Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Alegerea fetelor (https://forum.4tuning.ro/28-femei/911-alegerea-fetelor.html)

RA_2fast4u 30-04-06 17:33

Re: alegerea fetelor

Quote:

Originally Posted by Mertzanik
bine draga lasa misoginismul la poarta si dupa ai postezi ...;) fi smecher nu lache

misogin? :lol: nu sunt deloc.. crede-ma chiar deloc =)) dar cand vad cate una(de exemplu am vazut si astazi un bosorog intr-un thiburon si o blonda dragutza fata may langa el nu stia ce sa ii faca sa ii intre mai bine in gratzii la ala) ... nu imi plac si punct!! fetele de genu ma dispera, le resping!! restul.... lasati fetele sa vina la mine :lol:
p.s. laceh=?
p.p.s. @ KillerB prima masina, civicul nu e reala e facuta pe comp ;) toata ziua :P

Mertzanik 02-05-06 13:40

Quote:

misogin? nu sunt deloc.. crede-ma chiar deloc =)) dar cand vad cate una(de exemplu am vazut si astazi un bosorog intr-un thiburon si o blonda dragutza fata may langa el nu stia ce sa ii faca sa ii intre mai bine in gratzii la ala) ... nu imi plac si punct!! fetele de genu ma dispera, le resping!! restul.... lasati fetele sa vina la mine
scuzele mele am ineles altceva...in cazul asta sunt d acord cu tine....

KillerB 02-05-06 13:53

p.p.s. @ KillerB prima masina, civicul nu e reala e facuta pe comp ;) toata ziua :P[/QUOTE]

Poate oi fi eu mai chioara...nu mi s-a parut...Da' tre' sa recunosti ca arata bine,fie ea si "virtual"...

d3vilish_lips 02-05-06 15:58

1 Attachment(s)
.....am mai pus poza pe undeva pe forum :rolleyes2 ....da imi place prea mult.....chiar as vrea una :twisted:...

Trixi 03-05-06 10:19

2 Attachment(s)
Mie m-i se declanseaza clustrofobia in asa-numitele masinute ptr femei...:weirdface
Daca vorbim real,schimbam passatul de 130 de cai,cu uan mai noua de 170 in termen sit se poate de scurt...iar dac vorbim de ce mi-as lua....

KillerB 03-05-06 14:25

Nice...mai ales prima!

aleks 06-05-06 02:51

eleganta...mai ales a doua....

Trixi 06-05-06 09:32

...nu ma pot hotari intre astea doua :) !!!Ajutati-ma!!!!

aleks 07-05-06 04:52

septarul... e mai practic ;)

Trixi 07-05-06 10:05

...got the idea.. :) ...spatiul este intr-adevar de pretuit in ea...

aleks 08-05-06 00:25

place cum gandesti...:D

Psycho 08-05-06 00:39

http://badjojo.com/daily/video.php?var=6.05.05/10.wmv

ia alegetzi de aici care`l vretzi ?!

Trixi 08-05-06 09:19

Quote:

Originally Posted by aleks
place cum gandesti...:D

Pai,daca te-ai gindit la ceea ce m-am gindit eu...sa-ti fie rusine!!!Unde ajunge lumea asa????Esti imposibil D-le!De la o discutie de la masini,unde am ajuns???:D :D :D

Mustang 08-05-06 12:58

la discutie de sex ???? :lol: ... e firesc copii :D

KillerB 08-05-06 15:31

Quote:

eleganta...mai ales a doua....

Eram sigura!!!!:D Chiar am vrut sa scriu in continuare "...dar stiu ca lui Alex o sa-i placa mai mult a doua", ca de, seamana cu bijou-ul tau... Am ales-o pe prima pentru ca am vazut una la fel, toata neagra acum o saptamana si are o alura mult mai sportiva decat a doua + ca pare mai agresiva:twisted: ...
Parerea mea...

d3vilish_lips 08-05-06 18:15

Quote:

Originally Posted by Psycho
http://badjojo.com/daily/video.php?var=6.05.05/10.wmv

ia alegetzi de aici care`l vretzi ?!

....vai doamne nu kredeam k exista asa ceva......

Cozmax 11-05-06 21:25

Quote:

Originally Posted by Trixi
Pai,daca te-ai gindit la ceea ce m-am gindit eu...sa-ti fie rusine!!!Unde ajunge lumea asa????Esti imposibil D-le!De la o discutie de la masini,unde am ajuns???:D :D :D

Si la fete nu le-ar place un septar ca e spatios... :D
Este f. util spatios pentru * :lol:*copii*:lol:

aleks 12-05-06 14:34

Quote:

he heee... rusine?:twisted:
ce-i aia exact ?:lol::lol::lol:

Mustang 12-05-06 16:03

Quote:

he heee... rusine?:twisted:
ce-i aia exact ?:lol::lol::lol:

offtopic "nenorocitule" :lol: :lol: :lol: :lol:

Trixi 12-05-06 16:09

:) :) :)
Ok,dupa ce am fost lamurita,ramin la septar...

aleks 15-05-06 14:35

vezi muah k n-am fost ot degeaba?
am ajutat-o p trixi sa se lamureasca asupra alegerii ideale :D:D

babygirl_nwa 01-07-06 23:22

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
tb...anumitor fete degeaba le arati motoru' ca habar n-au ce inseamna "chestiile alea pe acolo"

dar poate sunt si fete care se pricep la masina mai bine decat baietii...aia da rusine

Quote:

Originally Posted by Gratzian
ia spuneti voi, fetelor de pe site/forum, ce masini va plac si de ce?
sa mai vedem si alt punct de vedere decat ...

japonezele sunt si frumoase si periculoase...mertzi a ajuns deja masina manelistilor ,cat despre frantuzoaice..cele mai proaste.Eu personal aleg 350z roadster,coupe-ul merge mai bine la baieti

Quote:

Originally Posted by BogdanCMS
Oricum 99% din fete prefera BMW...si sa nu-mi spuneti ca nu-i asha :P :D :wink:

Nu e deloc asa.poate fetele care nu se prea pricep la masini aleg bmw-urile.Parerea mea k doar z-ul de la bmw e mai pt fetitze...mie una nu-mi place de la bmw decat m3-ul.in rest e o masina pt barbati,super buna de tunat.

Quote:

Originally Posted by DAMaged
Si la Pitesti toate vor BMW sau Mercedes.......altceva e catalogat drept altceva si nu prea are importanta!

Lol.Eu una mi-as dori un aston martin vanquis.sport-classy

babygirl_nwa 01-07-06 23:54

Quote:

Originally Posted by Adriana
Eu cred ca la o fata i-ar sta bine intr-o masina micuta.Eu una mi-as alege un TT sau un tigra. :D

tt-ul a devenit o masina mult prea girlie, 350z-ul betta

Trixi 02-07-06 09:15

...eu una mor,daca m-i se zice ce m-i se potriveste...k de obicei numa' aia nu-mi place...:D ..parerea mea este k fiecare sa-si aleaga masina in functie d preferintele personale...nu ptr k "ii sta bine"...
...so,je ,femeie,inaltime 167,kg 53 ..si sa fiu al dracului,daca ma las pana ce nu imi trag un septar...;) (ok pana atunci mai distrug una-doua,mai micutze :D :D :D )

Eugen_TL 02-07-06 13:50

babygirl mama... inca nu s-a inventat masina pe care scrie JUST 4 girls/boys ...

ce-as mai vrea si eu un TT de fetitze 3.2 quatttro of of ... sau ce ar mai vrea fetele un seria 7 nu-i asa trix? :) sau orice alta serie..balena... ! uita-te in jur sa vezi cate fete au balene... mai multe decat bubureze sa sti

Trixi 02-07-06 14:00

...mda,imi cam place provocarea,se stie...;) Nu se compara nimik cu feelingul cind te simti stapina p ceva atat d puternic si impunator.Cred k imi cam place sa imblinzesc "fiarele"...:D

minirally 02-07-06 14:41

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
babygirl mama... inca nu s-a inventat masina pe care scrie JUST 4 girls/boys ...

ce-as mai vrea si eu un TT de fetitze 3.2 quatttro of of ... sau ce ar mai vrea fetele un seria 7 nu-i asa trix? :) sau orice alta serie..balena... ! uita-te in jur sa vezi cate fete au balene... mai multe decat bubureze sa sti

era conceptul ala la Volvo,pt femei,urat oricum:-P unele masini chiar n-au forme..pt barbati,dar depinde de gusturi aici.prea multe fete cu suv-uri..probabil asa se fac mai impunatoare-n trafic :-)

Spark 02-07-06 19:08

mai bineinteles ... ca daca intra cu dita mai suvu` intr-un amarat de corsa sau ceva de genu ... si ies mai bine ..
deci e de inteles ..
oricum .. partea mai grea cu parcatu` la dita mai balene ... ca nici astea mici nu le stiu parca bine ... apoi alea ... ;)

Eugen_TL 02-07-06 19:57

frate o femeie cu o asemenea balena isi permite sa o lase in mijlocul drumului dupa cum ai observat si tu...si cand vine garcea ... ii arata un decolteu sau o privire si gata..sau eventual o parcheaza garcea ( daca el stie :twisted: )

babygirl_nwa 02-07-06 20:54

Quote:

Originally Posted by TuningBoy

tu te-ai vedea intr-un smart?sau eu ca fata m-ai vedea intrun hummer sau un g class?ai vedea o balena de barbat intr-un tt? sau o fata de 1,45m intr-un navigator?cred k ar trebui sa ne gandim si la ce masina ni se potriveste....

Eugen_TL 02-07-06 21:02

as vrea un smart...dar la banii aia prefer altceva ..asta e singura chestie..trebuie sa placa nu sa ti se potriveasca ! ;) oare existsa consultant (ceva de genu asta ) in privinta alegerii unei masini dupa fiecare om? sunt curios... 8)

Trixi 03-07-06 08:00

Quote:

Originally Posted by babygirl_nwa
tu te-ai vedea intr-un smart?sau eu ca fata m-ai vedea intrun hummer sau un g class?ai vedea o balena de barbat intr-un tt? sau o fata de 1,45m intr-un navigator?cred k ar trebui sa ne gandim si la ce masina ni se potriveste....

