Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - black bmw (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/142777-e39-black-bmw.html)

Adrian E36 03-07-11 09:50

Re: E39 - black bmw

Super bine arata dar pacat ca nu avem drumuri pt low low low

bitzucv9 03-07-11 11:22

da ft bine asa lasat .....pt o masina de zi cu zi cred ca o sa te saturi rpd de ea asa joasa .... si eu tot la fel am facut pana m-am convins, lasasem e38-ul atat de rau de nu puteam sa bag piciorul sub prag si m-am saturat de ea dupa ce m-am atarnat de 3-4 denivelari ..... e prea joasa pt drumurile noastre de *** .. oricum felicitari !!!!

crysty.bobok 03-07-11 13:05

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4438899)
lasa ca daca tot vii in micul paris am timp destul sa o simt acolo :D e46 meet e pentru cei cu e46, cand va fi e39 meet voi veni orice ar fi :)

Asta nu inseamnă că nu poate să participe orice pasionat bavarez :P am vazut si e30 meet si nici nu mă gandesc să nu particip la e36 meet, e46 meet sau alte meetinguri pe viitor :P

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4438987)
Andrei vezi ca la reglabilele astea cu cat le lasi mai mult cu atat e mai moale mai soft.

Cristi arata de milioane:D

Mersi Ovidiu !

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4439222)
Eu n-am observat sa fie mai dura daca e mai lasata sau mai ridicata :shock:

Am avut-o si foarte jos si destul de sus .

Nu cred ca influenteaza prea tare ! Sunt 2 arcuri , unu fix cel care amortizeaza si unul care se comprima cand strangi de reglaje.

Cum am mai zis, vad ca tu nu te joci :D ai lasat-o jos cum trebuie !!

Stă bine deocamdată nu este asa conforabilă ca cea stock ... trebuie sa fi mult mai atent .... dar culmea e ca imi place maxim !!!

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4439223)
Eu sunt cam paralel, dar din logica mea (cam de 2 bani) reiese ca daca masina e lasata mai mult si cursa amortizorului trebuie sa fie mai scurta, deci nu prea ar avea cum sa fie mai moale. Nu stiu, din punctul meu de vedere are sens!

P.S.: Poza aia cu cheia intre roata si aripa = wallpaper la mine :X

+1

Asteaptă si tu o sedință foto pentru wallpaper :P

Quote:

Originally Posted by Adrian E36 (Post 4439436)
Super bine arata dar pacat ca nu avem drumuri pt low low low

Dar cine are drumuri pentru low low low ?

Quote:

Originally Posted by bitzucv9 (Post 4439634)
da ft bine asa lasat .....pt o masina de zi cu zi cred ca o sa te saturi rpd de ea asa joasa .... si eu tot la fel am facut pana m-am convins, lasasem e38-ul atat de rau de nu puteam sa bag piciorul sub prag si m-am saturat de ea dupa ce m-am atarnat de 3-4 denivelari ..... e prea joasa pt drumurile noastre de *** .. oricum felicitari !!!!

Mersi !

Drumurile sunt destul de bune ... numai că trebuie să fi mai atent !

geo_gee2005_xxx 03-07-11 14:52

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4439223)
Eu sunt cam paralel, dar din logica mea (cam de 2 bani) reiese ca daca masina e lasata mai mult si cursa amortizorului trebuie sa fie mai scurta, deci nu prea ar avea cum sa fie mai moale. Nu stiu, din punctul meu de vedere are sens!

P.S.: Poza aia cu cheia intre roata si aripa = wallpaper la mine :X

Cu cat e mai joasa, cu atat arcul se decomprima, automat devenind cursa mai lunga => arcul e mai moale. cu cat ridici mai sus cu atat arcul se comprima mai mult si e mai rigida.

RideTheRiddle 03-07-11 15:45

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4440176)
Cu cat e mai joasa, cu atat arcul se decomprima, automat devenind cursa mai lunga => arcul e mai moale. cu cat ridici mai sus cu atat arcul se comprima mai mult si e mai rigida.

:shock: nu mi se pare logic, ca un arc cu cat il comprimi mai mult sa se decomprime.... poate gresesc dar orice producator specifica faptul ca o suspensie reglabila cu cat e mai coborata cu atat devine mai rigida

plictisit 03-07-11 16:25

eu stiam ca la suspensiile "low cost" , cand o lasi jos, arcul se comprima si respectiv amortizorul sta in tensiune, si asta e motivul pentru care "pica" suspensia relativ repede, fata de altele ..

crysty.bobok 08-07-11 00:58

4 Attachment(s)
Astazi am ridicat mașina 3cm de față ca să pot intra in curte, asta dupa ce am facut deja o modificare la porți, acum intră la limită dar intră :)

Zilele trecute am tras o sperietură zdravăna din cauza prezoanelor de 35mm pe distanțiere de 5 mm ... mi-au atins in tablița de protecție a discurilor si se auzea un huruit tare nașpa, am dat discurile jos am tăiat bucata care deranja, acum imi ramāne să schimb tablițele alea si să tai cāte 1-2mm din prezoane !
Știe careva ce se poate ināmpla dacă circul așa cu mașina ?

myky99 11-07-11 18:08

reproiecteaza opritoarea de porti de la garaj , ca e pacat:)) fa=-o sus undeva:)) la cum arata masina pe burta.... as plati pe cineva sa tina usile de la garaj :)))
spor la dat filete...IN JOS:))))

GallDann 11-07-11 18:33

Felicitari pt masina .. nu am cuvinte sa ma exprim la cat de bine poate sa arate asa LOW .. :X in legatura cu drumurile te obisnuiesti.. golfu` meu ii low de un an jumate.. si pe ce drumuri merg cu ea.. e greu si pentru una normala.. dar m-am obisnuit cu toate denivelarile si gropile .. (cu ocazia asta facem exeperienta la Off Road):lol: bafta multa !!

DJ35DDK 11-07-11 19:07

Felicitari pentru noile modificari de bun gust.
La mai multe!!

costinbv 11-07-11 19:46

superba masina..te-am vazut intr-o zi pe zizinului si arata mortal masina...e ff low...te-am salutat dar nu stiu daca m-ai vazut:)

oricum FELICITARI

crysty.bobok 11-07-11 21:50

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4458324)
reproiecteaza opritoarea de porti de la garaj , ca e pacat:)) fa=-o sus undeva:)) la cum arata masina pe burta.... as plati pe cineva sa tina usile de la garaj :)))
spor la dat filete...IN JOS:))))

Să fie mersi !

Opritoarea e facută deja, doar nu stăteam cu mașina in pom pentru un garaj. :))

Quote:

Originally Posted by GallDann (Post 4458385)
Felicitari pt masina .. nu am cuvinte sa ma exprim la cat de bine poate sa arate asa LOW .. :X in legatura cu drumurile te obisnuiesti.. golfu` meu ii low de un an jumate.. si pe ce drumuri merg cu ea.. e greu si pentru una normala.. dar m-am obisnuit cu toate denivelarile si gropile .. (cu ocazia asta facem exeperienta la Off Road):lol: bafta multa !!

Mersi, trebuie doar să vrei nu exista să nu poți sa circuli cu mașina low.

Quote:

Originally Posted by DJ35DDK (Post 4458475)
Felicitari pentru noile modificari de bun gust.
La mai multe!!

Să fie mersi !

Quote:

Originally Posted by costinbv (Post 4458572)
superba masina..te-am vazut intr-o zi pe zizinului si arata mortal masina...e ff low...te-am salutat dar nu stiu daca m-ai vazut:)

oricum FELICITARI

Mersi, scuze, de cānd am lasat-o merg foarte atent si e posibil să nu te fi vazut !

De sāmbăta seara e oficial ... am stricat fuzeta stānga si mașina stă pe dreapta :( aștept alta fuzetă si cu ocazia asta pun distantiere de 4cm pe ax si roluiesc aripile :D Et 0 motherfucker ...:peace::peace:

DEVIL's Style 11-07-11 22:34

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4458834)
Să fie mersi !

Opritoarea e facută deja, doar nu stăteam cu mașina in pom pentru un garaj. :))

Mersi, trebuie doar să vrei nu exista să nu poți sa circuli cu mașina low.

Să fie mersi !

Mersi, scuze, de cānd am lasat-o merg foarte atent si e posibil să nu te fi vazut !

De sāmbăta seara e oficial ... am stricat fuzeta stānga si mașina stă pe dreapta :( aștept alta fuzetă si cu ocazia asta pun distantiere de 4cm pe ax si roluiesc aripile :D Et 0 motherfucker ...:peace::peace:

Sper ca e firma care ti am zis eu , sau ai gasit un echivalent ceva? ma bucur ca te ai hotarat sa mergi pe solutia discutata atunci.

crysty.bobok 11-07-11 22:42

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4458949)
Sper ca e firma care ti am zis eu , sau ai gasit un echivalent ceva? ma bucur ca te ai hotarat sa mergi pe solutia discutata atunci.

Da, o să ma mișc mai greu dar o să iau H&R, nu știu incă dacă să iau flanșe sau distanțiere !

DEVIL's Style 11-07-11 23:57

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4458981)
Da, o să ma mișc mai greu dar o să iau H&R, nu știu incă dacă să iau flanșe sau distanțiere !

Pune mana pe telefon si suna l pe pake , zii mersi ca nu are numar cu suprataxa :)))..... baiatul ala e o "biblioteca ambulanta" la ce tine de et-uri , j-uri , camber distantiere, flanse etc. El stie cel mai bine ce ai tu nevoie la rotile tale

PS : mai degraba incet si sigur , decat grabit si sa dai in "gropi"

All times are GMT +2. The time now is 17:35.

- Copyright 2026 4Tuning