![]() |
Re: 4TuningTIME IASI - 27 septembrie 2008 - parcarea Providenta
Quote:
|
melodia de la db drag ??? raman super dator
|
Felicitari inca o data organizatorilor!A meritat drumul! un singur lucru ne-a enervat pe multi:burnout-ul pe care l-a tras mertul ala in mijlocul multimii.cei care eram in spatele lui pur si simplu nu mai puteam respira
|
frumoase poze...
|
3 Attachment(s)
golfu alb :D
|
4 Attachment(s)
Alte cateva poze cu acel Golf 5
|
merci celor care au postat poze cu masina mea si celor care au lasat comm. referitoare la masina! astept si alte poze si comentarii!
P.S. masina inca nu e gata! ;) |
@ cristi 407 - felicitari pt "jucarie" ... pacat ca nu ai adus`o si la 4TuningTIME :(... Mult succes in continuare si asteptam poze cu noutatile suferite de masina :D
|
a fost super frumos, a meriatat toata oboseala... , masini frumoase, rapide, show rums la indemanare si burn out, foarte reusit evenimentul, FELICIARI ! va asteptam si noi pe la intalnirile de la piatra neamt;)
|
37 Attachment(s)
hop si eu cu poze
|
11 Attachment(s)
Observ că nu a vorbit nimeni nimic despre secţiunea maşinilor offroad. Mi-a fost lăsată impresia că secţiunea de maşini offroad a fost ceva de umplutură, un apendice la care cei care s-au ocupat de eveniment nu se prea pricep. Nu e nevoie să sară nimeni la gâtul meu acuma. Sunt conştient că organizarea unui astfel de eveniment nu e chiar treabă de copii, iar ce tocmai am spus nu e decât o remarcă. Ar fi interesant un astfel de eveniment care să reunească tot felul de maşini, ceea ce înseamnă că trebuie să existe în program "discipline" care să le "bage în seamă" pe toate.
Pentru mulţi o maşină offroad este un mototol de fiare murdar de numa. Maşinuţele astea au parte de modificări la greu şi pot face minuni. Plus că offroad necesită o serie de aptitudini deosebite şi încă ceva nu tocmai uşor de pus în practică deşi aparent e floare la ureche: lucrul în echipă. Pun mai jos ceva poz(n)e. Prima poză: maşina cu care am venit la eveniment. https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls/86281-lucrarile-mele-nr-150-a.html Cu această ocazie cei care i-au văzut pictura de pe capotă aici pe forum au avut ocazia de a o vedea "pe viu". Cadru surprins în drum spre Iaşi A doua: în lipsă de altceva, "maşinuţele" offroad s-au jucat puţin împreună. E vb de urcarea Pajero-ului pe roata G-ului. A treia: spiritul critic nu m-a lăsat să nu fiu pe fază. Numesc această poză... contraste. :) A patra: no comment A cincea: G-ul de care am vorbit şi motocicleta pe rezervorul căreia am găsit un mesaj care mi-a plăcut: "f*ck chrome". A şasea: un cadru de la îndemânare A şaptea: motocicliştii îşi găsiră şi ei ceva distracţie în colţul lor la fel ca şi în cazul offroad 8: împreună cu un grup de ARO am cunoscut împrejurimile Iaşului în singurul mod onorabil pt acareturile de teren. Aici vedeţi urmele lăsate de Pajero în mâlul în care se blocară trei maşini şi a intrat în funcţiune mecanismul offroad: muncă în echipă, experienţă, maşini puternice. 9: aşa ceva poate opri dar doar pt puţin timp o maşină de teren. Gropiţele şi pietrele care distrug calmul multor şoferi sunt doar jucării pt ele. 10. ah, maşină, forţă, natură, aer curat. Minunat! 11. Noaptea, când am ajuns acasă, cam aşa arăta maşina. :) |
Am rugămintea ca dacă are careva poze cu Mitsubishi-li Pajero, să le posteze sau să le trimită pe pm mie sau lui klez. Mulţam'.
|
Evenimentul s-a numit 4TuningTIME la cererea organizatorilor, si de aceea a existat promovare pe prima pagina si aici, pe forum.
Daca exista vreo persoana nemultumita, sa ma contacteze pe PM, desi frumos era sa aiba nemultumiri inainte de eveniment, nu dupa terminarea cu succes a evenimentului, la care au venit cu placere multe masini si mult public in urma promovarii noastre. |
Gratzian, dragă, stai liniştit. Am punctat o chestiune care probabil a scăpat organizatorilor în ideea ca pe viitor să ştie să aducă un plus evenimentului, lucru din care vor avea de câştigat mai ales spectatorii. Nu e cazul să-mi arăţi obrazul că nu am scris nimic necuviincios. Să ştii că am spiritul critic foarte dezvoltat, iar ce am scris eu a fsot o observaţiune de-a mea şi nu o critică. Dacă vreţi critică pe viitor mă racolaţi pe acolo pt a critica până şi cele mai mici amănunte şi vă dau raportul scris a doua zi. :D Veţi fi uimiţi câte pot găsi. Puteţi pune şi o oglindă undeva prin parcare ca să nu scap nici eu de tratamentul critic:lol: :lol::lol:
Eu unul nu am regretat că am fost pe acolo dacă asta am lăsat impresia. Toate bune! |
Porsche`ul si 350 z`ul sunt oribile...nu inteleg ce au vrut sa faca din ele..felicitari pentru golf`ul 5 alb..foarte frumos..simplu si cu gust..asteptam sa vedem si ce mai urmeaza.
|
Quote:
|
Quote:
momentan se lamuresc niste lucruri pe pm, sper sa se lamureasca neintelegerile. |
Dar nu cred ca e loc de cearta..cred ca putem discuta ca 2 oameni normali..sa`ti explic si dc am zis ce am zis.
Porsche`ul - Masina de felul ei este latutza..si are acel body kit care pare ca se ingusteaza spre baza -Jantele nu se potrivesc de loc cu masina...parerea mea... - Gurile de pe spoilerul fata au o forma foarte ciudata...foarte foarte ciudata 350 z`ul Din nou jantele nu`mi plac absoltu deloc...si cred ca se putea folosi ceva mai LAT Spoilerele parca sunt de pe alta masina...parca nu urmeaza nici o forma a masinii nimic... Din nou iti zic..o discutie in contradictoiru nu inseamna ca ne certam..pur si simplu avem pareri diferite. |
Quote:
|
o bila neagra pt. faptul ca de sambata de la premiere incoace trag de toata lumea sa mi se dea si mie un clasament dar nici pana acum nu am vazut asa ceva pt. ca nu exista.
clasamentul trebuia afisat si printat inca de la premiere, asa cum s-a intamplat la cele 2 promo rally la care am participat in Iasi. eu am inteles ca au fost obositi dar rabdarea nu e o calitate de a mea si avand in vedere ca e luni dimineata si premierea a fost sambata dupa masa, a trecut cam mult... eu stiu ca Zyz considera ca nu e important clasamentul, dar pt. mine e important si nu e ok ca trebuie asteptat atat... e pacat de chestia asta avand in vedere ca restul a fost in regula... |
Drifter, recunosc ca am gresit, trebuiau postate rezultatele atunci, pe loc. Dar acele clasemente exista. Apropo, din cate-mi amintesc ai avut undeva in jurul la 59 s, deci penultimul loc.
|
ms pt. "intepatura" dar ma indoiesc ca am fost eu penultimul... avand in vedere ca mai multi au gresit traseul si banuiesc ca au fost descalificati sau penalizati... dar in fine vreau sa vad un clasament... la clasa A la care am participat.
pana acum nu stiu decat ca locul 1 a avut 52.x si locul 2 53.x ... |
Quote:
|
dupa cum am zis, daca mai multi au gresit traseul n-aveam cum sa termin penultimul, nu crezi?
|
Ai avut penultimul timp. In sensul acesta. Au mai fost 3 sau 4 in spatele tau unul cu 1 min si ceva si restul cu traseu gresit.
|
eu astept clasamentul
|
draga Drifter timpul tau exact este 59,363. Mai mult de atit cind se vor afisa toate
|
Quote:
|
111 Attachment(s)
Atasez o parte din poze, in special cu masinile care au participat la expozitie. Voi reveni si cu poze din timpul probei de indemanare si show, sper eu in seara asta, daca nu maine promit ca le urc, depinde cat de bine imi merge internetul.
Daca doreste cineva vreo poza la rezolutie mai mare sa-mi spuneti. Le-am redimensionat atat de mult pentru a nu ocupa foarte mult spatiu si a-mi fi mai usor cand le urc pe site. |
220 Attachment(s)
Indemanarea si driftul, partea intai.
|
81 Attachment(s)
Premierea si o parte din show.
|
139 Attachment(s)
Ultima parte si cu aceasta ocazie trag si eu niste concluzii: a fost primul eveniment de acest gen la care am fost si mi-a placut foarte mult. Organizarea buna, incidente putine si show mult si de calitate.
Felicitari organizatorilor si la multi ani Old School Motorsport ! |
va rog frumos chiar nu stie nimeni cum se cheama melodia de la db drag ?? sau poate o are cineva ... o caut de innebunesc :cry::cry:
|
Drifter, multumim pentru bila neagra. Orice apreciere, buna sau rea, ne ajuta sa progresam de la un event la altul. Asa cum ti-am spus si pe mess, in mai multe randuri, timpul tau a fost de aproximativ 59s, si ai fost penultimul in clasament, exceptandu-i pe cei care au gresit traseul. Am vazut ieri din nou clasamentul, si nu l-am postat pentru ca efectiv suntem foarte prinsi intre emisiuni tv, intalniri sau lucru la masini, pentru raliul Iasului.
|
astept sa vad clasamentul sa stiu ce pozitie am avut si din fata spre coada din numarul total de masini, nu numai dinspre coada... in mod normal nu trebuia sa cer eu pe forumuri asta ca sa aiba unii impresia ca vreau sa ma bag in seama...
sunteti prinsi in tot felul de pb dar mai intai aveati responsabilitatea publicarii rapide a clasamentului, ca la orice competitie auto... am platit toti si pt. asta... daca e gata eu nu pot sa inteleg de ce dureaza atat sa il postati... dupa cum am mai zis, la promo raliuri am avut clasamentul raliului intreg printat si afisat la jumate de ora dupa terminarea poligonului de la final... si nu stiu nici o competitie auto la care sa nu ai clasamentul nici in aceeasi zi, nici la 3 zile... am inteles ca sambata, duminica ati fost obositi... dar azi e marti... unii dintre voi se simt acum ofensati ca ati primit si o critica vad dar e evident ca e intemeiata... |
Drifter, cred ca a inteles toata lumea la ce raliuri ai participat tu. O sa-ti ai si clasamentul cat de curand, pentru tine, oricum esti singurul care l-a cerut. Nu a fost singura critica, si, sincer, sper sa mai fie, ca sa stim ce parere au cat mai multi dintre cei prezenti la event.
|
n-am pretentia sa il faca cineva special pt. mine daca nu l-a cerut nimeni altcineva... ma ofer sa il fac eu pe baza foilor cu timpii... am pe mobil excel daca n-o sa fie un comp disponibil...
|
Banuiesc ca sunt si vor mai fi nemultumiti. Felicitari pentru eveniment , este incurajator, chiar excelent pentru inceput... dar, daca tot am adus masina pana acolo , la expo..poate ca era normal sa ma intrebe juriul ce modificari are , sau un break negru nu le-a spus prea mult... ma rog ...la momentul respectiv fiind singura din tara inscrisa in circulatie din cele 6000 fabricate ... sunt sigur ca habar nu aveau la ce se uita, si ce modificari ar putea avea...evident nu sunt adeptul ideilor ca tuningul inseamna sa'ti transformi masina in pom de craciun, sa o incarci cu fibra si sa o vopsesti cameleon cu accente fosforescente....dar ...totusi cand te uiti printr'o janta bbs si vezi o frana in 8 pistonase pe un audi a4 combi te gandesti ca ar putea fi ceva de capul ei si ceri mai multe informatii. Dar na ..orice inceput este un inceput si trebuie incurajat. Asa ca nu mai comentez si felicit organizatorii ,sustinatorii, si o mica parte din public . Bravo OSM. Gata
|
Quote:
|
gabit, asa cum ti-am spus si la eveniment, atunci cand juriul a ajuns la masina ta, pentru care te felicit si pe aceasta cale, eram impreuna cu Bogdan Madcow (coleg de club cu tine), care ne-a explicat modificarile aduse monstruletului tau. Nu am vrut si nici nu am avut vreo intentie sa desconsideram pe cineva. S-a anuntat prin sistemul audio ca urma momentul de jurizare, si ca proprietarii erau rugati sa stea langa masini. In cazul membrilor AMC, explicatiile care n-au fost primite direct de la proprietari au venit cu generozitate de la Bogdan. Ma bucur ca ti-a placut si speram sa ni te alaturi si la urmatorul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning