![]() |
Re: OFF-TOPIC
VORBIM inca 100 de pagini si tot aia ramane cand o sa isi schimbe fiecare dintre noi mentalitatea atunci poate si conducatorii nostrii o sa o schimbe pe a lor.Avem cel mai de rahat oras da sa stiti si voi e cel mai sigur.Decand cu denivelarile alea s-au redus accidentele foarte mult.Orasul nu e pista de drag viteza maxima cu care mergi acum pe issacciei e de 30km/h si nu e bine?Si uktimele denivelari puse la moara acolo chiar sunt bune pt ca e ste trecere de pietoni plus ca trebuie sa reduci ca vine sensu.Daca ai trecut de denivalarile din vest in statia de bus poti sa te duci glont pana la moara,eu mai faceam deastea si de multe ori veneam tare si ma trezeam cu unu in mijlocu trecerii de pietoni.Eu propun sa se faca pasarele pe deasupra soselei ca sa treaca clasa sociala defavorizata care merg pe jos:)
|
Sunt de ***** denivelarile alea de la moara zici ca treci peste bordura...** lor de Homosexuali
|
ce se mai ingrijeste sej asta de forum...
|
Quote:
|
rog un moderator sau pe sej sa ma scoata de pe delta racing crew ca moderator.
|
Quote:
P.S.: Respect regulile acestui forum! |
1 Attachment(s)
Pentru cei ce nu se suporta, pentru cei care abereaza si se cred altceva decat ce sunt, pentru mancatori. O veti asculta cu drag sau o sa va simtiti jigniti... e pentru cine se simte!
|
marfa melodia...bravo sej...felicitari!
|
Si mie imi place mult :lol: bis bis bis :twisted:
|
Re: Delta Racing Crew
va arat si voua ceea ce iam aratat si lui SEJ pe mess, SEJ nu sterge postu te rog!!!
@ Suki* : interzis tie, nu tio zic cu rautate :p https://www.youtube.com/watch?v=b99o7vrqsDg |
Quote:
|
dragut lungu ala nu?:) :) :) :)
|
Foarte dragutz!! Vreau si eu unu' :lol: sa-l tin la usa 8) ( sa ma apere)
|
il bagi la masina k antifurt :) :) :) :) :) :)
mai bagati daca mai aveti faze dastea fratilor :))....k altfel bag io >:) >:) >:) |
Bine ca nu a mers nimeni la Craiova ca a esit praf!
|
1 Attachment(s)
cine ma poate ajuta cu o prelungire bara spate ca cea pe care o `aveam` eu pe masina?
pls ffff urgent |
vai sa** b**
|
ce sa mai bagi
nu mai bagi nik decat in gura la primar atat |
VW Lupo W12 Vr6 R32 turbo
https://www.youtube.com/watch?v=lp-3h...eature=channel |
Quote:
|
cine merge la Pitesti? eu unul plec sambata la ora 2.00 AM din Tulcea, intalnirea e la 7 dimineata in Militari cu baietii din Anonymous si cei de pe coltclub.
|
Succes si drum bun.:-P
|
multumesc Geo !
|
te intorci pana la meci?
|
ma intorc duminica noapte.
|
imi pare rau ca nu pot ajunge si eu ca dak era veneam si eu
|
da ce e la pitesti?
|
Quote:
|
tui criza masii
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
a fost interesant la Pitesti dar nu am stat pana la sfarsit , am ajuns cu gasca la Vidraru :shock:
am facut si un topspeed cu ocazia asta pe A1 si A2 206km/h pe gps (220pe ceas) , am poza dar e in miscare nu se intelege nimic. mi-am cumparat filtre si ulei atat pentru motor cat si pentru cutie , am 4830km maine cred ca ii fac revizia . Pentru cutie am ales Motul Gear 300 SAE 75W90, pentru cutiile de viteza si diferentiale, 100% sintetic, special conceput pentru masinile de curse si cele performante. - standarde: API GL4 and GL5 / MIL-L-2105D. Product Quality: 100 % Synthese Pret: 163 RON - 2 litri Pentru motor Motul 300V CHRONO 10W40, 100% sintetic, pentru motoare performante in 4T, Diesel sau benzina, conceput special pentru curse profesionale Ref.: SUBARU STI, GT Japan. Above existing standards. Product Quality: Ester Pret: 461 RON - 6 litri (3 bidoane de 2 litri) cine vrea sa comande ulei Motul sa imi spuna . |
Ei domnu Denis da vad k va-ti simtit bine..ati facut si niste investitii ...Felicitari pt escapada!
|
Uleiul pentru cutie este foarte bun.:D Si eu folosesc tot d'ala. Pentru motor, tot Motul bag insa eu am 10W30 Double ester.(tot la cutie de 2L) Daca vrei ceva mai bun decat astea, recomand Redline. Dar e foarte scump.
|
o sa bag Redline la urmatoarea masina , asta e atmosferica :D n-are redline :)
|
Quote:
n-are redline :)))))))))))))))))))))))) tare |
maine e 1 aprilie........?!::twisted:
:lol: o zi ca oricare alta.......! |
Quote:
|
asta i buna,bmw cu dif pe focus!
varosh View Public Profile Send a private message to varosh Find More Posts by varosh Add varosh to Your Contacts 03-04-09, 08:33 #44 brailaro Stage 3 Join Date: Mar 2008 Oras: tulcea Age: 25 Posts: 142 Member of: [PARTICIPANT CURSE] [FORD] [BMW] [Delta Racing Crew] Re: Ford Focus Jeans edition -------------------------------------------------------------------------------- Prietene!!!! Tine cont in primul rand de faptul ca eu am o masina superba In al 2 rand masina mea are 2 ani si 4 luni iar a ta 9 ANI!!!!! In al 3 rand masina mea are garantie pana in nov 2010!!!! iar a ta NU!!!! Eu cred ka tu ai impresia k ti-ai luat Maybach!!!Posibil din cauza asta mai vrei si probabil niste bani de la mine a??? In al `n` -lea rand masina ta are optiuni nu!!! credema k am avut si eu o masina ca a ta chiar mult mai dotata ca a ta si nici atunci nu ceream asa multi bani pe ea Mai uitate si tu pe autovit si vezi care e treaba cu preturile si mai vorbim!!!! Ia fiti atenti la baiatul asta si la doleantele lui!!!:lol::lol: |
in plus a lui are 120000km a lui 55000km ...
ps:Ce vreme a fost azi!!! |
Re: Intalniri Delta Racing Crew
Quote:
In legatura cu filmul,daca e mergem de la 16:00 sau la 18:15. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:17. |
- Copyright 2026 4Tuning