Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault Megane Classic (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/90717-renault-megane-classic.html)

Reme 08-09-09 18:47

Re: Renault Megane Classic

inlocuit bujii si 1 bobina. acu merge!

Reme 23-09-09 18:22

5 Attachment(s)
poze noi cu cociocul...nu am avut timp sa le urc.

nsl_iuli 23-09-09 20:14

Foarte tare masinuta, am vazut-o "topaind" de spate odata pe Pantelimon, foarte tare suspensia8)
Dar, parca tot pare mai joasa de spate, sau mi se pare mie...

iLL One 23-09-09 23:04

sa vina odata aia albastra cu stelute si jante aurii...ca am schimbat 2 masini de cand zici ca vine :))

Reme 24-09-09 03:10

Quote:

Originally Posted by iLL One (Post 2664485)
sa vina odata aia albastra cu stelute si jante aurii...ca am schimbat 2 masini de cand zici ca vine :))

mai intai sa facem poze bobo...chillout man, relax man!!

Reme 22-10-09 21:26

azi: 21.10.2009 au fost schimbate:
-tampon motor superior
-ulei cutie viteze
-bucsi bara stabilizatoare
si astept sa imi vina din franta arcul de la timonerie.

Dani_E21 22-10-09 22:42

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 2742681)
azi: 21.10.2009 au fost schimbate:
-tampon motor superior
-ulei cutie viteze
-bucsi bara stabilizatoare
si astept sa imi vina din franta arcul de la timonerie.

sau turcia?
reparatiile se trec in cartea de service nu pe forum
sa ne spui ce consum mai are si nr de kilometri .

iLL One 22-10-09 23:44

word ! B-)

robertseatibiza96 25-10-09 02:28

Cam cat mar costa sa imi pun si eu un cip pe masina megane clasic 1 2002 1.6 16v si dak sar merita :-?

Reme 25-10-09 23:36

sub 200EUR nu iti face nimeni si nu merita. cresti puterea cu f putin, chiar insesizabil. parerea mea!

robertseatibiza96 26-10-09 00:16

A ok ai dak e vb doar de atat nu se merita mai bine bag banii in ceva kre sa merite . Mersi mult.

robertseatibiza96 26-10-09 00:20

eu am schimbat la 58.000km chitul de distributie cu totul ( pompa de apa curele ) discuri frane ulei motor + cutie filtre ( ulei , aer , polen, benzina ) cu 21 mil sper k pretul e ok

Reme 26-10-09 19:46

Quote:

Originally Posted by robertseatibiza96 (Post 2750881)
eu am schimbat la 58.000km chitul de distributie cu totul ( pompa de apa curele ) discuri frane ulei motor + cutie filtre ( ulei , aer , polen, benzina ) cu 21 mil sper k pretul e ok

jumate le faceai singur si nu te murdareai pe maini si avea 10mil banii tai. kitul de distrib consta in:
- curele
- role
- pompa apa
si se schimba toate din cate stiu, pentru a nu intampina un eveniment neplacut. discurile si placute noi + uleiul hai sa zici ca nu ai un elevator, dar puteai sa le schimbi si pe alea. adunat sa zic ca e ok pretul, dar as fi facut doar o parte din ele in locul tau.
nu as mai fi pun filtrele de aer si polen la ei. le-as fi pus eu. depinde si de tine daca esti mai comod e treaba ta ;) ca pret pentru tot e ok!

Reme 26-10-09 19:47

Quote:

Originally Posted by robertseatibiza96 (Post 2750876)
A ok ai dak e vb doar de atat nu se merita mai bine bag banii in ceva kre sa merite . Mersi mult.

sincer fa-i admisia, frumos cu teava si filtru sport bun si e un lucru bun facut.

robertseatibiza96 26-10-09 20:57

auzi am niste probleme cu turometrul imi joaca putin . Si km ce filtru sport sa iimi pun pe masina bun .

robertseatibiza96 26-10-09 20:59

Sincer si eu le-asi fii facut eu dar tata mia spus k sa ma duc la un service k sa mi-le treak si in carte . asta e data viitoare ma bag eu la ea k si mie imi place sa ma murdaresc ;))

Reme 26-10-09 23:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by robertseatibiza96 (Post 2753456)
auzi am niste probleme cu turometrul imi joaca putin . Si km ce filtru sport sa imi pun pe masina bun .

naah ca sa te murdaresti putin umbla la regularotul de relanti e o tulumba mica si neagra cu o mufa in ea si desfa-l si curata-l de depuneri. pentru a-l curata folosesti brake cleaner si ii scoti mufa si cu o surubelnita in stea il desfaci frumos de acolo. atentie!!! iti trebuie o surubelnita care sa incapa intre cheder si panoul fata, adica d-aia mica cu maner mic. regularotul este pus pe carcasa filtrului de aer acolo sus o sa il vezi e in spate undeva sus. vezi poza cu un motor 1.6 16V, dar fara capacul acela gri.
spor la desfacut!

LE: k filtru sport ia-ti ceva bun, gen K&N, pipercross, dar daca nu ai bani merge si unu normal de targ, dar vezi sa fie mai bun calitativ.

Reme 20-11-09 00:01

stie cineva niste tipsuri de evacuare din inox dar asa mai misto. 2 as vrea cam la 50mm diametru fiecare :D in afara de targ.

EDC_cip 28-11-09 21:12

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 2753970)
naah ca sa te murdaresti putin umbla la regularotul de relanti e o tulumba mica si neagra cu o mufa in ea si desfa-l si curata-l de depuneri. pentru a-l curata folosesti brake cleaner si ii scoti mufa si cu o surubelnita in stea il desfaci frumos de acolo. atentie!!! iti trebuie o surubelnita care sa incapa intre cheder si panoul fata, adica d-aia mica cu maner mic. regularotul este pus pe carcasa filtrului de aer acolo sus o sa il vezi e in spate undeva sus. vezi poza cu un motor 1.6 16V, dar fara capacul acela gri.
spor la desfacut!

LE: k filtru sport ia-ti ceva bun, gen K&N, pipercross, dar daca nu ai bani merge si unu normal de targ, dar vezi sa fie mai bun calitativ.

acolo e poza cu motoru tau ? u nai traseu pana in fatza la filtru cu cutia aia etc ? si capacu ?

DrAg0nX 04-12-09 15:53

super dragutza masina imi place :D ...

robertseatibiza96 04-12-09 21:48

Auzi u ai esapamentul cap coada sau doar finala

Reme 05-12-09 17:41

@robertibiza - nu am evacuare, doar admisia facuta

@EDC_cip - e motorul altcuiva, eu am trasseu tras pana in fata

@dragonX - multumesc!

EDC_cip 06-12-09 17:14

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 2864666)
@robertibiza - nu am evacuare, doar admisia facuta

@EDC_cip - e motorul altcuiva, eu am trasseu tras pana in fata

@dragonX - multumesc!

bn ;)

Reme 15-04-10 19:33

5 Attachment(s)
new arrivals:

Anvelope noi Kuhmo KH11 gratie lui viviesp, merci vivi!
195 45 R16 / 205 45 R16
si faruri shadow line

B 98 X M U 16-04-10 02:20

made by my hand :D

iLL One 16-04-10 03:45

cool sheet :) :P

Reme 16-04-10 18:57

multumesc mult sergiule pentru faruri!

B 98 X M U 18-04-10 11:42

n-ai ptr ce reme .... placerea a fost de partea mea .. stii foarte bn :D

djcrosfade 27-04-10 17:16

stai linistit si eu sunt pe table momentan ... dar am gasit niste jenti foarte tari negru mat cu o dunga rosie ...

Grizzy 27-04-10 18:09

arata incredibil masinuta asta!
cel mai frumos megane classic, din punctul meu de vedere!

djcrosfade 28-04-10 07:52

o bobina e in jur la 2 milioane dara tva sau manopera ....eu sunt din oradea si finul meu e la reprezentanta renault si bineinteles la el am apelat cand mi s-a dus una ....e mult intradevar ...dar nu cred ca ai ajuns in 14 mil cu toate patru

djcrosfade 28-04-10 08:05

intrebare ? cum arata niste dungi gordini pe classic?

djcrosfade 28-04-10 08:09

legat de jentile de care v-am spus ...sunt la mine in albumul photo ...sa va faceti o idee ...

Reme 29-04-10 18:22

@ grizzy - merci mult pentru aprecieri, fac si eu ce pot, dar nu e cel mai misto megane classic

@djcrosfade - 1. felicitari pt jante
2. ce legatura are astacu mine
3. nu cred ca ar da bine dungi gordini pe renault megane, cu atat mai mult masina fiind gri metalizat
4. nu vreau sa iti zic ca am cumparat bobina cu 150ron, masina a fost pe firma, asta stiam, si plus 14mil nu am dat pe toate 4, dar oricum nu au fost decat ele schimbate. dar sa stii ca la reno, nu stiu la oradea, dar in bucuresti se percepe din cate am auzit 80ron/h, ceea ce e foarte mult, avand in vedere ca le arde de taclale, cel putin unora.
salut si bafta!

NXdev 06-06-10 20:39

frumusete pe 4 roti omule :D.felicitari :P..sper sa ma apuc si eu de masina mea cat de curand..treaba cu lasatu suspensiei din punte merge la orice masina ?

off:sti pe cineva care da la schimb un set de jante aliaj cu buza mare ?

Reme 11-02-11 01:34

Noi pe 2011:

1. S-a schimbat cutia de viteze pe masina din nou, ca a crapat si cea pe care o aveam pe masina! multumesc baietilor! (WRC si Bodel)
2. S-a schimbat capota stock cu una cu bad boy

vor venii pozele masina, care momentan e echipata de iarna

iulianr26 11-02-11 09:21

Hai cu pozele!!!!!!!!:D Trec sapt care vine p la tine sa vezi cum arata Ryn-ul acum:P

Reme 17-02-11 14:40

baietii ma iertati dar nu am avut cum face poze, ca de fiecare data cand avam cu ce nu aveam cum (noapte) si ziua camera e acasa. A venit schimbarea cablului de ambreiaj, cu unul nou, pt o siguranta mai mare...

promit ca o sa pun in curand poze cu masina...

Reme 18-02-11 20:10

2 Attachment(s)
poze, poze, poze!!!!!

barbosa 20-02-11 02:19

Tie iti place capota aia cum da pe masina? Eu vad ca n-are nici o linie (si ma uit in primul rand la trecerea dintre aripa si capota unde era normal sa continue nu sa fie colt)
In rest e frumoasa, dar as cauta o capota normala eventual nasul sa-l acoperi cu fibra ca da aiurea tare.

All times are GMT +2. The time now is 20:06.

- Copyright 2026 4Tuning