Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Slobozia (https://forum.4tuning.ro/573-slobozia.html)
-   -   Off-Topic (https://forum.4tuning.ro/573-slobozia/96485-off-topic.html)

bogdan matei 02-08-09 13:57

Re: Off-Topic

pe mine ma gasiti mai in fiecare seara la o samanta pe acolo...dar...totusi .... pustiu tare...caldura asta:) villy cu stickerele alea....ce sa mai aude?am vazut k multi au dalea noi...si mai mult am vz pe masini care nu au treaba cu 4 tuning....

Sebastien SIR 02-08-09 19:45

ce nr belea ai la matiz:))))

SweetBoy 03-08-09 07:29

Quote:

Originally Posted by bogdan matei (Post 2528906)
pe mine ma gasiti mai in fiecare seara la o samanta pe acolo...dar...totusi .... pustiu tare...caldura asta:) villy cu stickerele alea....ce sa mai aude?am vazut k multi au dalea noi...si mai mult am vz pe masini care nu au treaba cu 4 tuning....

crezi k esti singurul? am un vecin are vro 10 stickere lipite pe masina cu 4tuning pe o dacie alba din 95, dar sunt model vechi

Villy ATS 03-08-09 20:07

modelul vechi de stiker nu mai are nici o treaba, si dacia aia alba cu SLW la numar a fost a lu` marius care are acum loganul cu il 99 mrs la numar(membru 4tuning), e o mare poveste cum au ajuns stikerele alea acolo :)))

bogdan matei 03-08-09 23:46

ii stiu fosta masina a lu' marius nu era vorba de asta...deci ce sa inteleg...o sa dezlipesc si eu stickerul ala vechi dak zici k numai are nici o treaba....:(

Sebastien SIR 04-08-09 00:26

dacia aia alba cu stikere pe aripi:))?

tonygs 04-08-09 06:16

Salut
Care ma poate ajuta cu o scanare Vag-Com pentru un Passat din 2004? Cat mai urgent daca se poate ... platim nu e problema.
Va multumesc. O zi buna

Sebastien SIR 12-08-09 14:35

sweet boy...cati cm aveau parasolarele alea ale tale pe care te au pus sa le dai jos?:)
ca vreau si eu sa mi pun...si nu vreau sa patesc ca t:)

SweetBoy 13-08-09 08:03

20cm spate si 15 fata :D. dar prost am fost ca nu stiam legea. le dadeam peste nas imediat. imi cereau autorizatie :))

Sebastien SIR 13-08-09 12:02

si io care vroiam de 22 pe fata:))))

darkyro77 21-08-09 08:30

care e ala cu pijou' 307 care era sa-si rupa aseara gatu' pe chimiei?
cred ca in curand o sa parasim iar chimiei pentru alte locatii mai sigure ca e iar invazie de soferi kamikaze.

catalin90 21-08-09 10:49

ce era sa faca? ca m-ai facut curios:D

SweetBoy 21-08-09 11:32

Quote:

Originally Posted by darkyro77 (Post 2574077)
care e ala cu pijou' 307 care era sa-si rupa aseara gatu' pe chimiei?
cred ca in curand o sa parasim iar chimiei pentru alte locatii mai sigure ca e iar invazie de soferi kamikaze.

un alt idiot :rolleyes2

darkyro77 21-08-09 12:05

Quote:

Originally Posted by catalin90 (Post 2574408)
ce era sa faca? ca m-ai facut curios:D

la viteza cu care se deplasa nu i-a ajuns toata varianta ca sa poata face dreapta ... probabil ca s-a urcat nitel si pe dig ca sa ia virajul ... a avut foarte multe zile si el si pasagerii ... norocul lui ca nu venea nicio masina din niciun sens ...
... si cu cateva secunde inainte a luat si toate tzatzele alea de la clopotnita de pe centrul soselei ...
noroc ca astia care fabrica masini le mai doteaza si cu esp ca altfel digu' ar fi fost pe post de trambulina :)

Sebastien SIR 21-08-09 22:30

:))..lasa ca am mai vz si io unu intr o seara pe strada aia langa chimiei:)) era sa rupa o laguna daia intr un palet dala cu pavele:))))la 30 cm sa oprit de el:)))si cand a plecat ia murit si motoru(app era diesel)...cred ca nu mai stia nici cum il cheama:))))))

alex_77_marius 22-08-09 20:57

E foarte greu...iar din cauza la asemenea dobitoci ne vad pe noi cei de la 4tuning vinovati."cik era de la aia cu cursele cu 4tuning-ul"

darkyro77 23-08-09 07:49

Re: Donatii de piese, accesorii auto si nu numai!!

se pot repara ... si nu esti singurul care cauta amortizoare bushite de dacie :)

Villy ATS 23-08-09 10:47

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by darkyro77 (Post 2516807)
e belea masina ... e serie limitata de matiz ... e chiar unicat pot sa spun :))
are folie creponata pe spate =)) ... are frane doar pe o roata (spate)
si inca o gramada de optionale nedescoperite inca :))
ah ... sa nu uit ... are A/C ... daca-i dai drumu' risti sa se opreasca motorul

tragea binisor pentru un matiz ma dane... o sa-mi fie dor de ea

Sakin 23-08-09 11:09

tragea...adica domnu`agent isi schimba locul de munca :)

alex_77_marius 23-08-09 11:14

Gata vrei sa fii somer din nou sau ai gasit undeva mai bine?

alex_77_marius 23-08-09 12:58

Ce Dan cauti si tu? vrei sa iti faci suspensie sport la megane?glumeam

Villy ATS 23-08-09 14:42

pentru megane se gasesc in magazinele de specialitate, in schimb pentru 1300,1310 trebuiesc modificate, nu se gasesc gata facute!

IL_99_MRS 24-08-09 01:15

villy,am citit ce a zis baiatul ala. .. cik era o dacie de prin 95 si avea vreo 20 de stikere pe ea :)))))))))))))))))
mai sti. . . cat a tras slw-ul pana la romexpo la bucuresti ? :))))))))))))

Villy ATS 02-09-09 14:23

din cei care nu au prezentat masinile pe topicul special, rog frumos sa puna si ei poze, sau sa fie prezenti vineri la 21:00 in parcare la kaufland, am nevoie de cateva poze cu masinile frumoase din oras pt un articol

darkyro77 02-09-09 17:51

o aduci pe tanti fotograf de saptamana trecuta sa ne traga in poze ... si sa scrie sub ele ca noi suntem aia care masturbam linistea publica dupa ora 23? =))

ela87 03-09-09 21:31

cine are sa imi doneze o masina? am mare nevoie de una si din pacate momentan nu imi pot permite. v-as fi recunoscatoare

danutzcag 03-09-09 21:33

:)) nu cre ca iti doneaza nimeni o masina

ela87 03-09-09 21:36

incerc si eu......decat sa le tina sa rugineasca....mai bn le doneaza ca poate altii se vor folosi de ele.

danutzcag 03-09-09 21:40

dacom...

Villy ATS 03-09-09 23:10

baietii cu camerele sunt invitatii mei sa fotografieze cat mai mult pentru eventualul articol.
va astept maine seara!

alex_77_marius 27-09-09 12:26

Moaaa avem Kaufland ma??noroc cu ala ca altfel numai aveam unde sa ne mai strangem

Sebastien SIR 25-10-09 18:50

are cineva pe acasa o prelungire daia de opel astra(daia de cauciuc care vine sub bara fata)..si daca da,astept un pm cu un scor pt ea....:)ms anticipat....

alex_77_marius 28-12-09 10:28

Mai traiti ma?numai zice-ti nici unu nimic?

