Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/9522-tips-and-tricks-intrebari-and-raspunsuri-discutii.html)

MaTzA 03-05-06 14:37

Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii

http://www.3dnuts.com/tutorials/modeling_tire.shtml

MaTzA 03-05-06 14:37

cine i-mi da shi mie o textura de lemn pls...

frost_dani 06-05-06 18:37

mah yo sunt nou la 3d imi spune shi mie cineva cum pot sa schimb formatul din 3d in jpeg?

ad1 06-05-06 19:13

texturi de lemn : http://images.search.yahoo.com/searc...&cop=&ei=UTF-8
cat despre schimbatul formatului nu inteleg la ce te referi,frost_dani.ai un obiect 3d si vrei o randare in format jpeg?!daca da,atunci cand deschizi respectivu obiect in max,ii da'i un F9(render)

frost_dani 06-05-06 19:48

Quote:

Originally Posted by ad1
texturi de lemn : http://images.search.yahoo.com/searc...&cop=&ei=UTF-8
cat despre schimbatul formatului nu inteleg la ce te referi,frost_dani.ai un obiect 3d si vrei o randare in format jpeg?!daca da,atunci cand deschizi respectivu obiect in max,ii da'i un F9(render)

nu mah cand salvez cum fac sa il dai in jpeg?

GRIGO 06-05-06 20:37

nu ai cum.......
apesi f9 asta e singura modalitate de al vedea Jpg.

TopArt 06-05-06 22:49

Quote:

Originally Posted by frost_dani
nu mah cand salvez cum fac sa il dai in jpeg?

1. dupa ce ai apasat F9 (quick render) sau F10 si ai apasat pe butonul de jos al casetei aparute "render", cand e randata scena, dai sus pe discheta aia mica ("save"), dup-aia la noua casuta de dialog, la type ("save as"), sub "name", dai pe sageata in jos si selectezi JPEG.

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2
nu ai cum.......
apesi f9 asta e singura modalitate de al vedea Jpg.

incearca sa mai inveti pana sa te arunci in sfaturi, nu te repezi, ia-o usor si calm. ;)

sfat general pentru toti care incep: pana sa v-apucati de masini, invatati programul sau programele in care lucrati !!! nu va mai aruncati la cauciucuri, jante si altele pana nu stapaniti principalele comenzi din program !!! :evil: :evil: :evil:

ad1 07-05-06 07:03

TopArt : bine zici!

frost_dani 07-05-06 10:01

k baieti am inteles mai studiez programul shi dupa aia ma arunc la diferite obiecte;)

GRIGO 07-05-06 19:19

Quote:

Originally Posted by TopArt
1.

incearca sa mai inveti pana sa te arunci in sfaturi, nu te repezi, ia-o usor si calm.

io tot asa am vrut sa explic numai ca tu ai explicat mai concret...
eu nu iam mai zis sa dea format jpg si toate alea...am zis mai pe scurt;) :peace:

GRIGO 07-05-06 19:21

Quote:

sfat general pentru toti care incep: pana sa v-apucati de masini, invatati programul sau programele in care lucrati !!! nu va mai aruncati la cauciucuri, jante si altele pana nu stapaniti principalele comenzi din program !!! :evil: :evil: :evil:

aici ai perfecta dreptate ...numai ca eu nu am avut rabdare si am sarit direct pe masini .....si se vede rezulatatu....DEZASTRUOS :) :peace:

frost_dani 08-05-06 11:57

stiu k ma arunc dar puteti sa imi spuneti shi mie cineva cum incarc blueprint-ul d la o mashina?k am incercat toate d p acolo shi nu am gasit nimic...plssss

MaTzA 08-05-06 16:00

ad1 tnx...nu mi-a trecut prin minte sa caut si pe google...de e mai usor sa cersesti dkt sa gandesti...:D

frost_dani 08-05-06 16:56

deci cum pot sa incarc blueprint-ul d la o mashina???:)

ranek 08-05-06 19:37

vezi ca este explicat in paginile anterioare ;)!

frost_dani 08-05-06 20:02

da mah dar nu inteleg nik d acolo...poate sa imi mai explice cineva plsss...

frost_dani 08-05-06 20:15

ar putea cineva sa imi faca un filmulet dak nu cer prea mult........sau cel putin sa imi explice mai detaliat plsssssss....vreau shi yo sa invat 3d:)

GRIGO 08-05-06 20:38

Quote:

stiu k ma arunc dar puteti sa imi spuneti shi mie cineva cum incarc blueprint-ul d la o mashina?k am incercat toate d p acolo shi nu am gasit nimic...plssss

o sa incerca sa iti explic cat pot de bine

deci iei blueprintu.......il decupezi in photsop fiecare pozitie .......
apoi intrii in max .....faci 4 plane .......Front Back Left si top.............
selectezi unul din plane .......apesi m ...se va deschide o fereastra....dai click pe o sfera .......apoi dai click mai jos la difuse ...selectezi bitmap....apoi se va mai deschide inca o ferastra mergi acolo unde ai poza dai click pe poza si dai open ...................
daca nu ai inteles din ce am explicat intra pe mess sa vb

frost_dani 09-05-06 14:11

k mane ms mult mia ajutat;)dar mai este o problema dupa c le incarc planul se face gri shi nu se vede blueprint-ul...dc?

ranek 09-05-06 16:31

Quote:

k mane ms mult mia ajutat;)dar mai este o problema dupa c le incarc planul se face gri shi nu se vede blueprint-ul...dc?

Toata loomea ti-a zis :evil: > MAI INTAI INVATA PROGRAMUL SI OPTIUNILE LUI !!! si apoi incepi sa modelezi obiecte reale ;) ! Sincer sa fiu , nu stiu sa iti explic pas cu pas , stiu ca sunt cateva setari de grafica :) ! Cauta si mai joaca-te si tu putin pana sa incepi sa faci "masini" ! ;)

frost_dani 09-05-06 17:02

gata nu mai trebuie trebuia sa dai view map import sau ceva d genu asta..:)anyway ms mult...;)

ranek 09-05-06 21:04

1 Attachment(s)
ceva detalii despre unde pot gasii meniul cu "Shading" (daca exista asa ceva)???

Ultimul meu model de janta , dar as vrea sa aiba si umbra pe planul de jos... :( ;)!

GRIGO 11-05-06 20:06

Ranek daca faci neste jante calumea pe bune ca facem o combinatie ........io oricum nu mai am timp de 3d`
asa ca dai bice ........GRIGO & Ranek ;)

ranek 12-05-06 14:03

crezi k eu am timp ... din cand in cand mai incerc sa ma mai familiarizez cu Maxu' si mai imi iese o janta , un obiect ... orice , doar sa ma mai obisnuiesc ;) !

frost_dani 17-05-06 17:49

fratilor pls cine mah ajuta shi p mine cu un tutorial despre vopsea(in genereal la vopsit) sau cand dau render la janta sa o fac sa para reala.....plsssssss avarog yo mult d tot...;)

ranek 18-05-06 15:54

selectezi obiectul pe care vrei sa'l "colorezi" si te joci si tu pe la optiunile alea pana incepi sa priecepi cate una , alta ;) ! Chiar crezi ca totul se face dupa tutoriale ??? Dak vrei iti dau un tutorial cum poti sa faci 500 $ in doar 24h ;) !

frost_dani 22-05-06 16:00

mah baieti va rog yo mult d tot de curand miam reinstalat windowsul shi am vrut sa insatalez din nou 3ds max,lam instalat shi cand am vrut sa intru in el imi ramane la veryfing license...va rog yo mult de tot dati-mi shi mie unul id vostru shi trimitetimi shi mie kitu plsssssss....dak vreti.....

ps:am incercat sa il dau jos d p softpedia shi de pe downloads dar tot la fel....dak shi voua vi sa mai intamplat spunetimi shi mie c e d facut..:(

frost_dani 23-05-06 20:03

mda ........ms pt sfaturi........

frost_dani 25-05-06 12:03

mai am shi yo nevoie d un serial number shi activation code plssss datimi shi mie nu mai fiti asa zgarciti.....vreau sa invat shi yo.....:)sau cel putin datimi un link unde pot gasi...;)

mihai88 25-05-06 12:18

google face minuni

frost_dani 25-05-06 12:26

aleluia in sfarsit raspunde cineva...:peace:......pai frate am incercat dar nicaieri nu imi da ceva bun toate sunt.....nush...parca bushite sau ceva in genu asta de nu vrea sa imi mearga...

MaTzA 25-05-06 13:38

www.crackfind.com

frost_dani 25-05-06 13:52

Quote:

Originally Posted by MaTzA

oooooo... multza multzamm frate....:peace:...;)

MaTzA 25-05-06 14:04

Quote:

oooooo... multza multzamm frate....:peace:...;)

;) poate s'altadata dk mai am cu ce :-P

frost_dani 26-05-06 15:12

frate dak are vreo cineva 3dsmax kit complet va rog yo mult intrati shi voi p id meu(jamy_dani)k sa mil dati shi mie k mie nu imi mere nik.....nici macar perioada trial nu vrea sa mearga....nici un serial number , nimic...:((

RA_2fast4u 07-06-06 21:26

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
uh ce ma dispera :( dc uneori nu imi merge shiftu(adika clonatu) ....ma poate ajuta cineva ca e chiar enervanta faza :|

Quote:

(...)p.s. nu stie nimeni care e faza cu shiftu? dc nu isi fake treaba uneori?

Quote:

va rog va implor va orice a 3-a oara cred... ma ajuta cienva la faza cu shiftu... am butonat ca dementu si nik...uneori pur si simplu nu vrea sa cloneze ... ( plz plz plz plz haideti ca faza aia me descurajeaza de fiecare data cand vreau sa fac ceva

mdea..... si inca tot nici un raspuns :/ tura asta in speranta ca poate se "indura" cineva de mine am facut si un "tutorial". vine vacanta shi chiar am chef sa invatz programu asta.. va rog nu ma descurajati iara ca datile trecute ;) ca dc nu merge optiunea aceea numa ma crizez again si iara renuntz ;) ( si da am instalat si reinstalat programul si nu odata, l-am si dl-dat inca odata... am facut cam tot ce mi-a trecut prin cap.. and still no shit!! )

TopArt 07-06-06 23:22

Quote:

am facut cam tot ce mi-a trecut prin cap.. and still no shit!! )

in-cre-di-bil !!! asta vrea sa cloneze edge-uri dintr-un perimetru inchis prin shift+move !!!

in-cre-di-bil !!! si nici macar n-are clima bizonica !!!

innnnnnnn-creeee-diiii-biiiiiiiiiiiiiiiiiil !!!! :twisted: :twisted: :twisted:

RA_2fast4u 08-06-06 15:32

Quote:

in-cre-di-bil !!! asta vrea sa cloneze edge-uri dintr-un perimetru inchis prin shift+move !!!

in-cre-di-bil !!! si nici macar n-are clima bizonica !!!

innnnnnnn-creeee-diiii-biiiiiiiiiiiiiiiiiil !!!! :twisted: :twisted: :twisted:

a....oops? :D acuma m-am uitat si eu sa dam.. thats- right :/ mdea........... si question dc vreu de exemplu sa prelungesc patratu ala.... cum fac? :rolleyes2

i'm a beginer don't kill me :D :P

ad1 08-06-06 16:43

selectezi polygon(patratu roshu),apoi o fatza de pe patrat care vrei sa o alungesti ,paoi apeshi pe extrude(il gasesti in meniu din dreapta mai jos)

cata_tm 08-06-06 17:31

http://www.3dtotal.com/ffa/tutorials/tutorialsmax.asp

aici gasesti cam orice, de la cap la coada, incepatori, avansati, tot, la 3d max. succes

All times are GMT +2. The time now is 15:23.

- Copyright 2026 4Tuning