Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

Mustang 11-03-06 07:39

Re: Cum sa agati o fata..

Quote:

Originally Posted by BlueEyes
si btw Mustang asa se numesc domnisoarele la voi acolo in batatura ????
in caz contrar te-as ruga sa-ti revizuiesti vocabularul la adresa domnisoarelor :D

habar n-am dc te-ai bagat... ca doar nu am zis p**** sau cwrva...
doar nu vroiam sa te agatz pe tine sau alte fete de pe aici...
da' in fine...am terminat!

GolfuletzS 11-03-06 07:40

bei frate...... ce va certati atat ?

Mustang 11-03-06 07:42

nobody argued :p

BlueEyes 11-03-06 07:53

cand ai scris "fufe" cred k te-ai referit la reprezentantele sexului feminin ...ti se pare k nu sunt o reprezentanta a sexului feminin cumva si k nu am dreptul sa cer din partea ta un minim de respect in privinta vocabularului la adresa tuturor fetelor sau "fufelor " cum spui u ..... ????nu cred k ti-ar placea sa denumeasca vreo fata de pe forum baietii "putzoi " sau "fufi" ...asa k .... eu as spune s te mai temperezi ... k ai fost destul de artagos ...
si nici macar n-as fi avut nevoie sa ma agati u sunt sigura 100 % k n-ai fi reusit ..... (daca abordezi asa problemele si cand agatzi .. e grav)

BlueEyes 11-03-06 07:56

PS nu se cearta nimeni ...... k noi toti de pe forumul asta tre s fim uniti si respectuosi unii cu ceilalti :*:*:*

Mustang 11-03-06 08:02

poftim blue eyes...
daca te-ai simtit jignita...
Scuzele mele :p

BlueEyes 11-03-06 08:05

iti accept scuzele esti un dulce si ai un mare plus kre se anuleaza cu minusu` de la inceput.Eu insumi sunt o persoana kre isi recunoaste greselile :*:*:*

GolfuletzS 11-03-06 08:09

bravo mei ..... vedeti ca e frumos asa ?!

pup si tie blueEyes :P si tie mustangule o strangere d mana ;)

13RvR 11-03-06 16:28

Quote:

Originally Posted by GolfTuning
bravo mei ..... vedeti ca e frumos asa ?!

pup si tie blueEyes :P si tie mustangule o strangere d mana ;)

PUPA-L SI PE EL NU FACE DISCRIMINARI CA SE PEDEPSESC .... :))

Cosmin255 11-03-06 21:33

LOL se vorbea de cum agati o fata pe aici , nu cred ca interesa pe nimeni ce ochelari ai vazut tu nush unde...Si inca ceva , o fata daca te intereseaza cu adevarat nu doar pt o simpla distractie nu o vei agata niciodata cu Nike in picioare si cu 0 barat in cap ... mai degraba invers...

BlueEyes 12-03-06 02:09

te contrazic nick ptr k eu n-o sa ma du sa-i verific "0" sau "00000" din cap lu ala dap ??? e vorba de atractie placere ... e o hestie chimica .... si stii si u k prima impresie CONTEAZA

d3vilish_lips 12-03-06 11:12

....depinde miki ....:twisted:

13RvR 12-03-06 12:43

Quote:

Originally Posted by BlueEyes
te contrazic nick ptr k eu n-o sa ma du sa-i verific "0" sau "00000" din cap lu ala dap ??? e vorba de atractie placere ... e o hestie chimica .... si stii si u k prima impresie CONTEAZA

CORECT ... prima imagine e cea care conteaza ... ca doar nu te uiti pe creier direct, ci pe om ... vezi cum este imbracat, daca e ingrijit, spalat, ce haine are etc ... dupa poti observa si alte lucruri, dar prima imagine conteaza, ea te atrage ... ;)

Eugen_TL 12-03-06 13:05

intradevar prima data te uiti la infatisare, la vestimentatie, daca e ingrjit,curat.... dar am un exemplu f bun si anume un om care se imbraca f simplu( pantalon stofa, camasa,plover... cam asa de fiecare data..--- zici ca e om de la tara,muncitor...) si daca a-ti sti ce masini are omu, is ce afaceri, bani nu gluma.... ! deci imaginea de inceput te mai si insala uneori .... ! :) :)

EvLSant0S 12-03-06 18:43

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
LOL se vorbea de cum agati o fata pe aici , nu cred ca interesa pe nimeni ce ochelari ai vazut tu nush unde...Si inca ceva , o fata daca te intereseaza cu adevarat nu doar pt o simpla distractie nu o vei agata niciodata cu Nike in picioare si cu 0 barat in cap ... mai degraba invers...

si deci .. c`o caciula nike in cap .. si cu 0 in picioare .. sunt sanse ... nu ?

frumos e cand te agata ea p tine :P

madskillz stie :P

All times are GMT +2. The time now is 18:54.

- Copyright 2026 4Tuning