rmirko 11-03-10 19:31

Tu vb mai darkiro,sau tu mai tony care te-a dat Relu afara ca te-ai luat in gura cu el,tu vb Sorine ducele,care ai fost traznit la scoala,si de cand ai intrat la finante cu ajutorul lui maicata,tu vb mai Cristii,care vinzi piese second hand,si ai venit cu opelul tau cu luneta care ai avut numai praf in interior,si ti-am dat autocolant fara sa iti cer nici un ban...Tu vb mai Florine,care ai venit la mine si nu ai dat randament si vrei acum sa te dai mare ca ai vrea sa vezi lucrarile altora la aerografie,...CE SE NUMESTE ASTA .....O CLOACA UNDE TOTI CRITICA PE CINEVA CARE IA AJUTAT...SI MOKA...

.... Si vreti sa intrati in lumea moderna,asa cum sunteti voi,voi vb de mine,care va cunsoc pe fiecare in parte,.....ati ajuns cu pile si banii parintilor vostrii,care nu stiu ce faceti voi in lipsa ....si imi ziceti voi mie ca trebuie sa invatz gramatica....voi care ati fopst rusinea la scoala si faceti scoala cu pile si relatii,...
...Daca voi credeti ca lumea se va lua dupa judecata voastra si dupa parerile voastre mascate,tu vb tony ca veneai cu gagica ta si iti faceam autocolante ptr unghii,care ai venit cu 40 de lei la autocolantul de capota,si ti-am dat bani cand ai avut accident,acum tu vii si imi ceri bani pe lavabilul dat cu mana ta,dupa ce te-ai certat cu mine,si trimiteai spioni ca sa vezi daca l-am dat pe peretzi...
....Vedeti-va de treburile voastre si puneti mana la munca ca nu ati dat randament cand ati venit la mine,
....Dar acum nu mai sunta bataia voastra de joc...va considerati prieteni numai cand va dau...si cand nu va mai dau sunteti javre,maraiti si latrati ca niste caini fara stapian maidanezi ce sunteti...

... Sa va vedeti de treburile voastre,ca va cant la tot orasul Slobozia,si va multumesc pentru ca ati vb de rau de mine,ca sa va vada lumea ce sunteti voi,ce reprezentati voi in orash,tuningul cu cateva jante schimbate cu bani din Italia,si ceva stopuri,se stie cine,tu Sorin ducele vb care ai mintit la telefon ca nu tu ai scris aici,...ca este altul,vcare ai avut carnetul suspendat pe cateva luni,care ai facut accident,si veneai la mine si stateam in picioare si pierdeam timp sa va fac stychere decupate si la mana...Tu vb mai
alex_77_marius,care ti-am facut folia la masina,si ptr o mica cuta,faci din tantar armasar,parca ai platit folia aia in lire sterline...Si ai plecat multumit si acum vb ca tzi-am facut treaba mai greu dar totusi tzi-am facut-o,si mai cu caraiala....ca asa va place voua ca nu sunt bani in Slobozia...si mai vb ca avetzi masini,si era prostul de Mirko care va facea totul degeaba si la un pretz de cacat...ca asa atzi vrut voi...cine a inceput razboiul...il80ton,care acum ravneste la ce nu si-a meritata dupa cearta aceea,si cu virusii care ii trimitea sa imi faca rau in calculator(sarutul trandafirului)sau cum se numea el...ca sa il deschid si sa imi faca praf PC-ul...Ce oameni ai strins acolo Villy,care sa iti faca faima,oameni care ii stiu toata Slobozia,le-am facut bine si,...si ei drept dovada ma santajeaza,spune la Sotii ca merg cu femeile la hotel(il80ton) de ce nu spune si de ei ce mi-au facut,...si de ce ii gineste lumea si le da cu sutul in fund...si mai vor carte de munca la mine...sa muncesc eu pentru ei...ASTIA SUNT CEI CARE VB AICI,...

...Mai vrei folie schimbata il80ton,cand stii bine cum te rugai de mine sa iti montez folie,tu care ai vb de pe tel meu cu cei de la Pitesti,ce vroiai atunci cum puneam folia ai acceptat cand eu tzi-am spus ca este pre curbata luneta,de ce nu ai mers daca aveai bani in alta parte,sau asa cum te-ai laudat la cineva la tel ca monetzi folie ieftina,de ce nu ai schimbat-o,...Pentru ca nu stiti mai,nu va pricepeti...nu aveti scule,de ce nu veniti acum sa va montez folia pe care o am fara cute,de ce mai minti ca folia aceea este mult prea inferioara fata de altele in 3 straturi daca stiti ce inseamna asta...
Dra cine va mai primeste pe voi,si sa faceti reclamatii la protectia consumatorului dupa atata timp si cu vb aduse aici pe Forum,ce drept credeti ca mai aveti voi,daca v-ati inteles cu mine si acum voi intoarceti foaia si vreti avantaje sub santaj,si amenintare,...Nu se poate,si nici nu mai aveti ce sa cautati aici,ptr ca ptr unul ca il80ton,care a iesit in expectativa,si spune ca merge sa ma denunte la primarie,care a umblat sa faca rau la oameni,ca nu i-aui facut carte de munca,pai sa se intereseze de el inatii,si sa ceara caracterizare de la ultimul loc de munca,
cum sa il mai angajezi pe unul ca el...Eu nu stiu cate certuri si pr mi-a facut...de ce nu spune ca daca isi lasa loc de buna ziua si nu cerea 800 de lei pe o lucrare cu ajutor,de la mine,ii faceam materialul,si se ridica cu pretentii,acum,...plus mancare si plus benzina care ii si mai ramanea ptr ca sa isi aduca prietena de la munca...Ei vb, de mine,
si tu Turnatorule,ca asa tzi-ai pus numele,ca esti un turnator,cine si ce avantaje poate avea daca face asa ceva,cand lumea se fereste de cateti si de oameni infiltrati,lasati alte servicii cu treaba lor,nu va erijati voi in sfatuitori si dat in gat,ptr ca eu ma facut cinstit aici,am facut ceva de jos,sa faca si ei si apoi sa vb de MIRKO,...Voi aveti dinti in gura dar mintea degeaba este hranita,ca acolo zace prostia si indolentza...Mirsavia si Viclenia,

...Eu nu mai apar aici,doar daca nu va tace gura ca sa mai vars din mine de fiecare ce dosar are,si ce stiu de la prietenii vostrii care trec pe aici,si va mancati intre voi,tu il80ton,care ai vb un baiat din Tandarei tocmai la baietii din C-ta care fac tuning auto,si ai zis ca( ee ce aia mea ala are masina,a da...ce masina si multe ce ai vb tu acolo numai tu stii,asa cum tu intinzi pe unul care si vecinii de aici te vedeau cum mancai cu nmine numai snitzele,si ma faci nebun la baietii de pe mess,ca ai invatztat meserie de la un nebun,....Hm....cine sa te mai primeasca pe tine,eu stiu ca am fost om....dar daca nu atzi stiut care este diferentza dintre mine si voi atzi stricat totul,,diferentza este ca eu nu am masina,...dar voi aveti masina si nu aveti caracter...
...Daca ceillati nu i-au legatura cu mine care vor sa afle adevarul despre voi,....si continua discutiile in necunostinta de cauza ....este treaba lor,dar nu este bine,ca sa atace pe cineva care nici macar nu il cunsoc,si acum o intrebare: VOI DACA ATZI FI IN LOCUL MEU CUM ATI PROCEDA,SA FITZI CU MOKANGII PE CAP,SI SA NU AVETI TIMP SA MUNCITI SA VA PLATITI TAXELE...eu crd ca voi atzi fii rau de tot,ptr ca asta este diferentza dintre mine si voi,eu muncesc singur,iar voi vetzi fi slugile altora,la care daca nu ii ascultati va vor da cu sutul in fund,si nu vetzi fii niciodata ca mine,si nici nu vetzi putea fii,...

cristi_kry86 11-03-10 20:47

Re: Nemultumiri si pareri din Slobozia

3 Attachment(s)
SweetBoy nu numai tu ai fost amenintat....toti am fost....

SweetBoy 11-03-10 21:35

Quote:

Originally Posted by rmirko (Post 3172899)
Tu vb mai Florine,care ai venit la mine si nu ai dat randament si vrei acum sa te dai mare ca ai vrea sa vezi lucrarile altora la aerografie,...

era bine cand te ajutam si plecam de la munca nu? ca sa strangi si tu bani ca te plangeai ca nu ai cu ce platii bancile.
nu vad de ce te legi de mine aiurea ca nu am zis nimic rau de tine si nici nu am apelat la cine stie ce servicii la tine, in afara de 2 parasolare si colantul care l-ai pus pe capota pt ca te-am ajutat sa pui folie pe cateva masini.
nu te mai lua de mine si de baietii de pe aici ca nu faci nimic mai mult decat sa te infunzi pe tine insuti. prin noi puteai avea comenzi multe daca le si onorai la timp. cu rablele care umblam pe strada ne oprea cineva si ne intreba unde am pus folia sau mai stiu eu ce vedea omu la noi.

rmirko 11-03-10 22:19

.... mai taceti din gura ca nu aveti agenda sau ceva sa probati ce ati facut fiecare ceva la mine,pe care masini ai pus folie sa imi dai mie numerel de la masini,ca eu am agende si poit sa probez,te-am pus Florine sa decolezi la masa de proiectare,nu sa pui folie,
ai venit doar o ora si ai zis ca pleci inapoi,de ce mintiti,ai slabit muncind la pasarici,nu la altii sa castigi bani,mai ai si nume de Ivanovici,si mai zici ca esti rus sau sarb,ca aia iti dadeau cu sutul in fund sa faci asa ceva la ei in tzara...Am mai spus vedeti-va de treaba voastra si nu mai spuenti ca sunteti amenintati,amenintat sunt eu de voi,pe unde va umbla gura,pe forumuri,si sa imi denigrati numele meu,si Firma mea,
..........CULCATI-VA SI SCULATI-VA LA MUNCA NU LA BARFA...

SweetBoy 12-03-10 07:00

Quote:

Originally Posted by rmirko (Post 3173663)
.... mai taceti din gura ca nu aveti agenda sau ceva sa probati ce ati facut fiecare ceva la mine,pe care masini ai pus folie sa imi dai mie numerel de la masini,ca eu am agende si poit sa probez,te-am pus Florine sa decolezi la masa de proiectare,nu sa pui folie,
ai venit doar o ora si ai zis ca pleci inapoi,de ce mintiti,ai slabit muncind la pasarici,nu la altii sa castigi bani,mai ai si nume de Ivanovici,si mai zici ca esti rus sau sarb,ca aia iti dadeau cu sutul in fund sa faci asa ceva la ei in tzara...Am mai spus vedeti-va de treaba voastra si nu mai spuenti ca sunteti amenintati,amenintat sunt eu de voi,pe unde va umbla gura,pe forumuri,si sa imi denigrati numele meu,si Firma mea,
..........CULCATI-VA SI SCULATI-VA LA MUNCA NU LA BARFA...

termina ba cu mistourile la adresa mea. nu esti tu in masura sa vorbesti de numele meu de familie. vedeti de treburile tale si io de ale mele ca intreci orice masura

cristi_kry86 12-03-10 07:29

3 Attachment(s)
trebuie vazute si astea, nu le mai mutam de dragu` de a muta tocmai pale mele....lasa-le sa vada lumea cum vb omu

john_77 12-03-10 08:09

cred ca omu'e mai mult ofticat, nu se astepta la asa ceva, credea ca detine monopolul cu garajul lui in care iti incape jumate din masina iar botul ramane afara si se impiedica lumea de el :lol:, iar noi trebuia sa fim la mana lui mereu.

All times are GMT +2. The time now is 06:44.

- Copyright 2026 4Tuning