![]() |
2 Attachment(s)
Comentati :arrow:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
2. Era bine daca gaseai jante la o rezolutie mai buna ;) 3. Ce e patratelul ala din spate (acolo pe unde se alimenteaza masina cu combustibil) :?: 4. Trebuia sa nu lasi acel spatiu (intre spoiler fata si roata fata/intre prag si roata fata/intre roata spate si spoiler spate) <trebuia colorat cu negru;)> 5. Pragul nu prea se potriveste, consulta www.digimods.co.uk :D 6. Selectiile tre' sa le faci mai cu atentie, nu patratoase 7. Jantele nu prea sunt centrate 8. Era bine daca faceai poza de calitate mai mare ca sa se vada mai bine da'... asta e Atat deocamdata :lol: Mie mai mult mi-ar place sa am originalul :D:D:D |
super shantzule seamana cu un C4
|
a iesit prea tare....si culoare e o culoare interesanta...da cum zicea si maskt..ai stricat cu carbonu....
|
nu prea le am cu carbonu da o sa ma perfectionez ;)
|
2 Attachment(s)
prima masina :wink:
|
re
E bine bmw-u asta dar incearca sa faci cat mai mult tuning indiferent de greseli ca sa vedem cum putem sa te ajutam.sunt bine puse rims-urile dar paintu cu fluturashi e mortal ;)
|
@inny...misto masina bine puse jantele, bara...aproape tot e bine...doar la capota mai trage niste linii negre sa se delimiteze capota de aripi si restu caroseriei :roll: :idea:
|
urmatoarea masina o sa fie mai frumoasa :wink: dar si asta e destul de buna pt prima masina 8)
|
Re: re
Quote:
Calitate nu Cantitate !!! :wink: |
a avut un profesor bun :wink: asta e motivu pt care lucrarea e asha buna
so vedem de acum ca nu o mai ajut :mrgreen: |
2 Attachment(s)
comentati golf 2 spate
|
re
Ce sa mai comentam ?:P a iesit bine e marpha mie imi place :P parerea mea venea bine o evacuare marpha :P dar gusturile nu se discuta e marpha mie imi placE: P
|
re
2 Attachment(s)
Comentati :P
|
Re: re
Quote:
|
1 Attachment(s)
aceeasi masina ...alta fata :) ...comentati :P ..va astept cu paru la colt de strada :D
|
rares - mie nu imi place cum ai coborat masina :wink: la valoarea ta se putea mai bine :mrgreen:
|
re
Ce defect e la coborarea masini ?:) ca nu inteleg )
|
selectia in jurul rotii (aripa) e cam stramba si parca zici ca sta pe cauciuc :wink:
|
4 Attachment(s)
bagati.loviti-ma cu comentarile :lol:
|
re
La audi am de comentat d c nu are teava de la intercooler si in partea cealalta :) si d c intercoleru seamana cu o simpla plasa si nu a intercooler :asta vad eu acum :)
|
2 Attachment(s)
Prima mea lucrare :arrow:
|
Io zic ca e bine pt un incepator :P
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
re
maskt nu inteleg ce ai vrut sa faci cu roata fatzA ?:P asta chiar nu pot sa imi dau seama cu negru ala si alta culoare cauciucu .inafara de ala e cam totul bine :P
|
2 Attachment(s)
niste comentarii ........ptr. A4 8) plz :arrow: :arrow:
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
ashtept comentarii...
|
pragu nu prea imi place si bara fatza parca e trasa e intr-o parte spre stanga si e prea joasa....atat :P
aaa....si aia cu sparco nu e centrata bine |
re
1 Attachment(s)
ia spunetzi vreo parere 2-oua?? :roll:
|
re
e bine am de comentat deca la partea spate unde e trasa sa vede smudge-u prea intens ms ;) work
|
2 Attachment(s)
Comentati
|
mi piace...marfa rau :wink:
|
e lucrata finutz
|
1 Attachment(s)
e a 3a mea mashina..sper sa va placa
|
Re: