![]() |
Re: ce MOTOR merge pe DACIE 1310 de pe ce masini
Quote:
Au fost Berline iesite cu motorul asta, de pe poarta uzinei. |
da dar eu acum am de 1.4 la 55 cai si daca trece puterea motorului nou de 40%mai mult decat cel actual trebuiesc facute mai multe si ma costa mult mai mult. Chestia la mn e ca nu dispun nici de prea multi bani si daia vreau sa pun un motor dar fara prea multe modificari ca de "e criza"........
|
iti dau eu 1.8 8v 90cp audi 80, cu cutie si toate anexele doar sa-l pui pe masina cu 15 mil ce-l mai ieftin de pe piata. daca vrei 0722.70.26.28
|
ms ca mi-ai zis de oferta(e chiar ieftin) o sa mai intreb k am pe cineva la rar si sa imi zica dak ma poate trece repede, dak nu pare rau.........normal asa cu alt motor pana in 80 cp nu ar trebui sa dau mai mult de 3 mil dar dak il iau, il pun si dupaia imi cer aia 10-20 mil nu imi convine ca stau prost la capitolu buget. Ms si de numar in caz de ceva o sa te sun
|
atunci iti dau alt motor 1.6 75cp de golf
|
fa rost de unmotor si o cutie de frantza ........merja de rupe... eu asa am pe a mea
e belea |
2 Attachment(s)
am si eu masina asta si un motor pe masura RENAULT 19
DE 1.8 16 valve |
motor de solenza de 1,6 merge pe dacie?
|
pe dacia 1400?
|
motoare de 1.6 nu s-au pus niciodata pe solenza....
|
ai dreptate bolidu m-am zapacit eu...............dar ce motor as putea sa-i pun la daciuta mea?
|
am eu mot 1,6 58kw de reno 18+cv 5 tr(sunt "set")care merg pe dacie ptr cei interesati pm
|
1 Attachment(s)
Si pentru cine is permite un motoras:
http://annonces.ebay.fr/viewad/MOTEU...ini/5001628713 |
Quote:
de vrut vor mult dar de permis ii numeri pe degetele de la o mana... eu vand motor de 1.8 de audi cu 220e care a mai fost montat pe dacie si toti spun ca nu au bani acum. dar 1500e:lol: |
NU exista solenza 1,6 !!!!:idea::!::!:
|
adrian_YLI imi spui te rog cati cp dezvolta motorul tau? daca ai facut multe modificari pentru prinderea lui si ce cutie ai pe el
|
Motorul de pe dacia Y L I dezvolta 136cp...fiind 16 valve . Modificari la prindere nu cred ca a facut..potrivindu-se suportul motor de papuc diesel...daca am inteles eu bine..Pentru cutie are 2variante.: Renault 21...si Batrana cutie de dacie (fara caternica )
|
nici nu credeam ca se potriveste cea de dacie .. mersi
|
Doar una din ele.....adica cea din partea pasagerului.....se inlocuieste cu una de papuc diesel 1,9 , iar aia de la sofer ramane originala de dacie..!
Insa pt a pune un monstru de 136cai trebuie sa ranforsezi intreaga structura...;) alfel face POC! Si nu rezista socurilor si trepidatiilor prosduse de motorul respectiv ! |
da.. ma gandesc
dar totusi sunt curios de motor v6 pe dacie, iar daca stiti dupa ce tip de masina spuneti-mi va rog |
Nu te "imbata" cu "v6" fiindca e mai slab decat 1.8 16v
|
Quote:
|
conteaza cu ce?:D
zii tu atunci cati cai are ..ca vad ca stii ceva |
Quote:
Induci lumea in eroare la ceea ce ai zis tu acolo.....aia de care zici tu din partea pasagerului :shock: este carcasa de ambreiaj si caracasa aia tampita trebuie schimbata cu una de papuc diesel.....oricum cum naiba vine carcasa in partea pasagerului???poate la nova ta ca la dacia 13xx despre ce se vorbeste in topicul asta nu vine asa....in fine deja am tastat prea mult |
Ma refeream la suportii motorului...
