![]() |
Re: Megane II Bicorp
Quote:
|
Da, sunt mai mari(tot cu un pistonas). E mi-am pus etrieri de Laguna 2 pt discuri de 300.
In plan este alt upgrade la frane 324, dar sa vad in ce masura se potrivesc... |
Quote:
|
Quote:
Cu cele de 300 mm mi s-a parut mult mai rentabil sa iau fuzete de Laguna 2 din dezmembrari cu discuri si etrieri cu uzura minima si placute de frana la fel(ferrodo toate). Decat sa imi cumpar discuri noi si set de placute tot noi, care oricum trebuiau schimbate am considerat ca este mai bine asa. Nu pot spune ca mi s-a pus pata pe frane, dar daca stiam ca merg montate cele de 324, inainte sa le pun pe cele de 300 pe masina, pe alea le luam. Am inceput cu franele pentru ca astea au fost primele care trebuiau inlocuite(discuri uzate). Pe langa asta sunt constient ca la masina urmeaza sa imi pice si turbina si injectoare pe care cand le voi schimba nu le voi mai pune stock, voi incerca sa fac up-grade-uri. La fel voi face si cu amortizoare, suspensie, ambreiaj etc. Dar toate astea in timp... |
[QUOTE=nsl_iuli;4157207]Nu se potrivesc fuzetele de Rs din cauza butucului de la rulment si canelurilor de la planetara(insa se pot adapta). Rs-ul are frane de 335 mm diametrul discurilor, si sunt foarte foarte scumpe fuzetele.[QUOTE]
discurile fata la rs au diametru de 312mm....fuzetele sunt 1600 ron/buc...335mm probabil au discurile de gtr Quote:
|
Cu franele asa aveam impresia ca sunt de 335...
Quote:
Masina, decat sa o dau cu 4000 cum se vand in targ, prefer sa o tin. Iar un rs fara 10k nu il iau. Iar cand o voi da nu mai imi iau renault, cu toate ca imi plac multe modele. |
Quote:
iti spun astea ca fapt divers,ca sa stii la ce sa te astepti daca faci modificarile si la sfarsit sa vezi daca merita!credema ca,cum face fabrica,nu face nimeni o masina!si in general dupa modificari stai tot timpul calare pe masina sa-i mai repari cate ceva! ps:daca vrei parca mai am eu niste discuri de frana fata de la fosta mea masina(312mm)! numai bine si spor la treaba |
Stiu ca se aduna, si banii astia nu ii mai vad inapoi, o sa vad ce-i mai fac in continuare...
Nu am ce sa fac cu discurile, mersi oricum, nu vreau sa fac improvizatii(sa trebuiasca sa fac portetrier) mai ales la frane, unde nu este de joaca. Mersi de urari, bafta si tie! |
nu vreau sa fiu rau: dar de unde are meganeul tau 102cp? soft ceva? daca avea din fabrica trebuia sa ai cutie in 6 tr.
|
Nu esti rau!
la varianta euro 3 cum este a mea nu era disponibila cutia cu 6 trepte. Aceasta s-a introdus in 2006 cand s-a trecut la euro 4, respectiv 85 si 106 cai fata de 82 si 102. Plus ca nici la 106 cp nu era in standard. Cauta pe autovit si o sa gasesti cu 5 trepte si 106cp;) |
te cred pe cuvant desi nu am vazut nici una pana acum.. si cum e turbina? e cu geometrie variabila ca la 1.5dci 105cp dupa 2006? sau e simpla ca la 1.5 dci 82- 85cp. si apropo pune si tu poze cu interiorul.
|
Turbina am inteles ca e cu geometrie variabila, nu stiu exact, sunt pareri impartite. Nu sunt nici mecanic sa o demontez, nici nu am de gand, si nici nu am intrebat vre-un inginer pe la reno. Ce pot spune este ca incepe sa "suiere" de pe la 1500 de ture si nici nu stiu "cat mai are la viata".
La interior nu am de ce pune poze ca este unul simplu, cu un mp3 player si niste difuzoare ovale pe polita spate, in rest unul obisnuit |
6 Attachment(s)
Noile incaltari ale bolidului, cateva zgarieturi noi, dopul de la carligul de remorcare pierdut, etc
|
Frumoooooos... Da belea pe strada
|
Mersi domnu'! Mai este foarte mult de munca...
|
Pune si tu la linie bara aia pe fata, inainte sa montezi eleronul puteai sa-l vopsesti-nu costa mult deloc, puteai si singur sa faci asta.
Ai facut emblemele negre, dar megane-ul pe spate a ramas cromat :rolleyes2 Scoate-l, e mai simplu. Cand ai vopsit bara fata puteai sa astupi gaurelele de la stropitoare faruri. Instalatia de faruri daca o vei cumpara candva, nu-si merita banii. In rest felicitari pt efort, arata bine daca retusezi si ce ti-am spus mai sus |
Quote:
Eleronul poti sa-l lasi asa , arata bine acel verde :D |
Am si eu nevoie de niste voturi, cat mai multe, si se poate vota zilnic.
E vorba de un concurs la radio zu. Cine ma poate vota i-as fi recunoscator http://www.radiozu.ro/masinaid/952 Intrati pe pagina si dati click unde scrie voteaza. Multumesc! |
Ai concurenta "grea" > locul 9 > B 121 ROX :D ! Succes !!!
|
Acum, vedem ce-o fi...
|
vad chestii noi la masina... n-ai zis nimic :)
La intalnire sambata vii?:D |
Nu am mai facut mare lucru la masina in afara de jante.
La intalnire nu promit nimic. Daca voi fi in bucuresti o sa apar pe acolo. |
eu vad ca e mai joasa, ai renuntat la eleron :( si jante :lol:
|
Pai, am taiat din arcuri, eleronul l-am dat jos ca ploua rau in masina pe langa el si trebuie sa ii fac unul din fibra.
Jantele le-am luat pe astea ca nu se mai vad prezoanele si imi plac mai mult, dar trebuie vopsite. |
1 Attachment(s)
Am nevoie de sustinerea voastra pentru a le lua masina celor de la RadioZU!
Trimiteti SMS (tarif normal) la 1815 cu textul RENO sa ma sustineti in "cursa" pentru un Peugeot 208. Este nevoie de un sms de pe un numar de telefon, asa ca trimiteti de pe cat mai multe telefoane! Multumesc! |
bafta la concurs :)
|
tocmai m-am resemnat cu concursul:)
Nu pot avea sustinerea pe care o are evl si inca 2 concurenti |
| All times are GMT +2. The time now is 08:43. |
- Copyright 2026 4Tuning