![]() |
Re: Golf 4 - the bitch!
Jock dacă nu mă înşel ce ştiu de la Fane' al nostru îţi i-a talonul !
|
Daca tai din el ramane la o dimensiune acceptabila. Sa-mi spui si mie ce zice prietenul ala de taiat.
|
jock intra si u aici si da-mi o par€r€.....https://forum.4tuning.ro/40-propuneri...ml#post3333305
|
ma bucur k ti-a placut
la bari o sa iasa si mai bine zic eu pt k e plastic si o sa pot lucra mai relaxat imi place cum ti-a iesit grila si ca tot venii vb sunt curios cum or sa iasa farurile k dak o sa fie bine iti fur ideea:twisted::twisted:8);) |
2 Attachment(s)
....cam asta ar fi finalu"
|
a iesi super grila iar numaru eu zic sa il lasi asa ca sta foarte bine
|
jock zi-mi si mie cum ai prins actuatorul in spate ca sa fac si eu ca ma doare creierul de la atata gandit......
|
1 Attachment(s)
....am taiat putin din tabla ca sa intre...+ doua gauri in "schelet"
...pacat ca nu am facut poze:cry: ...daca ai o poza ,pune'o aici sa iti arat .."inspiratia" la grila(poza) |
Foarte frumos! ;)
|
cand vroiam sa ma apuc si eu de incuietoarea la haion s-a pus ditamai potopu.....tomorrow it's another day cum zicea melodia aia din tokyo drift...si ca tot venii vorba acum ma apuc de vizionat din nou seria fast & furious(traiasca ala de a inventat pop corn-ul)
|
1 Attachment(s)
jock mai tii minte ca am vrut sa iti donez niste praguri care nu erau pe gustul tau??
mi-a venit ideea premergatoare tuningului meu rural de pana acum sa le repar si modific un pic(adaug niste gauri cu plasa in partea din spate) si sa le pun pe masina.....da-mi si mie o idee cam cum as putea sa le cosmetizez fara sa le ruralizez(am vazut k ai idei creative in ceea ce-ti priveste the biatchhh) sunt de la rieger |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
mai exista si posibilitatea pm-urilor :))
a iesit marfa grila, chiar eram curios de unde te inspirasei :D bandourile de pe usi le mai dai jos? ca asa citisem cu cateva pagini urma :D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning