![]() |
re: E34 - 525i Simply Clean Da Cali
Pff... Belea... Cât am aşteptat eu să văd jantele pe maşină şi uite-le, în sfârşit!...
Super a ieşit... Felicitări! |
Quote:
Mai este de lucrat la masina, am de gand sa o vopsesc toata deoarece cand am avut masina la curte a fost o ploaie cu grindina si are mici infundaturi. Grila cu nasu trebuie sa vad cum reusesc sa o prind deoarece imi iese in exterior si nu ii dau de cap cum sa o prind de aripa unde ar fi normal sa se prinda. |
frumoas a mai iesit!sa ai parte numai de evenimente placute cu ea
|
5 Attachment(s)
just_say_bobo- Ms pentru urari. Sper si eu sa iasa ceva frumos din masina asta nu de alta dar am observat ca sunt din ce in ce mai rare e34 la noi in tara.
Cateva poze de astazi,am vopsit pragurile si am facut mici retusuri:D |
Quote:
aveam adrenalina :))))) eram foarte emotionat:D stiu sentimentu daca vrei vopsitor adevarat adevarat iti dau eu;) omu e schecer,stiu ca mai ai si tu unu ,dar iti dau vopsitor (artist) bafta cu masina:D ma cam bate si p mine gandu sa o bag pe Bulgaria nuj ce sa fac |
Quote:
Vopsitor am si eu care face treaba foarte bine. Intreabal pe vopsitorul tau cat imi ia sa imi vopseasca jantele mele aceeasi culoare, sunt usor atinse de bordura. Depinde la cat te costa pe bulgaria, si cat este pe romania. Diferenta la BG este nu doar ca sunt si taxele mici dar sunt si unele avantaje. |
mda.... Ai o masina foarte frumoasa, iar jantele alea sunt extraordinare !
|
Quote:
|
foarte tare revenirea masinii... nu stiam ca ai refacut-o...de fapt nu mai citisem de mult topicul tau...trebuie sa isi primeasca o vopsea noua ca sa straluceasca si ea....ce pot sa zic in rest frumos bravo
|
Quote:
Astept sa vad poate reusesc sa o vopsesc acum in vara albastru cu perla neagra s-au in cel mai rau caz peste ceva vreme dar o alta culoare , as vrea sa o fac alba:D. |
alba cu o perla discreta parerea mea e ca ar arata super nu am vaut e34 alb pana acum:)
|
Quote:
|
Cine ştie de ce stă poziţia aprinsă la e34 adică se aprinde şi se stinge singură ,oare de ce?Se poate rezolva?Că ieri cu pdw când ne-am dus la maşină era poziţia aprinsă şi stinsă de la buton :???:
|
Bine ai revenit pdw ule frumoasa ca intodeauna :lol:
|
Quote:
Quote:
|
Salut. Ce tip de ulei bagi in motor (ma refer la indicativ) ? Am un amic cu un E34 525xi si nu stie ce ulei sa bage, recomandari a primit de la tot felul de experti din popor. Motorul are in jur de 300 000 km.
5W40, 10W40, 10W50, etc. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Astazi, de plictiseala, am dat o fuga pana la curte si am mai lucrat putin pe la masina...
Am schimbat radiatorul si am curata mocheta de la masina + mici retusuri.... Acum ramane sa iau niste xenoane, un proiector (clar s-au normal) asta in functie de bani Daca are cineva proiector clar de stanga la vanzare m-ar interesa. (poza cu modelu care ma intereseaza) Cateva poze ... |
Quote:
mi-a zis mie cineva k are preturi bune Kelu asta...da-i un telefon sau cauta-l pe la magazinul ala de la tine din cartier:))cred k te cunoaste;))vezi si tu cum te descurci cu el k mi se pare mie k e baiat bun=))=)) |
Quote:
|
11 Attachment(s)
Azi am mai dat o fuga pana la mecanicii mei sa mai fac cate ceva la masina.
Cand masina era lovita si am bagat-o in gradina era pe pana si a atins cu pragu' o bordura de beton si s-a indoit putin. Am ajuns astazi la mecanic, s-a uitat la masina, a vazut k mai era si aripa dr fata putin mancata de rugina, am zis sa fac aripa si pragul. Toate bune si frumoase...cand sa bag masina in curte am virat stanga sa intru in curte si ce sa vezi....cand intru cu fata se aude un poc...deja faptul era implinit....cand m-am uit, a atins cauciucul fata, aripa stanga si s-a indoit putin+a sarit si vopseaua. Numai puteam de draci cand am vazut. A zis lumea ca se mai intampla si ca facem o reparatie si acolo. |
cate belele ai si tu cu masina asta ... :) dar important este ca treci peste toate :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cateva poze...
|
Quote:
da oricum frumoase amandoua sa le pastrezii sanatoase;) |
se potrivesc de minune jantele astea pe 5ar:)
|
6 Attachment(s)
ascany - atunci pun si cateva poze doar cu masina :D
ms frumos Gyo*TDS - toata lumea spune aceeasi chestie :lol: nu de alta dar din cauza la jante am cumparat masina :D |
frumos 5-u tau :-P bafta cu el
|
ce mai fortezi vulcanu nu am mai vazut asa ceva :))))
|
e tare frumos,folie nu ii pui?:D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
Quote:
|
ROG UN MODERATOR SA STEARGA TOPICUL.
MULTUMESC ! |
Ce ai patit baietel ?:(
|
Quote:
Asta este ultimul post pe acest Thread postat de mine. Multumesc! |
Quote:
|
frumos BMW 8)
|
10 Attachment(s)
Nu se închide nimic voi mai posta eu cu ce se mai pune/scoate de pe maşină , momentan doar :
-Bucşi; -Semnale smk; -Stopuri cu semnal alb; -Roluit aripi spate :lol: ,las pozili să vorbească del a sine ;) :!: ! :!: LE: Şi sper să nu se mai dea cu sifonul ce se întâmplă pe forum,ştie despre cine vorbesc şi sper să se simtă în....al 9 lea ceas;):rolleyes2 |
bine ca nu se inchide!ce mult au intinerit-o stopurile si semnalele.foarte frumos
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:11. |
- Copyright 2026 4Tuning