![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
Quote:
Hai ca au iesit bine capacele. Eu zic sa le lasi asa ca arata bine. Acum...tu decizi :-) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
In schimb alta data m-a oprit:)) si s-a uitat la cauciuc..ii dadea impresia capacul de ceva mai mare...si dupa mi-a spus dai drumu:lol::lol: isi luase teapa:))) oricum vad eu...ai dreptate daca este ceva frumos si pe 13 de ce nu..stau si linistit si aspect:oops: p.s. am o intrebare, sper sa nu radeti de mine:lol:, merg puse cauciuri de 13 ex 165/45,60 r13 pe janta pe 14? |
Quote:
|
Cauciucuri nici nu ma gandesc sa le schimb8) sunt absolut ideala..cel putin in viziunea mea...in sfarsit dupa ani de zile am rezolvat tremuratul masini care nu era de la cauciuri cum imi spunea toata lumea..ci o janta pe dreapta fata era putin lovita o deplasare de circa 0,5cm care la 120 imi facea volanul sa zboare si acum este avion:twisted::twisted: deci cauciurile nu:X:X:X jantele sa vedem ce si cum8)
|
Au iesit mai bine decat ma asteptam :D.Chiar sunt misto 8)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
azi am mai dat o mana de kit pe capota maine o slefuire amanuntita si gata, vopsea:D
Alex30: acelas loc?:))))) |
Vezi sa fie finisata bine...
Acelasi loc doar cu Kinder Delice :)). E cam nasol ca trebuie sa mergem mult sa intoarcem :D. Oricum vedem noi maine unde |
Am o idee:))=)) dam cu spatele:)))
acum este finisata, mi-a aparut doar o mica gaurica nustiu dc in dreapta dar o acopar maine slefuita si gata..o sa vezi maine ce fin este..parca mangai un f..d de miss:))))))) |
Pai stii ca asta o sa facem...avarii si dai cu spatele pana intram in Vitan dupaia e usor :-).
Acopera tot acolo sa fie fundu de miss si mai fin :lol:. Vezi sa iei tot ce trebuie sa nu uiti ceva pe acasa :)) |
:)) :)) :)) sa cautam pensule:))))) este foarte finuta am slefuit-o pe toata cu 600 maine dau si cu 1000 sa fie...si bara la fel :( off ce rau imi pare sa o facem iar:x dar tuningul cere repetari :)))))))lasa e bine mai aud si eu toba ..pana.....:rolleyes2
|
Lasa ca asa invatam...:D. Sa slefuiesti si barile cu dala fin sa iasa bine. O sa auzi si toba (aia roz:lol:)
|
Invatam invatam:lol:, da dau si pe ea, desi am impresia ca dau degeaba :))) parca nu se observa sau pe plastic este mai greu...abia astept sa aud:oops::oops::oops:
|
Lasa ca vedem noi maine si facem si barile sa iasa meserie :D.
Uite aici pana maine :lol:. E de la inceput...ce vremuri :)) https://www.youtube.com/watch?v=SSM6nH7LB4g |
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning