![]() |
hai mah cum nu ii exact? vezi citeste bine...!
|
cand am citit ultima data nu era pus si lincul de la ko racing....sorry...mah vlad, u tiai mai facut ceva la dacie de cand am vb ulta oara?
|
in seara asta pleaca la mecanic sa ii faca motoru... 1.4 pistoane de raliu, axa pe 6.5 defazata volanta usurata, ras din chiulasa+ slefuit una alta... sa vedem ce va fi!
|
suna bine, dar pretul intrarii tot nu l-am vaz scris acolo pe site :-P, biletele se pot procura si direct acolo sau numai din plus gsm sau din kharma?
|
hai ca iti zic eu ca vad ca nu prea vrei sa citesti pe acolo... Intrarea ii 100 si bilete numai de la plus gsm sau din kharma
|
ok..mersi...nvdm pe acolo ;)
|
printre altele... ne apropiem de un eveniment mult mai selekt :D RALIUL CLUJULUI :twisted:
|
mai, voi mergeti la toate evenimentele, dar mai lancer, nu cumva sa scapi evenimentu din 27 dimineatza de la noi de la scoala! Puna mana pe carte! o saptamana mai este! macar acuma....
Succes la BAC tuturor care au anul acesta, nu-i inshir ca-s multi si sa nu uit cumva pe careva :) (kinderii (se stiu ei))! mai, cand terminam unde mergem sa sarbatorim?!? |
mah shofer pe mercedes...nu-i stres... ieeeah :P
|
Re:
Quote:
da ba... vam zis ca ma pisca ochiul? prietenii stiu de ce |
yeeeah!, las ca stim noi (kinerii) ;)
piry, daca vrei, pe tine te putem scoate din grupa asta...(nu te simtii ofensat) ai 20, lucrezi pe cont propriu, te descurci... nu-i stres, dar santem cativa care mai avem de dat niste examene, inca un pic si ajungem si noi asha |
:oops: ai dat dovada de o sinceritate rara...ma duc sa plang :oops:
|
apropo de bac.. p astia stiu eu ca is cei care dau de la noi dp forum
1.BAGACEAN ANDREEA-ROXANA(Theba) LICEUL DE ARTE PLASTICE \"ROMULUS LADEA\" Limba engleza - clase cu 1-2 ore/saptamana Geografia Romaniei (XII) proba D Studiul formelor si desenul I Educatie Fizica Baschet 2.BAIAS ANDREI(Tekno) GRUPUL SCOLAR DE ELECTROTEHNICA \"EDMOND NICOLAU\" Limba engleza - clase cu 1-2 ore/saptamana Matematica 1-2 Solicitari si masurari tehnice 3.COSMA VLAD-MATEI (Lancer) LICEUL TEORETIC \"N. BALCESCU\" Limba engleza -clase cu 1-2 ore/saptamana Matematica 1-2 Fizica 1 proba E Educatie Fizica 4.GROZA HOREA(hg) LICEUL TEORETIC \"N. BALCESCU\" Limba engleza - clase cu 1-2 ore/saptamana Matematica 1-1 Informatica Educatie Fizica 5.ILEA VASILICA-LUANA(junkie) LICEUL DE ARTE PLASTICE \"ROMULUS LADEA\" Limba engleza - clase cu 1-2 ore/saptamana Geografia Romaniei (XII) proba D Studiul formelor si desenul I 6. NEMES ALEXANDRA-DANIELA(strengaritza) COLEGIUL ECONOMIC \"IULIAN POP\" Limba franceza - clase cu 1-2 ore/saptamana Matematica 2 proba D Contabilitate Geografia Romaniei (XII) proba F |
lol. te-ai angajat la SRI? :lol: :lol: :roll:
astea-s d epe edu.ro? :) |
Mah da' cati sunteti din Balcescu.... :D ....of....cand eram si eu tanar... :lol:
P.S. nu va mai plangeti de bac si asteptati sa vedeti la faculta; pt un examen ai de-nvatat cat pt. tat bac-u' :( |
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning