![]() |
Re: MUZICA
3 Attachment(s)
de ascultat...a mers intr`un final
|
cu ice nu are nici o treaba...dc?
|
pai in PL s-au terminat numele de cluburi. avem OFfice, am avut Downtown...numai imitatii.
oricum, nu sunt 10-12 cluberii adevarati. sunt cateva zeci. hai sa nu aruncam cu noroi daca nu stim. sa vezi la Mania sau in alte cluburi la mare cum e plin de Ploiesteni. sau la Kristal cand e un DJ mai cunoscut. acum sunt super tari DJ in Bv. hush-hush, theater.. la fitze demult nu se mai merge in Privi. ci in orice club, de obicei. si acum in ICE. |
Asta vara era la Privilege super show.
Era discoteca in aer liber ca pe-afara si muzica super misto. Fete si masini la greu. |
pai daca sunt "zeci de clubberi"...dc sunt 2-3 cluburi adevarate in Ploiesti?
si cum se face ca nu prea merg cluburile de house in orasu asta? iar Down Town a fost imitatie??? hmm.... nush...asta e parerea mea... |
Quote:
Pai o explicatie ar fi ca suntem FOARTE aproape de Bucuresti! :lol: Vrei sa te distrezi...te duci in Bucuresti...sau in Brasov! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
4 tng`u.....
|
2 Attachment(s)
ink una bukta de piesa+ melodia lu` morandi cu care participa la Eurovision
|
2 Attachment(s)
ink 2 bukti...din soundtracku` la Stomp The Yard!!...recomand vizionarea trailer`ului pe imbd.com + filmu` kre a aparut deja CAM
|
2 Attachment(s)
4 tng`u ...melodiile rusesti + una bonus de la mine:)
|
2 Attachment(s)
ink 2 bukti ...asha...pt. cruisin`:)
|
am zis imitatie...de nume. de asta am dat exemplu si Office.
Kraven, vezi ca le-ai mai pus. pe pagian trecuta ultimele 2 :P :P |
pai da...dar a mai fost vreunu Down Town?
|
ooooooffff...am uitat ca ai 18 ani. e ditamai clubul in Buc. si cu mult inainte de cel din PL.
|
Eu sper ca in curand sa am si eu Clubul meu. Fac discoteca la mine-n masina :peace:
|
da ma dar orice muzica ai pune tu pe masina ,nu mere bine fara pleoape si jenti :mrgreen:
|
Lasa ca am vorbit cu Droopy si a zis ca ma ajuta el sa aranjez un pic pleoapele ca stii ca sunt zgariate si a zis ca pune el si eleronul. Acum sa vedem daca are si timp. El zice ca sambata facem treaba...
|
2 Attachment(s)
da doamne:))s`o vad odata cu eleronu` ala:D
|
1 Attachment(s)
ink o piesa de la eurovision:).....frate dar mai puneti si voi o muzik ceva...mai vreau si yo kte ceva....nu neaparat nou...dar sa fie muzik buna
|
1 Attachment(s)
si melodia din filmuletzu cu mashinile mici!!....
imi pare rau totushi de calitate, dar ...makr nu mai intru pe youtube sa ascult piesa:) |
Quote:
oricum i-au schimbat noii proprietari numele in down town dupa ce a scapat de el...:lol: ...mie oxygene mi-a placut cum suna... iar ca sa fiu ON TOPIC pun o piesa mai cu bass asa...care merge ascultata seara in masina pe Bucuresti-Ploiesti...sper sa va creasca adrenalina de la ea...;) |
Ms mult Pusherman... :peace: aia e melodia de care te-am intrebat :Armand Van Helden - The Funk Phenomena! :dance:
|
ma bucur ca am putut sa te ajut! :D
piesa pusa de mine...cum ti-s-a parut? |
Am urcat si melodia poate ii mai place cuiva!
Melodia pusa de tine e draguta...merge!;) |
1 Attachment(s)
fresh`:)...abia data jos;)
|
1 Attachment(s)
ink o bukta de piesa...prietenii shtiu dc:)
|
1 Attachment(s)
pentru tng`u:D
|
asa... e aia care o ascultam aseara la DCi ?
|
da bro`....aia e...marfa rau piesa:)
|
dap .. tare.app, mai pune si tu ceva pe ritmu asta .. spumos asa :-P
|
3 Attachment(s)
delecteaza-te cu piesele astea pana gasesc ce te intereseaza pe tine...
|
asta pentru shantzu...ku toate k am inteles k`o are dar pm:)...sau poate mai place si la altcineva
|
8 Attachment(s)
tng`ule..nu prea mai am muzik...ce`am mai adunat si yo asha putin....
|
tu le urci repede, eu le descarc repede :-P
|
sa fie topicu` asta si pentru rekomandari...si dak cineva cauta o piesa...si n`o gaseste...pm:))...yo le urc marfa rau de tot...astea ultimele le`am urkt in 2 min
:)...si am si download bine pe forum:)... |
Caut si eu SPIRAL - I LUV IT ( e o melodie romaneasca , ceva gen Prodigy ) ... pe DC-uril din romania umbla si o varianta care nu este ceea ce caut eu este cu totul alta melodie .... Melodia originala incepe cu unu care zice : I LUV IT.
Daca o gaseste cineva...ar fi super.... era pe compilatia FANATICI de prin 1995 parca :) |
1 Attachment(s)
nush dc am impresia k e varianta kre ai gasit`o si u ...dar ....
|
7 Attachment(s)
fresh out the tracker...
|
kraven ma' men... nu e aia melodia :) .... ti-am zis incepe cu I LUV IT exact asa .. zice unu chestia asta. :) ... aia am gasito si eu de atatea ori incat m-am lasta de cautat :)... multam oricum ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 10:07. |
- Copyright 2025 4Tuning