![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Salut, 2 geamuri din plexiglas pentru faruri de opel astra H ?
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
65 Attachment(s)
Quote:
binenteles ca pot in schimb astept de la un client 1 geam de care mai am nevoie ca sa pot matrita si executa primul set. Daca doresti sa trimiti totusi setul de geamuri atunci le astept cu placere. Date de contact gasesti pe site-ul meu. Quote:
mai convenabil o sa iasa sa schimbi geamuriile cu un set de faruri second donatoare in cazul care farurile actuale sunt un model mai deosebit. ________________________________________ Up la produsele pentru daciute ! ________________________________________ Intre timp : - geam bord Fiat - geam proiector Mercedes - reconditionat far Audi A4 model tuning - reconditionat far Mini Cooper - set geamuri clare proiectoare Hella - reconditionat stop Autobus - executat 8buc capace portocalii pentru girofar model american - set geamuri stop rulota - set geamuri proiectoare Autobus Mercedes - geam clar Golf 3 - geam proiector Mercedes Actros - curatat set faruri E-Classe - reconditionat stop E-Classe cu un stop avariat donator - set geamuri si inele semnal Aro custom - reconditionat stop vagon camion Stima Hadobas Peter 074203263 plexiart.ro |
Quote:
intradevar lucrare de super buna calitate RECOMAND CU INCREDERE |
pt super nova ...geamuri faruri clare la ce bani ?
|
Quote:
Quote:
150 lei setul. Poze gasesti aici pe topic daca rasfoieiesti sau pe plexiart.ro Stima Hadobas Peter 074203263 plexiart.ro |
semnalizari albe tico? se pot face si la ce pret?
|
Multumesc pentru ajutor si intelegere !
Recomand serviciile d-lui Hadobas. |
1 Attachment(s)
salut 2 stop clear pentru r5 căt costă?
|
Aveti Pm cu totii !
_________________________ Quote:
se pot executa in schimb am nevoie de un corp de semnalizare fiindca daca bine tin minte se monteaza cu suruburi. Pret informativ 50-60 lei setul. _________________________ Quote:
undeva intre 130-160 setul, trebuie sa vad stopuriile sa ma exprim mai cu precizie asupra manoperei. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut, 2 geamuri din plexiglas pentru faruri de vw golf 2 ?
|
Salut 2 geamuri albe-mat semnalizari Dacia cn3 la ce pret?Stima.
|
Quote:
setul de geamuri clare golf2 sunt la 63 lei cu transport inclus prin posta. Quote:
setul de semnale complecte cn3 ( carcase noi, geamuri clare/mate (la alegere) si becuri portocalii) ies la 108 lei cu transport inclus prin posta. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Quote:
|
Bună ziua,
Pentru Matiz mă interesează: - Semnale bară față ca aici: https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post3436309 - Semnale spate albite īn stopurile mele, ca aici: http://www.plexiart.ro/images/storie...op_Matiz_2.jpg Cāt mă costă? Și īncă o īntrebare, cāt durează, ca să știu cāt timp n-o să folosesc mașina? Mulțumesc anticipat! |
Quote:
Stima Quote:
De semnale nu ma ocup iar prelucratul stopuriilor ies la 100 lei. Perioada de lucru aprox 2-3 zile de la primirea stopuriilor. Recomand o programare din timp sa nu asteptati stopuriile mai mult decat necesar. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning