![]() |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
Salut si la multi ani!
Mai primiti membrii noi? Am achizitionat de caurand un urs mare si batran ... Unde vi-l pot arata? Cand va mai intalniti? Un an nou plin de realizari la toti! |
primim primim
|
Pai ar trebui sa-l prezinti, credem noi!
:D |
Da, prezinta-l pe urs
Ursu' batran - Red Zone; Red Zone- Ursu' batran Incantat de cunostinta :)) |
Din pacate ursul a vrut sa isi ascute ghiarele de un stalp si s-a cam accidentat. O sa revina cand se insanatoseste ... se pare ca iarna nu ne intelegem bine ... inca.
La anu si la multi cai la toti din "zona rosie"! |
poate stiti voi ... de unde iau si eu fibra si rasina? nu foarte multa... sau daca mai vrea cineva... sa luam la gramada... iese mai usor la buzunar :D
Poate este prin ploiesti , ca n`are rost sa ma duc la bucuresti pentru cateva fire de fibra :oops: |
trebe sa te duci la buc
|
pai daca nu e alta cale ajung si acolo ... dar trebuie sa stiu exact unde :-)
|
ce imi dai sa te duc eu?
|
promit ca la primavara sa te las in fata la 400m :lol: :lol: + berica ceva :D
|
salutari. tot citesc aici si chiar vad ca e o comunitate stransa, foarte frumos ce faceti pe aici. as fii interesat sa ma intalnesc si eu cu cativa dintre voi sa vad exact ce si cum. iubita mea e una mai discreta opel vectra hatch '01. PH 13 MAE , daca o stie cnv... toate cele bune
|
Bravo man! S-o stapanesti sanatos!
Te-am vazut aseara pe la rond. Una verde inkis, sau negru..., nu mai stiu exact... Parca e foliata toata, nu? Ce motor? Modificari ceva? Hai ca vine primavara si se aseaza iar caii pe strazi. ;) |
da, eu eram. masina are motor stock 2.0 dti 101 cp, toba finala sch, jante borbet type t 16/225/45 foliata total, vb ta. portbagaj clean look, grila fata schimbata. ceva muzicuta un sub pyle 2 incinte 12" statie magnat. iubita mea...poatene intalnim pe undeva ne cunoastem si noi mai bn.
|
Da man. Cum sa nu, discutam...
|
donule anuntza tu te rog ptr expo,da mai multe detalii sa vedem daca avem doritori din club care vor sa expuna masina;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning