![]() |
Re: Corrado - 2.9 vr6, micutul meu VW
doamne ajuta sa fie calea spre CT-80-LCF:!:
|
bafta cu inmatricularea se vede pasiunea ta pentru masina
|
Gata, am rezolvat cazul si de data asta. Mi-a tradus cineva hartia cu pricina, care are si o stampila intr-o casuta pe mijloc in care scrie "KFZ - Steuer nicht erhoben" adica taxe vamale neplatite. Deci o luam de la capat. Asta e, oricum nu renunt.
@ Rmy, 80 LCF - ul a fost pus pe vento. Voi vedea ce numar va avea Corrado. Ori CT 29 LCF, ori CT 29 VRG. Sa ajungem acolo... |
salut, felicitari pentru masina si pentru munca depusa, ce e selfmade da cea mai mare satisfactie , inca o data felicitari!
succes cu inmatricularea! ca ai nev ca asa e tara asta f****ã si daca nu te superi as vrea sa iti cer o parere despre cum ai facut neoanele alea de sub scaune si sub bord .. daca ai folosit led smd sau leduri albastru intens , sau poate imi dai ceva detalii pe mess daca nu`i prea mare deranjul mc! Noroc numai bine, si multi km fara probleme! |
CT 29 VRG e bine-bine....sfat de la proprietarul placutelor BV 29 VRG ;) :))...mult succes....
|
Quote:
|
Dragos, tu mi-ai dat ideea cu CT 29 VRG :D. Ultima data cand am intrebat era liber.
450yfz... Corrado ramane Corrado. Nu e vorba de putere, de interior, de caroserie, de istoria ei, este vorba de ....toate la un loc. Este CORRADO. Eu vreau sa il tin cat mai clasic. cel putin motorul sigur va ramane exact cum l-a facut mama lui. In vara voi pleca din jegul asta de Romania, sa ma stabilesc in afara. Acum sunt intr-o mare dilema ce sa fac cu el. Nu vreau sa il vand, dar pe deoparte e mai bine. Ma cam macina problema. Ma tot gandesc cum sa fac sa impac si capra si varza... Ori il iau cu mine, ori il vand. Clar de il vand va avea un pret frumos. Pt mine cel putin. Macar asa stiu ca de il ia cineva nu isi bate joc de el, sau nu il cumpara ca e scump, si ramane al meu:)) Apropo... inmatricularea pe BG ai apoi Romania, = 900 E decand a picat taxa la BG :) Cu Dumnezeu inainte.... |
cati bani vrei p corrado????
|
Quote:
|
te cred, paote sa faca de rusine corrado-ul modificat... si apoi vine si varianta ca apoi semodifica si corrado, si tot asa :D
Pretul va fi dat atunci cand ma voi hotara daca o sa il vand... |
Quote:
|
Nu se mai vinde masina. O voi inmatricula, si o iau acolo
|
asta e o veste buna :D succes!
|
Ma va costa inmatricularea pe BG 700 E, si apoi inca vreo 200E pentru RO, ca doar ce p... masii, e in uniune:)))
|
Inmatriculezi masina pe BG si dupa aia pe RO ?
|
Da, asa e la noi.:D
|
Quote:
|
Citeste mai sus un pic :)
|
Salutari baieti. Long time, no see. Masina tot neinmatriculata e, asa ca nu a mai avut rost sa scriu de dragul de a scrie aici. Totusi, nu renunt. Maine plec insfarsit din tara asta, si sa vad ce pot face si acolo pt ea. Poate e mai ieftina vama, cine stie, nu stiu nimic. Oricum, vreau sa stiu in ce consta o recarosare. Daca iau un vr6 inmatriculat si sa fie rosu de exemplu, daca fac recarosare, tre sa vopsesc masina mea , sa o fac rosie? Daca recarosare inseamna sa iau unu prapadit, sau lovit, si sa ii iau motorul sa il pun pe a mea, si apoi dupa o perioada sa ii pun motorul ei original, m-as baga. Daca auziti de vreun corrado vr6 pana in 1000 E, inmatriculat, sa pot intra cu el la rar, lasati-mi un semn. Inca ceva... platesc vama la caroserie, daca (,) caroseria e din afara uniunii europene?
Deocamdata masina e la conservat pana ce vin. Saraca e ea la conservat de 1 an jumatate, asta e situatia. Pe bulgari am renuntat ca exista riscul sa raman fara masina in caz de un control pe la ei ca era fals in acte. Sa ne auzim cu bine! |
Quote:
|
Citeste topicul si o sa afli de ce... ;)
|
1 Attachment(s)
Inca o poza recenta cu Corrado
|
paparazzi astia.. off off... :))
|
7 Attachment(s)
:)))) Mai mai mai, unde era paparazzi-ul. Acum ma gandesc... Sa iti fac discount sau sa te "penalizez" cand vii pe la atelier? :)))
De aproximativ o saptamana, doarme si ea in conditii optime. Nu o ploua, nu o ninge, e pazita....Hai sa pun si eu 2-3 imagini :X |
Fiti-ar ''tigaia''sa iti fie,glumeam evident in legatura cu tigaia,sper ca la anu sa facem o plimbarica cu monstruletzu pana la Wörthersee,asta asa sa vada si aia ce insemna un CORRADO VR6 stock aproape impecabil
|
"aproape impecabil" ce fel de scheme sunt astea :D impecabil si punct.
|
Frumoasa masina ai...bravo,spor in continuare;)
|
1 Attachment(s)
poate esti cumva interesat de aceste faruri pt corrado
sunt noi farurile, dectane f ieftine |
Salve baieti. Pot sa zic ca a mai venit soarele si pe strada micutului meu corrado. Duminica am facut rost de un donator pt acte, si incep lungul proces de inmatriculare/recarosare. Sper pana la pensie sa fiu si eu legal. :)))
B-39-WTA, masinuta lui zamoldac, va salva un vr6 original. Ms Alex. |
Foarte frumoasa masina , bafta cu inmatriculatul...
|
9 Attachment(s)
Ms.
Saptamana viitoare vreau sa vopsesc neagra noua achizitie, sa ii pun numerele de Constanta. Dupa ce fac recarosarea vor fi muuulllteee piese de vanzare. :D |
Quote:
|
bafta cu recarosatul abea astept sa o vad inmatriculata ca astepti de prea mult timp :lol:
|
Ei si tu acum. Cat am, doar 3 ani :))))). "Donatoarea" a fost dezechipata, si sper sa imi gasesc timp sapt asta sa o vopsesc neagra, pt ca timpul liber e cam scump la vedere pt mine. Am fost si pe la rar, si lista de asteptare pt identificare e cam mare. 2 saptamani.
|
Quote:
:)) buna asta...pai la ei toate masinile sunt impecabile :))) daca or sa ajunga baietii de la Worthersee sa ia lectii de la noi ...inseamna ca s a dat lumea cu curu in sus ! :lol::lol: |
8 Attachment(s)
Ieri am prins timp liber ca sa matuiesc si sa vopsesc masina. De partea cu vopsitul s-a ocupat 29SRN. Dupa parerea noastra a iesit bine, avand in vedere ca am vopsit-o cu un compresor portabil, un pistol de vopsit de 50 ron, afara in aer liber, cu 1 litru de vopsea si doi vopsitori care nu am vopsit niciodata o masina. :))). Ar fi trebuit sa iasa negru lucios, dar a iesit un semi mat sau un semi luciosdepinde cum priviti. Capota nu am vopsito pt ca are "tencuiala" sarita, si voi pune capota de la vr6, cand ma duc la identificarea R.A.R.
|
da si ai uitat sa precisezi ca nu am dat cu lac si mai batea si vantu :)))))
|
A iesit bine masina daca vrei sa o folosesti doar pentru acte, este "perfecta" asa....
Dar daca vrei sa circuli cu ea trebuie sa ii tragi o mana de lac si iese bine. Bafta cu vr-u, scoatel pe sosea ca a hibernat destul... |
Baftă multă cu VeReul!
A iesit tare vopseaua pe aia noua :lol: |
a iesit pe draq,zici ca am vopsit un gard:D,glumeam,a iesit binisor si chiar sa mai uniformizat pana azi,''gardu lu LCF'';)))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning