![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra 1.8 16v sport-"Pustiu"
frumos intradevar dar mult mai bine ar arata sa fie mai scoase rotile de pe spate decat asa dar na fiecare dupa placul lui :D
p.s. curu tie mai jos decat botu ? ca asa pare in fata mai ai spatiu inca vreo 2 degete intre roata si aripa sau nu se intelege bine... |
Quote:
reusita masina |
na scz atunci dar nu am fost atent dar tot mai bine ar arata daca erau mai scoasae rotile in exterior macar inca vreo 2 cm :D
|
@Vales stiu...si o sa fie si mai nesimtita:evil:
@ivete...stiu ce zici...dar ideea este ca eu vreau sa bag rotile sub aripi...acum fiecare cu stilul lui:D...urmeaza sa mai cobor fata...nu am avut timp si nici vremea asta nu tine cu mine. @soosy multumesc. un pic filmulet==>> https://www.youtube.com/watch?v=FlpXXWIhRDs |
ooo hai ca da foarte bine si asa in filmare se vede mult mai bine :twisted: bombaaa
|
multumesc...masina intre timp a mai coborat un 1cm de fata si o sa mai coboare dar astept sa termine astia cu asfaltarea pe la mine8)...numai bine!!!
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
o intalnire mica cu mrkane8)
|
Quote:
|
Superbe exemplare !!
|
foarte foarte bien arata masinutza....felicitari si grija mare de ea !!!
|
Foarte frumoasa masina...in mers arata superb ( te-am vazut cu ea prin oras odata ).
Numai bine |
Quote:
|
si tu acum...oricum zilele astea o mai las un cm ca au terminat astia de asfaltat...zici ca au facut special pentru mine unde parchez8)
|
2 Attachment(s)
poze 8)8)
|
1 Attachment(s)
un pic de atentie 8)8)
|
ce vede ochiu meu si transmite creerului , imi zice ca e frumos :X multa bafta in continuare .
stima, Ciprian.:twisted: |
5 Attachment(s)
masina a trecut pe la vopsit de am scapat de zgarietura de pe partea stanga...am montat si un mic eleron...urmeaza sa mai desfac tot botul ca sa aliniez farul dreapta pentru ca nu imi place cum pica...numai bine!!!
|
1 Attachment(s)
dupa blocurile gri8)
|
8 Attachment(s)
o mica ieseala cu un prieten8)
|
frumoasa foc. bafta cu ea in continuare. pe cat sunt jantele? 17? parca ar merge mici distantiere pe fata.
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
sambata am dat suspensia jos...haos....suruburi blocate...filete blocate...nervi....julituri...pana la urma a mers sa le facem pe fiecare in parte...curatat,desfacut,unsa fiecare cu vasilina dupa care pusa inapoi pe masina...suspensia dupa fata am lasat-o blana jos...nici degetul numai intra intre roata si aripa...poze:
|
frumos, sa ai mare grija de ea, ca merita
|
arta bine;)...
cam asta se intampla cu reglabilele....si din cate vad tu ai kw sau koni ce o fi,is calitate dar ce sa zici de alea mai slabute gen ta tehnics si etc...trebuie regulat umblat pe la filet sa aiba cursa....daca nu se aduna mizerie si etc bine ca ai rezolvat,eu am rupt asa 2 piulite de reglaj |
Esti di-low rau.
Masina arata bestial.Dar asta deja o sti. |
Update:lasat de baieti buni fara pleoapa de luneta+eleron portbagaj acum vreo 2 saptamanii si acum 2 zile mi-a sarit o piatra in parbriz si urmeaza sa il schimb.Saptamana asta urmeaza sa pun gumele de iarna,sa o inalt,sa ii fac revizia si sa ii fac asigurare.O sa cumpar din nou pleoapa de luneta+eleronul.Planuri pt vara viitoare:schimbat culoarea la miezul de la jante+jantele din nou la polish:)....cauciucuri mai inguste pe fata si pe spate+taiat din arcurile spate:twisted:...numai bine!!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sambata am dat jos jantele si am pus rotile de iarna...a fost bine ca asta vara am dat jos suspensia si am curatat-o.distantierele au iesit cam greu dar am reusit pana la urma.pt spate am folosit prese de arcuri ca sa mearga treaba mai usor(multumesc ciprian).Pe fata am inaltat-o 6 cm si pe spate 5 cm .Urmeaza ca saptamana asta sa ma duc sa fac revizia si sa reinnoiesc asigurarea.Daca sunt bani pt iarna asta am planuri mari pentru ea.Numai bine!
|
Quote:
P.S. Foarte faina masina, sa ai parte doar de drumuri bune. Bafta! |
bai cum naiba te gasesc toti pe tine nu stiu. suna-ma cand vrei tu si hai sa punem o alarma calumea pe ea cu pager sa-ti arate tot cand umbla cineva etc.
am vazut ca ai si planuri pt ea poate dupa ce o termini facem ce m-am tot tinut eu de tine. |
@claus77 asta e...mergem mai departe...noi sa fim sanatosi...multumesc
@alexu_bad_boy daca imi dai la un pret f bun ma bag:))...o sa fie altceva la vara:D numai bine!! |
ne auzim maine la un telefon si vorbim de preturi daca e
|
salut!acum am dat s eu de topicul tau(nush cum de nu l-am vazut pana acum)!ai cel mai frumos vectra B din romania omule!s-o stapanesti sanatos!e bestiala!woow!:shock:
|
multumesc Marius...sa vedem la anul ce o sa mai fie:D...numai bine!!!
|
Salutare. Ce marime sunt jantele ? Cumva pe 17 inch ?
Ai putea sa ma pui si pe mine in legatura cu meseriasul care t-ia roluit aripile ? Mai am o curiozitate. De unde ai luat kit evacuare si cat tea costat ?;) |
o intrebare legat de dimensiunea gumelor
si eu am jante identice,17,8 cu 9j din cate vad pe spate ai 215 40... inainte aveai 225 45...era urat? iar pe fata 215 40 ii ok? intreb astea ca as vrea sa gasesc o cale buna prin care sa nu stric nici aspectul jantelor dar nici nu vreau extra strech ca pe urma se bulesc buzele si etc etc as vrea 205 45 si 215 45 pe 8 respectiv 9j spor |
salut
@nemessys jantele sunt pe 17.Am roluit de doua ori aripile...prima data la fane si a doua oara la pake.Evacuarea este cap coada Borla,toba intermediara sport Borla,toba finala Borla si restul teava:)...m-a costat 1500 de RON acum vreo 2 ani de zile. @soosy pe fata sunt pe 8,5 tocmai iarna asta cand le-am dat jos am vazut:D....da pe spate am 215/40...inainte aveam 245/35....si vara asta urmeaza 205/40 pe spate si pe fata 195/45...depinde ce vrei tu....masina ta e lasata?ce jante ai? numai bine!!! |
am jante identice
atat ca ii 8 cu 9j....ma gandeam sa pun 205 45 si 215 45....sa fie si cat de cat la look ok dar si practic...practic ma refer sa nu bulesc buzele..ca si mie imi place cum arata pe 8j 205 40...sau pe 9j 205 45...dar nu prea merge la noi din pacate..asa daca nu vrei sa refaci jantele des |
salut...am si eu un vectra ca al tau...spune-mi te rog si mie cati cai putere are?ca cartea e pe germana si habar nu am unde sa ma uit :))))....si dupa ce o inscrii spune-mi te rog cat te-a costat....sa stiu si eu...sa imi fac o idee...daka merita sau nu...mersii mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning