![]() |
Re: E39 - M5 upgrade
BMW M5 E39 HAMANN By phenomenon
HELLA Xenon Headlight Pair OEM HAMANN BRAKE AIR DUCTS KIT HAMANN FRONT SPOILER 2-PIECE: Item No.: 10 039 140 HAMANN REAR DIFFUSER:Item No.: 10 039 141 HAMANN ROOF SPOILER: Item No.: 10 039 135 HAMANN BONNET EMBLEM: ItemNo.: 80 099 600 HAMANN SPORT AIR FILTER: Item No.: 80 099 901 HAMANN STEERING WHEEL EMBLEM: Item No.: 00 000 000 HAMANN OPTIMIZED CURVE MAPS INCL. 250 km/h SPEED LIMIT DEACTIVATION: Item No.: 00 000 000 Dinan Cold Air Intake - Aluminum Product Number: D760-0390C Dinan Front Strut Tower Brace Product Number: D180-0390 Dinan 28mm Front Anti-roll Bar Product Number: D120-0425 Dinan 17mm Adjustable Rear Anti-roll Bar Product Number: D120-0380 Exhaust components Manifold R.- L.SUPERSPRINT- cod: 786801 Exhaust components I.P.SUPERSPRINT for OEM Kat. - cod: 786811 Front metallic Custom kat R.- L.kit SUPERSPRINT - cod: 786802 Exhaust components Centre pipe "X" SUPERSPRINT . - cod: 786813 Eisenmann Race Performance Exhaust x 2 ... |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=PYlPCfEwUdE |
am vazut-o''live''..frumoasa intr-adevar!! si nervozata! bv!
|
ma mir cum de nu ai luat nici un premiu :( macar pe gagik aia de ti-o dadeau :)
oricum...m5 asta va fii foarte suparat la legale si se va evidentia prin numarul de cupe luate.eu zic sa-ti fac loc prin casa pt cupele ce o sa le castigi;)) bafta in continuare |
Quote:
masina o sa iasa in evidenta la liniute, mai ales cand vei ambala motorul si dezlantui caii. Stima! :-) |
Quote:
Nu contrazic eu parerile negative la adresa castigatorilor, de fiecare data, indiferent care din masini ar fi castigat, trebuie sa fim constienti ca ar fi nemultumit o mare parte din participanti, vizitatori sau privitori. Spun doar ca motivele alegerii castigatorilor n-au nicio legatura cu spaga, cu ajutoarele acordate salonului, cu muschii proprietarilor sau cu afinitatile personale ale cuiva. Eu am avut 4 masini expuse, au luat premii ce poate mi-ar fi placut sa le iau eu alte masini, si consider ca e de competenta juriului sa decida cine sa le ia, pentru ca eu nu pot fi altfel decat subiectiv. |
Quote:
Bari custom si vopsea si alte cele. No way! Masina e perfecta asa cum e, mai mult ca sigur vor veni imbunatarii de la Hamann. Iar cat despre cupa si premii, important e tu sa fii multumit de masina cum merge cum arata etc nu altii. |
provenzano..."ai cu ce ba...ai cu ce!!!!!"....nu iti trebuie cupe...ai fani...ai prieteni...ai tot c iti trebuie...ai masina...ai cu ce sa o intretii...restul nu conteaza....ai fost...ai vazut....acum sti ce ai de facut.....
|
Quote:
|
cuvintele nu isi mai au rostul....am vazut faptele....astia suntem ``unii`` dintre Noi.
|
1 Attachment(s)
PHENOMENON
Attachment 1372076 |
Am vazut masina la salon... este pur si simplu "speach-less"... nu fii suparat ca nu ai luat premiu la expo... iti iei revansa pe partea de liniutze.
Bafta cu masina si sa ai grija de ea! |
Quote:
Asta e tot, prea mulţi oameni supăraţi pentru un motiv extrem de simplu de explicat. |
SV25MBN: thx
Vlad_18RLG: da... aleks: nu le mai lua partea......asta e |
Hai să discutăm la concret, că pānă la urma urmei tu eşti proprietarul şi doar tu eşti īn măsură să īţi apreciezi maşina cel mai bine: ce premiu crezi că ai fi meritat tu, şi īn locul cui?
La concret, şi motivează, să vedem, poate ai dreptate tu şi eu greşesc, că doar erare humanum est. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning