![]() |
Re: E39 - black bmw
Super bine arata dar pacat ca nu avem drumuri pt low low low
|
da ft bine asa lasat .....pt o masina de zi cu zi cred ca o sa te saturi rpd de ea asa joasa .... si eu tot la fel am facut pana m-am convins, lasasem e38-ul atat de rau de nu puteam sa bag piciorul sub prag si m-am saturat de ea dupa ce m-am atarnat de 3-4 denivelari ..... e prea joasa pt drumurile noastre de *** .. oricum felicitari !!!!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Asteaptă si tu o sedință foto pentru wallpaper :P Quote:
Quote:
Drumurile sunt destul de bune ... numai că trebuie să fi mai atent ! |
Quote:
|
Quote:
|
eu stiam ca la suspensiile "low cost" , cand o lasi jos, arcul se comprima si respectiv amortizorul sta in tensiune, si asta e motivul pentru care "pica" suspensia relativ repede, fata de altele ..
|
4 Attachment(s)
Astazi am ridicat mașina 3cm de față ca să pot intra in curte, asta dupa ce am facut deja o modificare la porți, acum intră la limită dar intră :)
Zilele trecute am tras o sperietură zdravăna din cauza prezoanelor de 35mm pe distanțiere de 5 mm ... mi-au atins in tablița de protecție a discurilor si se auzea un huruit tare nașpa, am dat discurile jos am tăiat bucata care deranja, acum imi ramāne să schimb tablițele alea si să tai cāte 1-2mm din prezoane ! Știe careva ce se poate ināmpla dacă circul așa cu mașina ? |
reproiecteaza opritoarea de porti de la garaj , ca e pacat:)) fa=-o sus undeva:)) la cum arata masina pe burta.... as plati pe cineva sa tina usile de la garaj :)))
spor la dat filete...IN JOS:)))) |
Felicitari pt masina .. nu am cuvinte sa ma exprim la cat de bine poate sa arate asa LOW .. :X in legatura cu drumurile te obisnuiesti.. golfu` meu ii low de un an jumate.. si pe ce drumuri merg cu ea.. e greu si pentru una normala.. dar m-am obisnuit cu toate denivelarile si gropile .. (cu ocazia asta facem exeperienta la Off Road):lol: bafta multa !!
|
Felicitari pentru noile modificari de bun gust.
La mai multe!! |
superba masina..te-am vazut intr-o zi pe zizinului si arata mortal masina...e ff low...te-am salutat dar nu stiu daca m-ai vazut:)
oricum FELICITARI |
Quote:
Opritoarea e facută deja, doar nu stăteam cu mașina in pom pentru un garaj. :)) Quote:
Quote:
Quote:
De sāmbăta seara e oficial ... am stricat fuzeta stānga si mașina stă pe dreapta :( aștept alta fuzetă si cu ocazia asta pun distantiere de 4cm pe ax si roluiesc aripile :D Et 0 motherfucker ...:peace::peace: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS : mai degraba incet si sigur , decat grabit si sa dai in "gropi" |
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning