![]() |
parerea mea:
1.subaru impretza model mai vechi 2.galant |
opel calibra ? :roll:
|
hai ca am auzit-o si pasta opel calibra in 4 usi loooooooooooooooooool
|
Io zic ca e opel astra :D
|
poate o mazda 3 sau chiar o honda
|
si eu tind sa cred spre o mazda
|
1 Attachment(s)
cobra a castigat.......e subaru...dar triseaza ca el stie pozele :wink: nu te mai baga mai trisorule...ca pozele astea sunt trase in mare parte de la tine :lol:
|
pune poza cobra....
|
Sa MOR eu de am trisat.... poza aia nu ti-am dat-o si oricum doar mi-am dat cu parerea si era clar ca este subaru dupa farurile din fata, dar ca sa recunosti masini din poze ce sa zic trb sa fii si bun rau de tot :lol:
nu ca alti sa zica ca e calibra :P :P ps: la cate poze cu masini am eu crezi ca le stiu pe toate?? (aprox 15.000 ) |
1 Attachment(s)
Ia ghicitzi ce e asta !
vezi si tu ca trb respectate niste reguli p`aci, era randul lu` Cobraart sa puna poza -tng :wink: |
Proiecti ala nou de la BMW cu care au spus ca o sa spulbere piata auto cu....??????????????????? 8)
|
1 Attachment(s)
Care o ghiceste pe asta e tare!! ca altfel de stiut nu ai cum
|
opel astra?
|
nope
un hint e ceva de clasa mica |
opel corsa?
|
Re:
Quote:
|
Asta e.... se mai intampla dar eu spre deosebire de tine eu stiu sa recunosc o calibra!! apropo masina din poza e in 4 usi si calibra e in 2 usi vezi si tu ai gresit cu vreo 2 usi daca nu ma insel :lol:
|
poza cu break-u.
era facuta in mexic dar nu sunt foarte sigur ca tot sub numele dacia. poza aia cu subaru. ala nu e subaru, e calibra ce n-ati vazut conversie de la 2 la 4 usi? :D poza asta cu masina ultima. (iar portocalie?) e vw polo. |
Re:
Quote:
suntem chit ! :wink: |
hai cobra...surprize surprize...zi ...a ghicit cineva??:))
|
fiat marea?
|
vw polo? :wink: :peace:
|
Daca nu e polo cum a zis TRe posibil Fiat brava sau alt tip de fiat :roll:
|
pai poate pune si poza din spate sa fie mai usor!! 8)
|
Pai tocmai asta e farmecu mah :)
|
1 Attachment(s)
taz si tre au ghicit dar s-a uitat pe site pt ca era imposibil sa iti dai seama ce masina era
|
Nu mai trisati .. eventual cei care puneti pozele si au site-ul scris... stergeti cumva sa nu se mai vada .. pls
|
next picture!!! :wink:
|
1 Attachment(s)
asta ce e?
taz taci la asta!! |
Daca urmareai topicul de la inceput, iti dadeai seama ca a mai postat taz o data poza asta !!
https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=61093 ;) |
Corect ! toyota mr2 :D
|
cobra...fi atent la ce a fost!! Momo a ghicit`o p`asta prin bunavointza unui prieten!!:))
|
nu am fazut ca a pus taz aia :P si pana la urma ce strica sa mai am si eu un post in plus: P glumeam iti dai seama ca nu o puneam daca o vedeam :oops:
|
cobra...pune alta poza!!
|
1 Attachment(s)
e randul meu sa pun.....cobra nu te baga ca tu le stii...
|
Citroen Saxo cumva ?! :?
|
PEUGEOT 306 COUPE :wink:
|
sau ford fiesta!! :wink:
|
peugeot 306 coupe .....ai onoarea shantzu :wink:
|
pe cuvant ca nu m-am uitat pe sait. cand m-am uitat am zis bulangistilor. dupa forma farurilor mi-am dat seama. initial mi-a parut cielo da dupa aia m-am uitat la colturile de la parbriz, la cielo is mai rotunjite.
daca-i asa, inseamna ca taz s-a uitat la raspunsu meu, na! pe viitor mascati adresele sa nu mai fie brobleme. hua! ps: masina aia de sus e o rabla na! nici nu sunt rosturile egale la portbagaj si stopurile is parca infipte acolo. ce ma nervati. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:36. |
- Copyright 2026 4Tuning