![]() |
Re: BH 04 ARO
2 Attachment(s)
si filmele....
|
1 Attachment(s)
BH 04 ARO vS CJ 25 COX :!: :!: :lol:
|
unul din cei mai frumosi ursi
|
care a iesit invingator dintre ARO shy COX ???
|
Quote:
|
Sal
Ma da i adevarat ca a fost in cluj un seat 1.8 turbo si i`a facut pe toti? nu pot sa cred! Stie careva? aveti video`uri pune`ti pls!
|
da a fost un seat leon cupra.1.8 20 v turbo.4x4
.problema ca la cluj este numa vreo 200 metri.cine are start mai bun aia castiga.nu mai ai timp sa recuperezi nimic aproape.si asta pleca de langa mine la start ca trenu.dar am vorbit cu baetii din cluj si a zis ca e umflat la 260 cai.si ne da cu subaro si o fost ca o facut..... |
salut domy
cum stai cu transplantul de motor, ai pus deja M5? mai da niste detalii.. |
Felicitari Domy pt masina super frumoasa!!!sa ai grija de ea:Peste una dintre cele mai frumoase ursoaice:PP
|
sall..domy nu ai mai dat nici o informatie ...ce ai mai facut .ai bagat monstru ..pe tampoane :)))????
|
deocamdata astept cuzineti pt m5.am comandat originale si dureaza ceva timp.problema mare nu stiu deocamdata cum o sa fac cu radiatorul de racire.nu am loc.am facut deja toate modificarile intrun urs desfacut,dar nu stiu cum o sa fie cu radiatorul.dar nu mai dureaza mult .
|
salut.felicitari pt cursa....ps. ce melodie se aude pe fundal:D
|
he-he .am vandut motoru din aro.nu mai trebe mult si bag monstrule....
|
nu stiu de ce dar as vrea ca al tau sa fie primul e30 m5 TURBO.mai ales acum ca ai vandut si motorul si sunt si banii...no s regreti
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning