![]() |
Re: Siguranta circulatiei& Curse legale sau ilegale
da cine era ala cu honda rosie? ce numar avea?
|
ce honda rosie bah nu stiti ce era civic sau crx aici in micalaca era unu cu un civic rosu oare ala a fost
|
honda rosie, era civic modelul ala in 2 usi mai veche, cu jante dinalea de bmw tip fagure de albine. numaru nu lau aratat.
|
e un civic gen3 ('84 - '87). chiar duminica am parcat langa el, in fata la Sahara, si l-am studiat admirativ. pacat ca s-a incheiat asa repede :cry:
articol cu poza: http://apps.expreson.ro/download/exp...s_20070320.pdf |
Quote:
|
la noi daca se vor face drumurile vreodata, mai multe accidente o sa vedem.romanu se bucura ca are drumuri bune si atunci ii da la masina de o rupe.ar trebui sa mai creasca astia putin amenzile poate asa se linistesc.oricum parca s-o mai domolit putin treaba de cand cu amenzile astea mari.
|
nu era combi, era a6 dinala..... 1.9 probabil
|
La viteza aia,e cam periculos,si aici la noi in romania nu prea ai unde sa ii da`i "320" ;)
|
Quote:
|
Era un civic negru TM-77-FUM parca...am vazut faza:)
|
da! era un civic negru de tm.
nu era honda lui tekin! |
nu stiam unde sa postez asta. deci e prea criminal filmuletu....uitati-va numa ce pateste tipu ..cica drift :))
https://www.youtube.com/watch?v=aULrqvK2y4c&NR=1 |
mie mi groaza numai sa ma uit la dinastea
cate o imagine ca aceasta ne da de gandit ca doar o viata avem si ea e cea care conteaza |
iar acum daca ati mai vazut piloti care merg repede, aici e modelul de pilot care merge asa la limita incat crezi ca fuge de ...
aici se vede soferia https://www.youtube.com/watch?v=y9BmDY-5ork |
Beton M-uuuuu !!!!!
Da soferu e maestru :)))) |
bine ma....nu poti compora niciodata un amator cu un profeniost si in + ceea ce a patit ala a fost un accident din neatentie.....el sa se dea mare k iasa din masina si ii saluta pe aia, a fost prostia lui. iar asta cu rally-u ganditiva numa la asta: cate ore de antrenament au astia....
|
o metoda mult mai sigura, ieftina si legala de drift :lol: :lol: https://www.youtube.com/watch?v=Ggqg6...elated&search=
|
si inca ceva :( NU faceti asa ceva pe un drum public!!! https://www.youtube.com/watch?v=Coj2w...elated&search= :lol:
|
sa vezi si sa nu crezi :D https://www.youtube.com/watch?v=MDM1_-rhmMk&NR=1
|
si cateodata stai si te intrebi daca arabii astai au vre-o limita ...
|
ati vazut stirea de ieri seara si azi dimineata??
in cartierul de vile din Gradiste s-au adunat cativa cu masini si dadeau liniute, burnouturi...si localnicii s-au enervat si au pus pietre pe drum sa le sparga masinile si astia s-au intors cu o pusca cica :P interesant |
Gradiste......acolo sunt adevaratii cursanti:lol: :lol:
|
Quote:
|
aproape in fiecare seara vad in fata la primarie ceva masini tunate sau netunate,dar destul de tari...si azi noapte pe la 12 ma plimbam cu masina or vazut k mergeam mai tare k dadeam liniute cu unu cu un Megane si hop iese un Fiat ceva coupe tare din fata de la primarie...ce i-o dat frate...by the way....unde mai sunt curse sau cine se mai plimba prin oras(centru) seara,noaptea...:lol:
|
Pacat ca raceri de noapte lipsesc de la cursele organizate (locale).
|
stiti de o masina rosie cu numere UFO ?? nu am apucat sa vad ce e..
|
UFO........Domnu Pitas.....Fiat Coupe..il poti vedea in fiecare seara in fata la primarie:lol: :lol:
|
Quote:
Cica "fluieraturi de roti" , pe nisipu' ala cum dreq faci sa fluiere rotile ? |
Quote:
|
Quote:
|
noaptea pe centru e dezmatz total :rolleyes2
|
Quote:
|
nush ce sa zic dar tocmai k EVO e unu din cei care merg DES pe corzo.
poate mergi tu ar55ham prea rar :P |
Drive safety...
https://www.youtube.com/watch?v=iVeI6TCRj8s |
damn ... (10 caractere)
|
cand si unde se organizeaza concorsuri legale/illegale???
as vrea sa stiu si io unde se organizeaza niste curse in aradul asta ca am cam imbatranit si mi se ruginesc bujiile :P
|
Re: cand si unde se organizeaza concorsuri legale/illegale???
Cand/unde vrei tu :lol: ma refer la alea ilegale, ca legale eu n-am prins vreodata in Arad... nu zic ca n-au fost, dar eu nu am aflat :rolleyes2
|
Mergi la politia rutiera si intreaba acolo de orarul de curse ilegale. O sa iti spuna ei
|
daca tot e vb de siguranta circulatiei :
motive de invocat cand ne opreste politia ptr. ca nu purtam centura de siguranta : In Monitorul Oficial nr. 618 din 6 septembrie 2007 a fost publicat Ordinul ministrului sanatatii nr. 1.246/2007 privind aprobarea Listei bolilor pentru care se excepteaza de la portul centurii de siguranta ocupantii unui vehicul cu o capacitate mai mica de 3,5 tone si a formularului Certificatului medical de scutire pe motiv medical grav. Certificatul medical de scutire pe motiv medical grav se elibereaza la cerere de catre medicii din orice unitate sanitara in evidenta careia se afla solicitantul. Medicul nu este raspunzator pentru consecintele neutilizarii centurii de siguranta. Lista bolilor pentu care se acorda scutire, este urmatoarea: 1. Sindroame hemoragipare 2. Sindroame tumorale andominale (splenomegalie, organomegalie, adenopatii masive) 3. Leucemii acute si cronice 4. Mielom multiplu 5. Limfoame maligne 6. Ciroza hepatica si cancerul hepatic cu ascita voluminoasa 7. Status posttoracotomie si sternotomie pentru diferite operatii toracice, 3 luni postoperator 8. By-pass extraanatomic axilo-femural 9. Pace-maker cardiac recent montat 10. Afectiuni acute ale sanului 11. Obezitate care impiedica inchiderea centurii de siguranta. |
Ce motor ai?ALH?Daca ala e,ma tem ca e cam "go home"....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:51. |
- Copyright 2026 4Tuning