Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Lamborghini va dezvalui la Paris un nou model (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/90914-lamborghini-dezvalui-paris-model.html)

turmentatu 01-10-08 16:39

Re: Lamborghini va dezvalui la Paris un nou model

urat nu este...dar un lambo stil sedan...nu merge...eu cred ca ii cam strica reputatia asa un pic...poate ca vor sa se orienteze spre alta piata

raptorx88x 01-10-08 16:43

urat....:(

foss 01-10-08 16:50

MARFAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

B3ST 01-10-08 16:59

Nu mi se pare deloc urata... E un sedan oamenilor! Ce ati fi vrut.. care Sedan arata mai bine??? Lambo Sedan... Istoria se rescrie!

Claw166 01-10-08 17:01

E frumoasa , nu ai cum sa zici ca e urata !!! DAR asteptam mult mai mult tinand cont ca e Lamborghini :( ceva mai agresiv,ceva tipic Lambo ... sunt putin dezamagit :(

the_one_and _only 01-10-08 17:01

Arata ok, insa tre sa te fortezi sa-ti placa si asta e un minus pe blazonu lambo.

Marian_nebunu 01-10-08 17:05

;) nu este nici urata nici frumoasa...dar...avand..in vedere..masinile de la Lamborghini,asta nu arata ca una dintre ele...adik a masina sport...in schimb jantele si stopurile imi plac la nebunie..

B3ST 01-10-08 17:07

Quote:

Originally Posted by Claw166 (Post 1786880)
E frumoasa , nu ai cum sa zici ca e urata !!! DAR asteptam mult mai mult tinand cont ca e Lamborghini :( ceva mai agresiv,ceva tipic Lambo ... sunt putin dezamagit :(

Cat de agresiv??? Mai mult nu se poate exagera la un sedan. Ati fi vrut acum reventon cu 4 usi??

Drako4Life 01-10-08 17:12

Sa dus draq cu traditia si la astia...pun pariu ca pana in 2015 vine si cel putin un SUV Lamborghini...nu stiu dc, da astia seamana cu noi, romanii...oricati bani am avea, vrem mai multi, desi nu avem ce face cu el....eee...asta un exemplu...deci...din punctul meu de vedere, DEZAMAGIRE, ma asteptam la un super coupe...si mi-am luat o SUPERtzeapa...poate data viitoare

Marius_mym89 01-10-08 17:23

nu e atat de spectaculos pe cat ma asteptam ...sper sa nu intre in productie :twisted:...:-D...mai bine sa ramana lambo ceea ce a fost pana acum;) parerea mea

morph3o 01-10-08 17:31

urat.foarte urat! e primul lamborghini care pur si simplu nu imi place

di48lo 01-10-08 17:31

De aceea vi se pare urat, pt. ca e complet diferit de masinile obisnuite. Daca ati vedea-o in realitate, ati avea o alta impresie. Nu stiu daca ati observat, dar masina asta seamana un pic cu Alfa 156.

z3r0m3CSL 01-10-08 17:42

Ii super fain, cel mai stilat sedan de pana acum. Motorizarile deocamdata is faine dar am fazut pe un site ca o sa apara o versiune hibrida (asta e ok, noh) si un DIESEL, mai exact V10 de 6l de la Audi, (noh aici pot sa zic ca nu o sa mai in placa modelul sau cel putin varinata diesel !!)
Pt. cei care spera sa apara si un "SUV" in 2015 poate ca o sa apara dar nu o sa fie ceva nou, pt ca labo au mai scos SUV http://en.wikipedia.org/wiki/Lamborghini_LM002

Sonny 01-10-08 17:54

Nu mai seamana a Lamborghini...

-Caz- 01-10-08 18:04

nu este urat... este ciudat ... dar cu siguranta sunt si "fani" ai marcii care si-au arvunit o mare parte din productie !

Vely 01-10-08 18:28

Fata e cam urata !
Asta e, dk Lambo vrea sa intre in trendu sportivelor cu 4 usi, n-are decat!
Parerea mea e ca mai bn faceau un GT in genu lu fostu Espada!

cata_cve 01-10-08 18:28

ce porcarie am trait sa o vad si pe asta porsche disel si lamborghini sedan:(
am innebunit astia

B16EZY 01-10-08 18:43

nu pot sa zica ca e urata, da` nici foarte frumoasa. Ma asteptam la ceva mai agresiv, ceva in stilu Lamborghini. Parca nu pare "a fi" Lamborghini. Aduce un pic a Aston Martin:???:

voro 01-10-08 18:45

un lambo sedan?:lemon: NU NU NU NU!

eXeqTr 01-10-08 19:02

foarte urat :( s-a dus dreaq cu traditia lambo, jantele si stopurile sunt ok.. dar fata e urata rau :|

Bobby boss 01-10-08 19:07

E urat cu flacari

dan_stage28 01-10-08 19:09

:lol::lol: daca as avea bani mi as luao ca sa ma injure as avea o maisna unica

AAAAK 01-10-08 19:15

Prin 1980..si ceva,au facut si offroad ,parca LM ii zicea. Oricum isi va gasi cumparatori destui si sedanul asta chiar daca nu mai arata a Lambo...

VaLy_ALX 01-10-08 19:27

Cei care zic ca e urata .. nu am nimic cu ei dar daca eram obisnuiti cu acea forma specifica a lamborghiniului nu tre sa ramanem mereu cu ea ..e sedan ..se mai schimba lumea :P

steffan 01-10-08 19:36

mie imi place.. doar la spate era loc de mai bine insa in rest e chiar bine!

SV25MBN 01-10-08 19:38

Lamborghini sedan. Stiam eu.. :)

The Nashu' 01-10-08 19:44

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1786791)
mizerie, nemizerie daca intra in productie o sa fie plin bucurestiul !

cum naiba se umple ma bucurestiul cu ea ce ai fumat??? se gandesc aia de la tara cu volkswagen-urile sh si alte porcarii luate de prin germanica sa isi cumpere lambo..:rolleyes2 si chiar daca si-ar lua cine ar avea-o inafara de cativa manelari imputiti care isi vind apartamentele numai sa se laude ca au lambo

cryssl 01-10-08 19:53

am zis eu ca o sa fie trista :lol: si chiar asa eee:lol: e cam uratica..:|

duffy02 01-10-08 20:22

puteau mai mult de atat.... mi se pare urata si-a pierdut tot farmecu

semecristian 01-10-08 20:27

Pff.. capota cu faruri de la Ford GT40, triple de Alfa Romeo, spoiler fata de Lamborghini Murcielago... Pff.. sa continui?....Continuati voi

vitezoman 01-10-08 20:29

:shock:spatele hmmm......dar fata:shock:viti ca sa jucat un pusti cu un revento si a stricati:cry::cry::cry:sper ca sa ramana concept:cry::rolleyes2

alpina 01-10-08 20:44

mie imi place,pentru un sedan (sau coupe cu 4 ushi) arata super tare, fata aia zici ca are alura de reptila si jantele is crima curata, mult mai tare decat panamera! deci din partea mea :peace: thumbs up lambo

adrian2008 01-10-08 20:55

daps,spatele seamana cu o alfa romeo,dar pana la urma cei care o sa-si cumpere masina o iau pentru ca e unica si pentru motoras:twisted::twisted:.. Insa da,si ei incep sa construiasca in alte segmente...decat coupe....Pacat:sad:

kalligraniento 01-10-08 21:17

Si voi acuma, ca vi se pare urat , mare dezamagire! Ei simteau nevoia de o schimbare si incearca sas-i schimbul stilul! Se trece intr-o noua era a design-ului auto daca nu ati observat si trebuie sa ne obisnuim cu asta! mi se pare foarte interesant conceputl dar spatele ma cam dezamgeste se putea mai bine, dar e OK masina , e cu 4 usi , era si timpul ptr asta este tendinta!

bmw_360cp 01-10-08 21:31

urat rau...:(:((

molady11 01-10-08 21:45

JALNIC....

alzisor 01-10-08 22:07

masina e superba degeaba ziceti voi ca stopurile seamana cu nu stiu ce, farurile sunt naspa...etc,are o linie fluida,curata, daca mai punem la socoteala si tehnologia de ultima generatie si puterea de care dispune.....lumea avanseaza, tendintele se schimba si pana la urma Lamborghini este tot un producator de automobile care are interesul sa-si vanda marfa, clienti o sa fie oricum si nu cred ca or sa treaca ei pe berline si o sa renunte la coupe-uri, la pariu ca daca o vedeti pe strada salivati in jurul ei o jumatate de ora :)
......cu manelarii e alta treaba, parerea mea despre ei nu poate fi spusa pe forumul asta :) :chainsaw::bat::zombie::pissed::2gun::punch:

stefan_nba16 01-10-08 22:15

mi se pare destul de interesant

KillYourSelf 01-10-08 22:30

dap...se putea si mai bine...e super urata fata de reventon :sad:

Limba14 01-10-08 22:47

urata nu. ciudata da.
cred ca e doar un exercitiu de imagine si am convingerea sa lamborghini va ramane fidela filosofiei sale, de a creea automobile super-sport, de inalta performanta.
sper ca acest concept nu va intra in productie.
lambo sa ramana lambo.

All times are GMT +2. The time now is 14:01.

- Copyright 2026 4Tuning