N-ai altceva ce face decat sa imi urmaresti raspunsurile..? In fine.... am scris prea mult..ma dor degetele..:D |
Stai linistit ca nu iti urmaresc posturile....de obicei cand nu am ce face ma mai uit prin topicuri si la unele tampenii spuse mai raspund si eu(mai rar).....tu cam zici aiureli si nu e bine deoarece induci lumea in eroare asa ca mai trebuie si corectat din cand in cand....
p.s. cand zici ceva mentioneaza despre ce este vorba |
o simpla intrebare am si eu.. am vazut undeva la inceputul acestui post ca zicea cineva cum ca motorul de dacie standard 1.6 dezvolta 75 cp... si daca il mai si modifici un pic este posibil sa scoti din el peste suta. Intrebarea mea este: Decat sa bagi o gramada de bani sa pui un motor de renault/golf/etc..v6 si alte nebunii + sa ai probleme la rar cu omologarea.. nu mai bine bagi un motor 1.6 de dacie, il modifici, nu iti mai bati capul cu ajustari si acte si alte porcarii...si ajungi la performante asemanatoare? (daca ii mai pui si o cutie de fuego) Si din cate stiam eu setul motor de 1.6 merge bagat pe blocul de 1.4 ca sa nu iti mai trebuiasca nici un fel de omologare.(sper ca nu vb prostii) Dar ma intreb care este diferenta de performanta intre un motor 1.6 care este cu tot cu bloc..si un bloc de 1.4 cu set de 1.6...? :|
|
si eu iti te intreb ceva foarte simplu, Cat de fiabil e un motor de Dacie?
|
Si raspunsul e la fel de simplu... Piesele sunt la bani de tigari... Sa nu mai zic ca se gasesc peste tot...
|
si n-ai cum sa scoti mai mult de 80cai din 1,6
unde sau cn ti-a zis ca 1.6 carburatie scoate 75cai? si sa stii ca nimeni nu omologheaza pe dacie 1.4turbo , 1.7 , 1.8 16v, 2.0 16v ,sau, v6 de r25... |
Esti sigur ca nu poti scoate mai mult de 80 cp din 1.6???1.6 carb are 72 de cp....
|
Nu e motor pt performanta:P
|
pai nu este dar nu dai ataia bani, nu stai sa umbli dupa piese, nu omologhezi nimic cum este in cazul meu pt ca pastrez blocul de 1.4 si daca il fac bine poate scot un 90 cp din el :) si mai am o intrebare.. se poate monta turbo pe motorul asta?:)
|
Quote:
|
auzi......ce-ar fi sa incercam sa scoatem 130cai din 1.6...as vrea si eu un motor d'asta pt a mea..:D
|
T0xic - i-ati direct un 1.4turbo si gata
|
da ce are daca il fac pe al meu :)?
|
faceti ce vreti fratilor....
|
Quote:
|
mah eu am adus vorba aici de modificarea motorului de dacie 1.4 stoc pt ca am un proiect in cap... pe dacia mea am 1.4 si vreau sa pastrez blocul original, sa bag in el un set de 1.6.. sa aduc ceva modificari chiuloasei.. un carb dublu..sau poate chiar 2 sincronizate.. pompa de benzina electrica...stiu ca voi investi destui bani dar chiar cred ca pot scoate ceva putere si din motorul meu, fara complicatiile adaptarii unui alt motor..
LE. si speram sa imi dati si voi ceva idei despre asta..orice sfat e binevenit.. daca am gresti topicul sper sa nu fi suparat pe nimeni si rog un moderator sa il mute.. multumesc oricum o data ce ma voi apuca de masina am sa dau aici detaliile |
| All times are GMT +2. The time now is 11:27. |
- Copyright 2026 4Tuning