Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E92 - 325 - DJ 89 SMY - New car (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/136931-e92-325-dj-89-smy-new-car.html)

M.y.k.e 29-06-10 18:09

Re: E92 - 325 - DJ 89 SMY - New car

Quote:

Originally Posted by Smiley89 (Post 3479753)
te inseli :P m`ai vazut u sa merg tare cu vreo masina?ma sti ca sunt baiat cuminte si linistit :P

Da asa e , esti baiat cuminte :-P
Deci cand vedem noua achizitie ? :-P

Smiley89 30-06-10 13:41

am nevoie de un sfat/parere de la cineva care se ocupa cu masini din partea cealalta,am primit un mail de la cineva din cehia,ca este interesat de masina,masina am puso la vanzare si pe mobile si dupa cateva discutii despre pretzul masinii am primit urmatorul mail de la respectivul

Hello smiley ,
Thanks a lot for your response,it's really good to know who you're
dealing with.
My name is Oravec Martin and from cech republic,I work in England, UK and as a broker.
I am glad to know that the car is still available for sale.
The price is ok by me as I am pleased to inform you that I will buy it from you.
do let me know if this is acceptable by you so that I can make payment at once which will be by a certified Bank Cashier`s Cheque. to enable me do so I will require your:
Name:-,
Address:-,
State:-,
Postal Code:-,
Telephone Number:-
So that the payment can be made to you with the cheque.
Immediately you receive the cheque, you shall take it to your
bank and let the money be on your account. Upon clearance of the
cheque into your account,I will now instruct my shipping company to
come over to your location and have the car shipped to me.I also
want to inform you that i will include the money for the shipping in
the check that i would send to you so that you can pay them when they
come to pick up the car.i hope you understand.
I shall be expecting your response
asap.
best regards,
Oravec.m

,dupa cateva search`uril pe google am vazut ca lumea se plange de multe incercari de tzepe de tipul asta,dar in general li sa cerut sa trimita bani,nu sa primeasca,intrebarea mea este daca dau datele de care are el nevoie,este vreun risc?...

alexandru_83 30-06-10 13:46

Stai linistit,e vrajeala...

Ai pus masina pe mobile.de?

Gabi 30-06-10 13:47

Da, există riscul să te sune noaptea, să te înjure în cehă, sau să îţi trimită pisici moarte la adresa pe care i-o dai. :lol:

Smiley89 30-06-10 14:20

Quote:

Originally Posted by alexandru_83 (Post 3482784)
Stai linistit,e vrajeala...

Ai pus masina pe mobile.de?

da,si in caz ca poate ar fi interesat fara sa fie tzeapa,pentru mine cum ar fi cel mai sigur mod sa ajunga banii la mine,de ex deschid un cont bancar gol si cand livreaza banii acolo e totu ok...io ii trimisai mail ca dc nu vine el personal sau sa trimita un prieten cu banii cand vine cu platforma,

Costantino 30-06-10 17:35

smiley ar fi frumos sa nimeresti un m3 ca al lu' kidu:X
ca masinile care le-a avut,tot timpul au fost intretinute,la cum e el de fixist...mai ales m3-ul asta!

Smiley89 30-06-10 17:45

Quote:

Originally Posted by Costantino (Post 3483357)
smiley ar fi frumos sa nimeresti un m3 ca al lu' kidu:X
ca masinile care le-a avut,tot timpul au fost intretinute,la cum e el de fixist...mai ales m3-ul asta!

da chiar,nu stiam ca are si el M ,aseara am aflat,are cineva poze cu M`u?

MiTzA- 30-06-10 18:34

nu cred ca e teapa, nu urci masina pe platforma pana nu ai banii in cont :)

sau de ce nu i ceri cu cateva sute de euro in plus si io duci tu in cehia, asa mai faci si tu o plimbare ?

Smiley89 30-06-10 19:09

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 3483468)

sau de ce nu i ceri cu cateva sute de euro in plus si io duci tu in cehia, asa mai faci si tu o plimbare ?

pai nu vazusi ca scrie acolo ca imi trmite toti banii de la inceput, io cautai p enet si sunt 2 tipuri de tepe, 1 poate sa se foloseasca de datele personale pentru mai stiu io ce dracu si 2 ca banii aia de ti`i trimite el in cont pe masina s fie defapt trasi dp cardu altcuiva si nu ai lui

PS : Cine imi gaseste un M3 sau un S5 care sa vrea combinatie cu masina mea+ diferentza (Doar automate) primeste de la mine 500 de euro,fara nici un fel de baza sau vrajeala,asa ca daca imi recomandati o masina si respectivu e de acord la combinatie va trimit banii prin posta

xmagiceye 30-06-10 19:12

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 3483468)

Este teapa, in partea cealalta se practica, se da interesat de un bun(masina, plasma, etc), iti trimite un cec fara acoperire, banca iti da banii pe moment(el profita de chestia asta) dupa care vede ca nu are de unde sa isi ia banii(la 1-2 saptamani, ca nu au legaturi internationale intre ele bancile) si tii cere inapoi + probleme cu politia pt tine, ca ai depus un cec fara acoperire(cel putin asa e in partea cealalta).
Tu ramai cu bunul dat, trimis de tine, pe numele respectivului care probabil e o persoana fictiva si te alegi cu teapa. Uita de mailul asta si vinde masina fata in fata.

De ce sa se duca in Cehia sa i-o vanda? Cine e interesat sa cumpere masina el sau ala? Cum ne ducem noi in Germania sa aducem masini asa pot sa vina si ei 1000 km sa isi ia ce isi doresc, nu iti recomand sa te duci, numai dc te gandesti, te duci intr-un loc necunoscut sa vinzi masina, faci actele cu el, iti da banii si dupaia sa te urmareasca mai ales ca nu e vorba de o suma mica de bani.

PS: asta e parerea mea, bafta la vanzare!

Costantino 30-06-10 19:21

Quote:

Originally Posted by Smiley89 (Post 3483381)
da chiar,nu stiam ca are si el M ,aseara am aflat,are cineva poze cu M`u?

are demult masina si este foarte intretinuta...e neagra si interiorul la fel...
masina e black on black in afara de jante...a venit cu unele pe 18 din fabrica,care le tine pt iarna,si si-a comandat un set de m3 dream pe 19 pt vara!
si cred ca e si automata...dar nu sunt sigur!
mai mereu e parcata in fata la primarie,sau daca vrei s-o vezi...in spate la primarie,unde sta el!;)

Costantino 30-06-10 19:49

1 Attachment(s)
uite am si o poza ce am postat-o demult pe cvf;)
aici doar ce o luase de la nemti si urma s-o inmatriculeze
si a pus la nr HER...iar cum lui si lu' taica-so ii plac nemtii nazisti,aia stricti si perfectionisti...a pus nr de le HER DIREKTOR...cum zic nemtii:D

M.y.k.e 30-06-10 20:34

Quote:

Originally Posted by Costantino (Post 3483580)
are demult masina si este foarte intretinuta...e neagra si interiorul la fel...
masina e black on black in afara de jante...a venit cu unele pe 18 din fabrica,care le tine pt iarna,si si-a comandat un set de m3 dream pe 19 pt vara!
si cred ca e si automata...dar nu sunt sigur!
mai mereu e parcata in fata la primarie,sau daca vrei s-o vezi...in spate la primarie,unde sta el!;)

eu stiam ca are cutie manuala , dar daca tu spui ca e automata nu te contrazic ...

Costantino 30-06-10 23:52

Quote:

Originally Posted by M.y.k.e (Post 3483721)
eu stiam ca are cutie manuala , dar daca tu spui ca e automata nu te contrazic ...

am zis ca nu sunt sigur;)

Smiley89 01-07-10 13:17

7 Attachment(s)
are automata,am vorbit eu cu un prieten de`al lui sa il intrebe daca vrea sa il dea,dar cica nu o da,

bmw`u asta mi se pare exagerat de urat:

All times are GMT +2. The time now is 13:57.

- Copyright 2026 4Tuning