa faci asa ceva ! deci nush ce sa mai zic!! Felicitari si mii de felicitari!! Singurul om care are dacia la inima !! Bafta si ink o data felicitari! nici nu stiu ce sa mai zic !! abia astept sa o vad pe viu oricum o sa lesin!!

Notorius 27-06-06 01:43

tau si eu iubesc dacia mai mult decat cazanele care mi`le recomanda toate gastele...asa ca o sa o fac si eu pe a mea...si facem show room de dacie...sa vezi lume ce vine....mai rau ca la targul lui Tiriac:))))

HyPnOsE_EyE 27-06-06 02:05

...nice car...nice boy...and...sa vedem masina cat mai des prin videoclipuri...;))...merita;)

fenyx 27-06-06 03:16

eu fac un pariu ca stopurile o sa ramana negre !!!!!!!!

SirNenea 27-06-06 10:35

bravo tie fenyx eu zic ca nu or sa ramana

B-69-TAU 27-06-06 16:22

Quote:

Originally Posted by fenyx
eu fac un pariu ca stopurile o sa ramana negre !!!!!!!!

ce aveti mai? in primul rand nu sunt negre si nici nu am nici un interes sa le fac asa!
nu am inebunit sa le fac negre! o sa ramana asa cum sunt ele albe, se vedeau negre ca sunt un model ce fura din coloarea in care sunt puse! si cum in porbagaj este o mare besna iti da-i seama ca s-au facut negre!
offff :lol::lol::lol:

iasi_drifter 27-06-06 20:45

acum am observat si eu pozele cu spatele. misto, sa-l vedem vopsit. dar te-ai gandit si la o varianta de scurgere in cazul in care iti curge accidental benzina cand scoti furtunul intre tabla noua si adancitura veche? si pentru apa care ar putea intra acolo de la ploaie, spalat? ca aici e beleaua daca astupi tot in jurul trapezului nou e risc de incendiu sau de rugina

B-69-TAU 27-06-06 20:52

Quote:

Originally Posted by iasi_drifter
acum am observat si eu pozele cu spatele. misto, sa-l vedem vopsit. dar te-ai gandit si la o varianta de scurgere in cazul in care iti curge accidental benzina cand scoti furtunul intre tabla noua si adancitura veche? si pentru apa care ar putea intra acolo de la ploaie, spalat? ca aici e beleaua daca astupi tot in jurul trapezului nou e risc de incendiu sau de rugina

mda uite ca mi-ai dat serios de gandit, merci !
maine ma apuc sa fac ceva la asta
wow iti raman dator!;););)

iasi_drifter 27-06-06 20:54

ar fi bine sa tratezi cu ceva trapezul ala nou si pe interior ca o sa inceapa sa rugineasca rapid dinspre interior spre exterior daca e asa descoperit. poate ar trebui sa si izolezi cu un canal din tabla de forma capacului zona de la buson ca sa nu iti intre diverse in adancitura aia...

iasi_drifter 27-06-06 21:00

poate tai din partea din stanga a adanciturii dinspre portbagaj ca sa ai acces sa tratezi tabla noua

SirNenea 27-06-06 21:09

taule cand o sa revedem masina pe strada???
ca vreau sa o vad si eu again

fenyx 27-06-06 21:55

in trapez poti sa bagi spuma polieuritanuca sau silicon asa are un prieten!

All times are GMT +2. The time now is 21:15.

- Copyright 2026 4Tuning