![]() |
Re: E30 - taxiul meu
8 Attachment(s)
ms mult pt poze....
|
si un filmulet pt care am primit interdictie la tulcea.......
https://www.youtube.com/watch?v=nGpjjXHHVLw |
interdictie????
haide boss..cum asa?? |
pentru ce interdictie?..
|
pt ca am dat cercuri acolo...nu mai am voie ca participant nici ca spectator.......
ca pe vremea comunistilor.....doar cu viza....:) |
auzi interdictie...sa le arati curu cand te mai duci la tulcea.... pe geam asa cand dai cercuri
|
INTERDICTIE :)))))))))))) hahahhaha ce penal.
nu ti-au pus afise dalea pe stalpi in tulcea..."Daca il vedeti sa aruncati cu oua si cu rosii in el ca a dat cercuri pe aeroport" :)))) |
Quote:
|
atentie..urmeaza imagini socante......stiu ca am o varsta mica dar mi se pare o aberatie interdictia asta.....auzi....si ca spectator):))......dar ce sinteti voi frate interpol?...
sa urmaim filmuletul cu oribila infractiune facuta de baiatul cu ursu galben.....si mai apare o masina acolo......are si ea interdictie?........:)) https://www.youtube.com/watch?v=nGpjjXHHVLw |
reguli idioate...ala nu a avut interdictie...k normal era ieM.....cretini!!!
|
bahi daffy interedictia e doar la tulcea nu?
|
binenteles ca nu ar trebui sa aiba interdictie...ca si mine de altfel....omu are o masina potenta si mi se pare normal sa poata participa la astfel de curse...ar fi chiar culmea sa nu il lase..
baiatul cu BMW chiar a sarit in apararea mea ca multi alti.....le multumesc pe aceasta cale..... eu sint mai amarat cu un 2,5 12v si nu prea am ce arata la 400....asa ca am interdictie... exista un proverb...."roata e rotunda si se invarte".. |
|
nu pot ca sint de munca.....si regret mult ca pierd asa o intanlire.....:(
|
Bai jakal, da rovinietele alea nu le mai dai si tu jos? ca in curand te umplii de nu mai vezi nimic :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning