![]() |
Re: Alba Iulia
o chestiie ... crezi k numai in alba se intampla sa se stranga mai multe bisericute de tuning si de baieti kre se vb .... despre tuning .... in toate orasele ...
orasele sunt marii ... si am inchis subiectul ... bisericute exista si vor exista |
din cate am inteles, se propune pentru moderatori si stefan din ploiesti (gms-ul). in consecinta, lista de propuneri este:
1. bogdan100 2. hoinar 3. gms-ul va rog pe toti care intrati aici sa incepeti sa votati sau sa faceti alte propuneri, pentru a termina pana duminica. |
Din cate vad, nu aveti inca sectiune speciala pentru orasul vostru, asa ca "votul" nu are nici un rost. Mai asteptati putin.
|
Gabi ni s-a spus sa alegem prima data un moderator de aia ti am trim p.m....
|
sorry ca ma bag si eu asa in vorba... da' chiar nu mai stiu ce sa mai cred. ba odata ni se spune (de catre cineva "de-al casei") ca, pentru a avea sectiune, trebuie sa ne alegem un moderator (ba chiar votat public, daca imi amintesc bine). iar acuma vii tu, gabi, si ne zici "nu aveti inca sectiune speciala pentru orasul vostru, asa ca "votul" nu are nici un rost". stau si raman interzis, ca sa nu zic prost(it)... scuzati-ma ca vorbesc asa, da' chiar ca sunt bagat in ceata acuma...:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :shock: :shock: :shock:
completare... ma intreb, totusi, se uita cineva aici? este o regula (sau un set de reguli) clara cum se face sectiunea? sa stim si noi, nu de alta... eu chiar sunt total in aer... sau in ceata, cum am scris mai sus... |
Cat mai curand posibil o sa vorbesc cu ZoliaT sa facem sectiunea. Mai aveti un pic de rabdare.
|
si uite asa mai trecu o luna, si apoi inca una... si cand incepusem si eu sa ma agit sa incerc sa fac ceva legat de chestia asta, sa pun lucrurile un pic in ordine... "un pic de rabdare"... banditu a fost primul care n-a mai avut "picul de rabdare"...
oricum, indeplinim conditiile sau nu? sau altfel pus problema: ce conditii a indeplinit TG MURES de a primit sectiune? multumesc mult. |
fratilor, pentru ca noi cei de p'aicia suntem ardeleni si gandim asa mai incet, incetshor si foarte incet... DA' GANDIM BINE... eu am o propunere mai sanatoasa... puneti mana, propuneti oamenii si pana duminica sa votam ce am inceput. sa avem stabilit moderatorul. nu ne trezim dupa vreo 2-3 luni si "un pic" de gandire ca trebuie sa ne alegem moderator(i) ca sa putem avea sectiune. ca atunci n-am mai facut nika.
bogdane, eu nu stiu cum te simti tu, da' eu stiu cum ma simt. spune daca esti de acord cu ideea. |
sint multi in Alba Iulia pasionati de tuning - si multi care s-ar bucura sa avem o sectiune.
|
ok - eu votez pt moderator - hoinar
|
Gaby totusi fara suparare noii am incercat sa votam la suprafata fara nici o modalitate de voting ...... sau alte chestii cu care ne`ar ajuta php ... dar am facuto vizibil ...
haideti totusi sa punem si noi un gand pe o foaie ... ... alba totusi este un oras frumos cu multe masini frumoase ... si cu baieti care stiu si doresc ce sa faca din masinii .... nu dau exemple de alte comunitati .... care sunt facute sa fie .... si existe 3-4 user kre vb dar in fine ... poate si acesti copiii .... ca totusi suntem copiii unii ..... ZOlia ,gaby dc nu se poate sa ni se dea si noua o sansa ..... |
Nu stiu de ce simt in mesajele voastre un pic de dramatism. Nu va ingradeste nimeni dreptul la a avea o sectiune numai pentru voi, iar daca pana acum am ezitat s-o cream, nu a fost cu rea intentie. Acum sunteti multi, o comunitate puternica si veti primi sectiunea in cel mai scurt timp posibil.
Cat despre alegerea moderatorul si felul in care o faceti, nu am nimic impotriva, doar ca - de obicei - moderatorul s-a ales dupa crearea sectiunii. Ma repet, inca putina rabdare! :wink: |
gabi, nu am dat in dramatism... vroiam doar... ceva... de un pic cam multa vreme... si am sperat ca se rezolva mai repede... ca am asteptat destul de mult as zice.
multumim de interes si de ajutor (sper) in realizarea cat mai grabnica a sectiunii. noi continuam cu moderatorul, sa fie ales pe cand dati voi ok-ul. |
Quote:
votez cu hoinaru' (asa pot sa strig pe la servici dupa tine ):P:P |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning