![]() |
Re: E36 - VN-88-FLY
Mai omule , da pune niste poze :)) Ce faci ma tii in suspans? Vreau sa vad si eu daca au efect bun , suspensiile ca imi iau masina si vreau sa imi schimb si eu suspensia...si sa vad daca o da bine! :P nu mai fi rau
|
stai k sar putea sa vin poze cu tot cu jatel Noi
|
Mama ce ma mai lungesti :)) :)))
pana pui tu poze , imi cumpar si eu masina :D Si cred ca o sa ne vedem prin vrancea si o sa iti vad masina personal :P |
frumos bmw-u chiar se vede ca are ceva aparte ;)
|
Hai cu pozele Jipi , buna buna suspensia, sa te folosesti de ea sa scapi de pietrele de la rinichi , o sa venim la plaja , o sa le faci nisip.
|
Da nu mai vrea sa puna poze , :)) :))
|
lasa ma celino ca am asteptat sa iti iei u masina sa le facem poze :D
|
Pai poate ne vedem , pe 20 ...daca se stabileste o intalnire pana la urma ! si facem mai multe poze :)
|
jipianule team vazut de vreo 2 ori...o da belea tare asa lasata.. :D
|
multumesc multumesc...
|
Celino...Vii si tu?
Sper ca nu ne dai dauna totala la toti...Sper... :))) |
Quote:
|
glumetilor, i-ati acaparat thread-ul lui jipianu..
on toppic : arata din ce in ce mai bine masina.. asteptam cu totii poze noi |
frumoasa pisicuta niste jante din aliaj ar da mai bine pe ea da e frumoasa si asa ;)
bafta si km fara incidente |
Quote:
Intradevar masina este frumoasa am avut ocazia s-o mai vad uneori prin focsani. ;) |
Da baga ma zgarcitule niste poze :))
|
Quote:
|
Multumesc Cartmaneu.
Cat despre poze... nu o sa pun pana nu o sa-i mai adaug ceva la masina :-P. Aaaa... si vlad tu da-mi filmarile de la Cluj sau macar pe cele din drum spre cluj, |
te lasi asteptat a...las ca e bun asa bafta in continuare la modificat;)
|
Quote:
arata bine, imi place, ce fioroasa e cu badboy look si angeleyes-ul e la locu lui.... chiar cu bara aia daca poti sa-i faci o prelungire ceva, daca nu cum iti place tie , custom , m-tech ... oricum arata bine, spor la treaba si bafta in tot . Numai bine |
foarte frumoasa pisicuta, tot ce ai facut e cu bun gust, bafta in continuare si hai cu pozele ca asteptam:X:X:X spor la tuning !!
|
Multumesc
de cand tot ma tin sa fac un Photo Session dar nu am reusit pana acum Si ca si plusuri masina a mai primit Un kit Xenon si un alt grup acelasi raport O sa revin si cu poze |
Frumos si de bun gust ;) tineo tot asa...
|
Quote:
|
ce prostii ati mai facut ma?
ia povesteste tu |
eeee... ca asa am vrut eu ma thunder :-P:-P:-P
si acum sa trecem la partea serioasa de vre-o luna si ceva imi tot "huruia" grupul cica... ca doar asa au zis vre-o doi mecanici care "se pricep" zic ei...si ce am zis "gata frate nu mai stau cu grupul asta ca ma inebuneste de cap" si m-am hotarat sa il schimb... toate bune si frumoase am fost la Braila am luat grupul fericit marti ridic masina in graj si ma pun sa il montez. Am terminat cu montatul grupului pun uleiu si... ies sa dau o tura cand.... ACEEASI HURUIALA:D:D:-):-):-) Problema??? zi tu thundere ca mie imi e si rusine:D:D:D:lol::lol::lol: Dar sa privim partea buna mai am un grup de schimb acum deci pot sa il Rup pe asta ;););) |
2 Attachment(s)
hai totusi sa va arat si care era Problema pentru care am reusti sa mai cumpar un grup
Rulmentul dreapta spate:???::???: |
Salut,mi-am comandat acelasi kit de suspensie pe care il ai si tu.Imi poti spune te rog daca este dura,eventual cum ti se pare tie...
|
prietene sa stii ca este destul de dura... dar se comporta Bine
Pana acum sunt foarte multumit de ea e chiar Ok, o sa vezi diferenta cand o sa o pui;) |
Quote:
|
n-ai pentru ce prietene.
|
1 Attachment(s)
o poza spion:-P cu fly-ul la Alexeni
Multumesc fotografului |
1 Attachment(s)
si inca una... de la mine. chiar daca nu e facuta cu un aparat profi a iesit foarte Ok
|
[QUOTE=jipianu;3427816]si inca una... de la mine. chiar daca nu e facuta cu un aparat profi a iesit foarte
ce bania ai dat pe rulment? |
[QUOTE=jipianu;3427816]si inca una... de la mine. chiar daca nu e facuta cu un aparat profi a iesit foarte
ce bani ai dat pe rulment? |
130 lei din cate imi amintesc ;)
|
Quote:
|
ma uit in jumatate de ora si o sa Ai Pm.
Multumesc! |
1 Attachment(s)
si un mic desen...Multumesc userului Yonutz_Design
|
frumos proiect , frumoasa masina :D... pozici ceva pt noi ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
- Copyright 2026 4Tuning