..acum,chiar nu te supara...dar chiar este p-aici un barbat,in toata firea,care stapineste un smart...si o iubeste k p ochii din cap...so..pune-te in locul lui...si vezi cum te-ai simti u,dupa ce ai citit acest post...
NO OFFENCE!!!

bluey 03-07-06 09:38

Quote:

..acum,chiar nu te supara...dar chiar este p-aici un barbat,in toata firea,care stapineste un smart...si o iubeste k p ochii din cap...so..pune-te in locul lui...si vezi cum te-ai simti u,dupa ce ai citit acest post...
NO OFFENCE!!!

Multumesc frumos Trixi :) ( aia cu :"in toata firea" e taaarreeeee).

Eu sunt respectivul posesor de Smart si chiar imi place masina.Si am mers si cu masini mai mari si mai pretentioase si stiu cum e.Dar imi place sa-mi zambeasca lumea pe strada si oricum am auzit ca barbatii isi iau masini mari ca sa compenseze alte lucruri mai mici.Nu stiu daca este adevarat dar o fata de ce si-ar lua 350z?? Exista masini mult mai feminine si mai frumoase.Oricum e bine ca nu ti-ai luat Impreza WRX STi (suuper feminina masina).
E chestie de gusturi pana la urma...(care nu se discuta)

Mustang 03-07-06 13:27

daca femeia se pricepe si ii place o masina nu cred ca ar trebui sa stam sa negociem gusturile ei ...

am mai zis-o si pe alt topic ... cu alta ocazie: "fiecare cu 'sda ma-sii" - scuzati-mi expresia usor indecenta ;)

aleks 03-07-06 16:07

as iubi o femeie intr-un navigator la fel de mult ca si cum ar cobori din dacie ( asta k sa nu mai spuna unele carcotase de pe aici ca suntem curve masculine )

needBrain 03-07-06 17:22

cea mai tare masina pt o fata,lancia Y bi-color

bluey 03-07-06 20:47

Quote:

as iubi o femeie intr-un navigator la fel de mult ca si cum ar cobori din dacie ( asta k sa nu mai spuna unele carcotase de pe aici ca suntem curve masculine )

hahahaha.Si daca ar cobori dintr-un skyline sau dintr-un s2000???
Eu zic ca arata mai bine o femeie care alege cu cap.

Nu neaparat curve masculine dar ne plac fetele inteligente (moaaamaaa ce-mi vine sa ma cred)

babygirl_nwa 04-07-06 02:37

Quote:

Originally Posted by needBrain
cea mai tare masina pt o fata,lancia Y bi-color

cumparati-o tu pe aia daca e asa tare!

babygirl_nwa 04-07-06 02:44

Quote:

Originally Posted by bluey
Multumesc frumos Trixi :) ( aia cu :"in toata firea" e taaarreeeee).

Eu sunt respectivul posesor de Smart si chiar imi place masina.Si am mers si cu masini mai mari si mai pretentioase si stiu cum e.Dar imi place sa-mi zambeasca lumea pe strada si oricum am auzit ca barbatii isi iau masini mari ca sa compenseze alte lucruri mai mici.Nu stiu daca este adevarat dar o fata de ce si-ar lua 350z?? Exista masini mult mai feminine si mai frumoase.Oricum e bine ca nu ti-ai luat Impreza WRX STi (suuper feminina masina).
E chestie de gusturi pana la urma...(care nu se discuta)

sa-ti stapanesti sanatos masina!si daca ai cumva prietena ii doresc sa-si ia un hummer...asta k sa compensati....v-ar sta bine rau impreuna .....350z e o masina mik in caz k nu stiai...impreza sigur mi s-ar fi potrivit,nu?e intradevar o masina feminina...esti tare.cat despre compesat anumite lucruri mici pe care le au unii si tu nu....iti inkpe lucrul ala mare in masinutza aia mik....?

bluey 04-07-06 06:28

Quote:

Originally Posted by babygirl_nwa
sa-ti stapanesti sanatos masina!si daca ai cumva prietena ii doresc sa-si ia un hummer...asta k sa compensati....v-ar sta bine rau impreuna .....350z e o masina mik in caz k nu stiai...impreza sigur mi s-ar fi potrivit,nu?e intradevar o masina feminina...esti tare.cat despre compesat anumite lucruri mici pe care le au unii si tu nu....iti inkpe lucrul ala mare in masinutza aia mik....?

Cu lancia y sunt perfect de acord (urata cu balarii parerea mea) .Prefer sa nu-ti raspund la provocari, sunt prea micutz sa ma pun cu niste dinozauri ai strazilor :))

All times are GMT +2. The time now is 20:05.

- Copyright 2026 4Tuning