![]() |
Re: FanatiK Constanta
bai ar ii o idee dar sa vedem lumea cum e cu munca cu masinilee in special eu stii ca am probleme ca m-am saturat de cand am masina la reparat
in fine salut la toata lumea am intrat si eu cam tarziu dar mai bine decat niciodata |
Gata frate am venit,bulangiu ala de Clau a fugit de mine cu 230:D
|
lol pai u compari oper cu corrado?:))
|
In seara asta ne vedem si noi ca baieti ?
|
Apropo,Claudiule tu fara o cola si seminte sau ceva de rontait nu te primesc ca doar ai numere noi :D
|
nici nu vine ca e obosit de pe drum de la calaras, si nici sorin :)) deci le iei u :P
la 8.30-9 si ial si marian |
Quote:
|
hai 8.30 pt tine ca oricum intarzii ca o pasarica :D
|
Eh... numerele mai incolo . acum, deabia am carte de identitate. mai trebuie sa fac un bucuresti pana ce iau numerele. Ca la noi in Romania.
|
10 Attachment(s)
Ce faceti mai FANATICILOR?,din ce in ce mai reusite intalnirile clubului:D,inca un set de poze,dar din nou cu telefonu:D,dar e bine si asa decat deloc
|
Hai ca la rezolutie mica se vad bine:D,nu le mariti :)))))))))
|
las cai bine si asha decat nimik
|
Foarte fumos domnu shef. Tot asa. Te luam de fotograf. Voluntariat, normal :))
|
deci fiti atenti, hai sa dam la vot care vrea sa mergem duminica asta la tulcea? marian, eu, laur cu dacia REA vrea
|
eu din pacate nu pot sa ma combin wekend-ul asta ca sarbatoresc ceva in familie si stau home.....dar ajung vineri cu marfa:P
|
duminica nu sambata, hai mah ce drak
pana ak ziceai ca mergi si ak nu |
si eu merg, daca merge majoritatea
|
Bai frate merg si eu dar depinde la ce ora vreti sa plecati,si bineinteles sa ma incadrez sa vin de la Bucuresti:D
|
Posibil sa vin shi eu... daca ma supar chiar vin :lol: tre` sa vad maine cu capul d bara shi restul de nebunii la mashini shi daca e sa plecam in colo ma duc sa`mi pun shi plasa pe bara fatza :twisted:. Sa vad cand ma programeaza la service sau daca ma baga direct
|
bai hai ca mai bine sa vina ei aici ca sunt mai putini si mergem la vara la o iarba verde ceva la un peste ca e mai bine asa nu credeti ?
|
hielou ... se pare k eu sunt cel mai nou membru Fanatik ... asa k astept sa vad ce masini mai sunt in club si sa ne vedem la un croshetat/pedalat :D
|
si eu unu as bate un drum pana la tulcea nu e problema 125 km problema e sa vad cum stau cu benzina k masina din pacate nu merge niki pe pipi si niki pe apa de canal :))):))
|
Quote:
|
Quote:
hellman vezi prin primele pag poze cu masinile din club si alege cu ce vrei sa crosetezi:P |
vedem noi intro seara si cu pedalatul asta ... facem nunta mare mare ca la sarbatoare ...
|
vedem noi
dami un PM cu nr tau |
3 facute, one to go. Bonus: Butoane terminate. E grele :D
|
maine seara mai punem poze cu inca o masina :P 325 24 v cu blocant :P
|
Salut Fanatici,sunt in Constanta si ma gandeam sa va fac o vizita...cand aveti intalnire?
Naiman un semn de viatza nu ai mai dat!!1 Bafta |
frate credeam ca ai plecat la bucuresti, uite vineri seara la 8-30 la city in parcarea subterana
Aviz si pentru restu vineri la 8-30 toti sa fie prezenti jos la city |
Daca am masina cu ce sa vin,vin cu cea mai mare placere,ca am venit pieton...urs'u hiberneaza:D
|
vb la tel, fac eu un bine si vin si te iau :))
|
K...atunci de auzim la un telefon,chiar sunt curios care e atmosfera in club aici...;)
|
oki omu bun asha:D si sper sa iti faci o imagine cat mai buna:)
|
Quote:
|
e la mare la soare baiatul! nu are treaba... se bronzeaza si bea cocktailuri dalea cu umbrelutza! nu ca tine! :))
|
si da la copca:)) cu coctailu in mana
|
Opa avem vizitatori :D
Eu vineri sunt prezent si sper sa fie cat mai multa lume |
eu zic ca vor fi toate masinile
|
O sa fiu prezent cu mashina spalata shi revizia facuta :workout: