![]() |
Re: 380 m @ Piteşti, 28.03.2009 (PICS INSIDE !!!)
am stat langa killerINC la finish si stiu sigur ca primea o indicatie si in 30 de secunde se schimba"ordinul".nu e vina lui.am mai spus-o:de vina sunt atat organizatorii dar si unii participanti.eu zic sa vedem unde s-a gresit ca pe viitor sa fie evitate astfel de neplaceri.cu o mai multa atentie putea sa iasa ceva frumos.cred ca organizatorii nu se asteptau la un numar asa de mare de participanti.felicitari tuturor celor care au apucat sa se dea macar 1 data.imi pare foarte rau pentru cei care au batut atatia km degeaba.
|
Quote:
|
Quote:
nu stiu cum faci tu bani de iti permiti sa spui asta dar io pentru 100e muncesc ceva vezi ca sunt oameni care muncesc o luna pe 800ron si nu primesc nimik de la mamica si taticu ..... din experienta mea iti spun ca am fost la Monza pe circuit (Italia cei drept sa ma uit nu sa ma dau) si costa 45 e intrarea pe circuit si stateai acolo cat te tinea rezervoru sau dak erai taran iti luai si o canistra cu benzina :mrgreen: nu uita ca nu numai masinile de xxxxx euro au performante Ex:bmw wpp si ca el mai sunt multi....... |
Stai linistit ca se da la curse si nu e singurul care are ideea cu 100 euro taxa dar cu premii in bani .
|
Propun ca umatoare cursa sa fie organizata de pinky si taxa de inscriere sa fie 100 euro. Acum depinde si de cursul valutar....eventual stiu ca vinerea e mai scazut :)
|
pentru un show pe cinste cred ca ar fi mai mult decat suficient 10euro atat pentru participanti cat si pentru spectatori.nu cred ca ar fi corect pt multi 100 euro, too much!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
Dar ideea pe care o prezenta el este foarte buna... se merita tinut cont de ea si nu batjocorita! |
Ce ar fi sa o mai lasati moale cu faze gen mamica si taticu atata timp cat nu cunoasteti persoanele in cauza. Deja sa ajuns ca domne cine are masina peste 10 mii ia luat-o masa sau tasu si nu mai are voie sa se dea la curse ca deh...Majoritatea muncesc pe branci pt masinile lor ...ce rezulta din vorbele voastre este decat frustrare si probabil din partea altora un sentiment de mila.Poate si cei care participa in WRC stau si barfesc la colt de strada ca ce domne ne-a batut ala cu Subaru ca ia dat masa mai multi bani.Sportul cu covrigu este unul foarte costisitor si celor care nu le convine...STATI ACASA.(Probabil acest post se va autodistruge in cateva minute ca si celelalte 2 3 multumita unui moderator).
Sa inceput cu multe jigniri aici si sunt curios cati mai au sangele in c@ie sa zica lucrurile alea face2face. Ca sa dau nume este vorba de Hyena si miliady. Nu va bagat nimeni in seama dar voi aveti un comportament de maindan.Mai aveti ceva de spus (si aici ma refer la discutii nu la altceva) stiti unde suntem desi ma mir ca o sa faceti pasul asta. |
Ce-am zis eu... si la ce s-a ajuns...
Bravo - eram sigur ca oamenii vor rastalmaci cuvintele pe care le-am scris. Deja se da in penibil toata discutia si prefer sa nu mai zic nimic. Cei care nu aveti masini puternice sau modificate serios (de minim 200 de cai) mai bine nu mai veniti la start... si nici sa nu va mai prezentati interesul pentru curse. N-aveti masini... sportul cu motor este scump. Daca nu ai bani sa iti faci masina care nu are 200 de cai putere, n-ai ce cauta la curse. Clar? :D |
100euro? :bored:
mai bine faceti cursele direct pe talonul masinii - castigatorul ia tot la unguri pe pista profi, cu afisaj mare, fotocelule, semafoare, tot tacamul intrararea e de 8 euro si pentru participare se percepe o taxa tot de 8 euro. Este toaleta curata, mancare, cafea, sucuri, deci tot de ce ai nevoie. Mereti voi la curse de 100 euro:pissed: |
Quote:
|
Quote:
la pitesti in grupa A1 au fost vreo 12 masini si la grupa A 16. Unde mai e restu pana la 200 de masini?? |
in ungaria pana la 3 erau calificari si lumea se aseza la rand si se dadea.apoi primi 8 timpi intrau in concurs. dar repet. ca acolo iese bine nu tine de organizatori ci mai mult de bunul simt al participantilor si spectatorilor. daca se interzic semintele la noi ramanem fara spectatori.
|
Quote:
normal ca nu e suficient sa iti dea "parintii, femeia sau sponsorii o masina"... trebuie sa iti mai dea si bani in plus sa o duci la cine stie ce firma de "tuning-sa ti-o lase afara in ploaie cand tuna" sa iti scoata mii de cai din ea... ai dreptate. dupa aceea mai trebuie doar sa apesi acceleratia si sa ignori ce zic organizatorii cand iti zic sa o iei la stanga sa te duci la coada si tu o iei la dreapta sa de duci din nou la start... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning