Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Delta Racing Crew (https://forum.4tuning.ro/575-delta-racing-crew.html)
-   -   Delta Racing Crew (https://forum.4tuning.ro/575-delta-racing-crew/95165-delta-racing-crew.html)

SEJ 02-11-08 17:42

Re: Delta Racing Crew

Quote:

Originally Posted by Cubanez84 (Post 1839585)
Da costa 4150 ron si face toti banii!!!!!!!!!!!!!!

Da banii aia toti cine-i face? :lol:

JunySPEED 02-11-08 18:24

Lasa ca am o idee sejule cum facem banii astia ;)

Cubanez84 03-11-08 14:11

Baieti am o mare rugaminte,diseara vreau sa veniti toti ca sa iau banii pentru tricouri,si sa ne intelegem asupra cotizatiei lunare!pretul unui tricou este de 5.5ron!ii rog si pe PIT si EDIS SA VINA DACA POT!:D

JunySPEED 03-11-08 16:17

stie cineva cum scot si io esp-ul de pe masina ...:(

Ovy FTZ 03-11-08 17:37

auziti diseara la ce ora este?!

JunySPEED 03-11-08 18:09

LA 8 mai ....:P

Bogyciu 03-11-08 18:30

Quote:

Originally Posted by Cubanez84 (Post 1838113)
Diseara acelasi loc aceeasi ora!Si inca ceva deacum incolo in parcarea aia fiecare club cu treaba lui DA!!! nu mai stam amestecati ca ati vazut ce a iesit.Din cauza comportamentului lui Naiman ii rog pe baietii de la Fanatik,sa nu mai intre in contac direct cu noi acolo!Ca sa evitam alte probleme imprevizibile!

Quote:

Originally Posted by SEJ (Post 1838123)
Nu stai linistit nu era vorba de tine Silviu ;) ...de naiman si de bogdan cu nova... :lol:

Vreau sa lamurim ceva! Nu din cauza lu Naiman s-a intamplat ce s-a intamplat (cel putin asa stiu de la el, acum am vb la tel) si in plus daca stiam ca asa va iesi nici nu mai veneam acolo. Eu am venit acolo sa ma intalnesc cu el (nu stiam ca veti veni si voi) iar cand am vazut ca se impute treaba eu i-am zis lu Naiman sa plece de acolo tocmai pt a nu continua "discutia". Daca aveti ceva personal cu mine va rog eu sa imi spuneti si mie, nu de alta dar ma roade curiozitatea, acu ce am mai facut?

JunySPEED 03-11-08 18:36

Cel mai bn ar fii sa nu iti mai arati M... pe acolo ....ca sa nu mai iasa cu scandal...cel mai bn ....;)

KAB 03-11-08 18:39

Salut baietii din club, tineti-o tot asa! Ce s-a intamplat frate de e atata rivalitate?!

JunySPEED 03-11-08 18:47

Nu prea are ce face unul si o cauta.....orikum nu e de-al nostru ....
P.s Asa e cand nu esti bagat in seama....te bagi sg....ca.....')

T-E-N 03-11-08 20:14

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1841607)
Vreau sa lamurim ceva! Nu din cauza lu Naiman s-a intamplat ce s-a intamplat (cel putin asa stiu de la el, acum am vb la tel) si in plus daca stiam ca asa va iesi nici nu mai veneam acolo. Eu am venit acolo sa ma intalnesc cu el (nu stiam ca veti veni si voi) iar cand am vazut ca se impute treaba eu i-am zis lu Naiman sa plece de acolo tocmai pt a nu continua "discutia". Daca aveti ceva personal cu mine va rog eu sa imi spuneti si mie, nu de alta dar ma roade curiozitatea, acu ce am mai facut?

Uite vezi continui sa vorbesti AIUREA ! De ce cand am venit eu Naiman a fugit in masina oare se simtea vinovat ? de ce mi s-a adresat cu ce te umflii si altele expresii de genu cand putea sa vb frumos suntem oameni ... In al doilea rand eu am sarit la bataie ? Chiar imi pare rau ca nu l-am batut bine ... eram in legitima aparare si daca ai ceva cu mine personal spune acum nu te mai fofila , asta i-am cerut si lui da se pare ca ... PLUS ca nu e prima data cand si-a permis anumite glume cu mine ... putea sa vb frumos si nu se intampla nimic da nu domnule sare cu cheia de roti la mine sa-mi dea in cap ... si mai ai TUPEUL SA ZICI CA EU AS FII DE VINA .Eh domnule vreau sa-ti spun ca ti-ai atras o mare antipatie din partea mea . Nu ti-am gresit cu nimic si nu inteleg ce ai cu mine ar trebui sa fii mai rational si sa te gandesti inainte sa arunci cu vorbe...

SEJ 03-11-08 20:36

Bogdan WRC daca vrei sa ne stabilim ne dam intalnire... la telefon!!! nu aici e locul sa desfasuram discutii de genul asta!!! Aici este threadul unui nou club nu-i thread de certuri sau discutii inutile pe care le aduci tu... te rugam frumos sa nu mai postezi aici... nu vrem sa ne certam cu nimeni sau sa citeasca cine intra pe acest thread discutii de acest gen!!!
Multumesc pentru intelegere!

T-E-N 03-11-08 20:45

Vali ma gandeam sa facem o intalnire pana vineri o intalnire cu toti membrii pentru a pune la cale plecarea de la Braila , sa vedem cine merge si cum ne impartim
PS Sper sa avem si tricourile pana atunci

SEJ 03-11-08 20:51

In legatura cu intalnirile
Inca nu s-a stabilit o zi a saptamanii oficiala,noi ne vedem aproape in fiecare seara amical... asta e altceva :-)
Intalnirea oficiala va fi VINERI sau SAMBATA fiecare sa-si dea cu parerea...
La intalniri nu se vor pune absente :lol: ... e o zi in care ne vedem dar aceasta zi nu-l va afecta, pe acela care nu vine din diverse motive precum e plecat,are treaba etc.

SEJ 03-11-08 21:01

Quote:

Originally Posted by T-E-N (Post 1841906)
Vali ma gandeam sa facem o intalnire pana vineri o intalnire cu toti membrii pentru a pune la cale plecarea de la Braila , sa vedem cine merge si cum ne impartim
PS Sper sa avem si tricourile pana atunci

Da,obligat o sa ne vedem ...
Sa rezolvam treaba cu parasolarele ca nu sunt pe toate masinile inca...
A lu' Florin il am, mai trebuie pus la Madalin, nu-i graba dar il avem si pe al lui trebuie doar pus... si al tau, T-E-N

aleks 03-11-08 21:40

Quote:

Originally Posted by dj_tun3r (Post 1841512)
auziti diseara la kt e ?!?!?

Quote:

Originally Posted by JunySPEED (Post 1841621)
Cel mai bn ar fii sa nu iti mai arati M... pe acolo ....ca sa nu mai iasa cu scandal...cel mai bn ....;)

baieti, dati putin vo click pe linkul din semnatura mea referitor la regulile de scriere, va rog frumos, si renuntati la messengerisme, pe care le puteti inlocui linistiti cu cratime, semne de punctuatie, si grupurile de litere ce, ci, che, chi etc.
stiti voi, le-am invatat cu totii pana in clasa a 4-a deci teoretic stim cu totii sa le folosim

Cubanez84 03-11-08 22:20

Bogyciu nu pot sa inteleg ce legatura ai tu cu ce sa intamplat intre Naiman si Tudor!Daca vrei sa ne faci un update la cele intamplate te rog frumos sa scrii cu spray-ul pe asfaltul din parcare,noi cand ajungem promitem sa il citim!Imi cer scuze in numele tuturor membrilor Delta Racing Crew pentru limbajul neadecvat unui forum,si promit ca nu o sa se mai intample,si cu ocazia asta ii rog pe baieti sa posteze cat mai corect!Stiu Aleks ce vrei sa fie un limbaj cat mai adecvat pe forum si iti promitem ca o sa ne straduim din rasputeri sa mentinem topicurile cat mai curate!:oops::oops:

aleks 03-11-08 22:34

cubanezule noi ne-am lamurit prin mesaje, problemele voastre interne nu privesc pe nimeni, nici pe mine, nici pe altcineva. eu doar de redactarea mesajelor ma legasem, sa nu depasim limitele decentei in limbaj si sa nu scriem cu picioarele, in rest doar voi le stiti pe ale voastre.
seara buna tuturor

SEJ 03-11-08 23:23

Toti membrii Delta Racing Crew,sunt rugati sa respecte acest forum,folosind un limbaj regulamentar!

brailaro 04-11-08 07:20

mai eu zic k intalnirea oficiala sa fie sambata!Ma gandesc k atunci poate sa vina fiecare {mai ales eu}:);let`s think about it;e doar o parere

brailaro 04-11-08 07:30

aaaaaaa :shock::shock: si daca reusesc sa merg la braila la bac ce draq fac!!!
Casco cat mai repede si dupa aia merg cu D-zeu inainte!aaaaaa gata stiu!!!
Cand urc pe bac imi ridicati masina sa nu o lovesc!!!:lol::lol:

Cubanez84 04-11-08 09:20

Stai linistit Florine putem sa trecem pe la Galati unde este ca in palma,plus ca personalul bacului poate ridica acea rampa daca este prea jos sau prea sus!Nu o sa iti lasi acolo barile sai linistit!

SEJ 04-11-08 09:26

Quote:

Originally Posted by brailaro (Post 1842467)
aaaaaaa :shock::shock: si daca reusesc sa merg la braila la bac ce draq fac!!!
Casco cat mai repede si dupa aia merg cu D-zeu inainte!aaaaaa gata stiu!!!
Cand urc pe bac imi ridicati masina sa nu o lovesc!!!:lol::lol:

Da e naspa pentru tine, dar daca o luam pe la Galati e mai buna organizarea si urcarea sau coborarea de pe bac.Folosim scandurele daca e nevoie. :-)

Quote:

Originally Posted by brailaro (Post 1842457)
mai eu zic k intalnirea oficiala sa fie sambata!Ma gandesc k atunci poate sa vina fiecare {mai ales eu}:);let`s think about it;e doar o parere

Florin vezi ca ne-a atras atentia un super moderator referitor la scrierea posturilor. Nu mai folositi "k" in loc de "ca" sau abrevieri specific messenger,numai ce ne-a facut observatii Aleks.

brailaro 04-11-08 09:41

sorry am uitat!nu sa mai intampla!

T-E-N 04-11-08 12:41

Trecem pe la galati daca voi vreti ...

Eugen_TL 04-11-08 12:42

si inca o chestie ! e buton de EDIT, deci oricand se poate corecta sau adauga ceva! A se evita posturile consecutive :)

SEJ 04-11-08 17:48

5 Attachment(s)
Fiecare sa se gandeasca ce nume/A.K.A. vrea, sa aibe scris pe tricou.
Asa vor arata tricourile:

brailaro 04-11-08 18:19

pt mine BJR

JunySPEED 04-11-08 18:38

Pentru mine ...aaaaa......Junior...:D sau Juny:oops:

Geox` 04-11-08 19:24

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cubanez84 (Post 1842622)
Stai linistit Florine putem sa trecem pe la Galati unde este ca in palma,plus ca personalul bacului poate ridica acea rampa daca este prea jos sau prea sus!Nu o sa iti lasi acolo barile sai linistit!

Eu am fost pe 25 oct pe la galati si era ca dracu la bac!diferenta de nivel de o palma intro parte oricum cred ca cu lemnele alea treci cu bine;)
:arrow:Celica la stadion

JipY_BZD 04-11-08 19:31

Quote:

Originally Posted by SEJ (Post 1843590)

misto :D arata bine :D sa`mi zici si mie cat ma costa :D

BikerBoy 04-11-08 21:35

misto tricourile..

T-E-N 04-11-08 22:09

Quote:

Originally Posted by Geox` (Post 1843880)
Eu am fost pe 25 oct pe la galati si era ca dracu la bac!diferenta de nivel de o palma intro parte oricum cred ca cu lemnele alea treci cu bine;)
:arrow:Celica la stadion

Ohoo da ce curata e :D si ce geamuri curate :))

liviu01kgb 04-11-08 22:53

Quote:

Originally Posted by SEJ (Post 1843590)

Pentru mine "KGB". Eu momentan sunt in Bucuresti si nu stiu cand vin. Salutare la toata lumea.

Cubanez84 05-11-08 00:02

Spuneti si restu ce nick name vreti!kgb-u nu vrei si pentru catel unu,ca ma gandeam sa fie mascota clubului!!!!!tudor nu am de gand sa scriu chestia aia de care imi spuneai pe maneca!

SEJ 05-11-08 22:57

Quote:

Originally Posted by Cubanez84 (Post 1844417)
Spuneti si restu ce nick name vreti!kgb-u nu vrei si pentru catel unu,ca ma gandeam sa fie mascota clubului!!!!!tudor nu am de gand sa scriu chestia aia de care imi spuneai pe maneca!

Ce chestie? Faza cu morunul? :lol::lol:

Maine ajung tricourile!
Parasolare nu exista pe toate masinile! Mai am doua, pentru Florin si pentru Madalin. Tudor,Jipy,PIT si Edis nu au parasolarele.

T-E-N 05-11-08 23:08

Quote:

Originally Posted by SEJ (Post 1846287)
Ce chestie? Faza cu morunul? :lol::lol:

Maine ajung tricourile!
Parasolare nu exista pe toate masinile! Mai am doua, pentru Florin si pentru Madalin. Tudor,Jipy,PIT si Edis nu au parasolarele.

Pana vineri le punem ma

Bine fratie...nu Morun...
SCRUMBIEE :))

browser 06-11-08 08:25

Delta veniti la braila ?

Sir. Kid 06-11-08 11:20

nu cred ca vor lipsi baietii! :)

T-E-N 06-11-08 11:52

Vom fii acolo ! :D

All times are GMT +2. The time now is 23:04.

- Copyright 2026 4Tuning