![]() |
Re: Machete in lucru - andrew 46
Da si mie imi place asa!!!Vreau sa o vad vopsita!!!
E super:shock:!!! |
felicitari!:D a iesit foarte bine!;) cand vrei sa faci grila,integreaza "lame" din cartela de telefon.;) pentru culoare as opta rosu cu negru!;)
|
Quote:
o voi vopsi in curand[mai am putin de finisat la ea;)] Quote:
pentru vosea nu stiu...neagra era si nu prea imi placea cred ca in final voi opta pentru alb si capota si plafonul negru mat:rolleyes2 vom vedea:idea: |
capota , plafonul si cabina spate negru .....restu alb...ar da foarte bine;)
|
pff...mai ai pana la vopsea! :???:
mie unul nu-mi plac cele doua aerisiri din bara fata...nu stiu, nu e locul lor acolo inceraca o singura aerisire mai mare sau ceva asemanator cu ce ti-am aratat eu in pag. precedenta in spate arata bine si in lateral! |
eeehh....mai andrew,asa arata mai bine....decat primul front-bumper acesta arata mai bine.....spor la vopsit si la ce mai ai de facut;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
hai ca in cateva zile o termin8) |
am vopsit-o astazi insa mai trebuie dat un strat.
poze zilele astea. |
6 Attachment(s)
un nou proiect: lambo murcielago 1/18 bburago
era vopsit si l-am curatat urmeaza sa-i fac spoilere noi si un eleron. INSA N-AM O USA DE LA SOFER. DACA ARE CINEVA VA ROG SA-MI SPUNETI:???: |
Cu ce ai curatat vopseaua?? Smirghel sau decapant??
|
Dupa cum arata "zgarieturile" din poza a treia cu smirghel.
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
am terminat de vopsit el camino si i-am mai vopsit si partea de jos [care era inainte neagra] cu crom:twisted: + folie fumurie pe geamuri:rolleyes2 mai am sa-i vopsesc capota neagra si gata |
asta este vopseaua finala ?
|
5 Attachment(s)
Quote:
am terminat caroseria... mai am usile de vopsit si gata.. |
in prima poza la nivelul farurilor e sarit un pic vopseaua :) e alba ... am crezut ca e crem :| ca erau pozele fara blitz facute si nu mi-am dat seama ! Oricum ... nu e rau :)
|
am o intrebare:masina are farurile spate si fata?ca din poze nu imi dau seama?
|
hmmm...nu stiu ce sa zic! :rolleyes2
in primul rand cu pensula, incerca sa pui un punct de vopsea acolo langa far unde e sarita! in al doilea rand...imi place in mare cum a iesit, insa am o obiectie si anume: in al treilea rand nu-mi place cum ai combinat alb cu negru. era mai fain sa fie masina jumate alb jumate negru daca voiai combinatia asta, asa, cu capota neagra, nu prea da bine...un plus totusi pt culoarea interiorului! in al patru-lea rand imi place ca in spate ai facut negru portiunea de jos a barii si, in fine, in al cincilea rand, trebuie sa-ti placa tie si sa te mandresti ca ai scos-o din anonimat si ai facut-o speciala si unica! bravo! |
Quote:
o sa pun cu o pensulica un punct acolo si gata...cand vopsesc usile..] Quote:
Quote:
voi tine cont de sfaturile tale;) are presuri albe la interior:-P |
foarte frumoasa camioneta!ti-a iesit foarte bine!
spor la lucru!:D |
Eu cred ca ar trebuii facuta o reclamatie sa nu ti se mai dea voie sa postezi pe forum.Vrei sa fac infarctla vederea machetelor tale.Sunt super.
|
El Camino-ul a iesit super!
Bafta la pata aia sarita(bat-o norocul s-o bata)! Cat despre Lambo, de ce nu faci usa din poxilina?Ii ceva de lucru la ea dar se poate:D. Si daca nu poti face balamaua sa se deschida gen Lambo, o modifici pe cealalta si ai Lambo unic cu usi normale, ce zici? Bafta inca o data:)!! |
Quote:
Quote:
Quote:
despre lambo: ori ii fac usile [ambele] din poxilina fixe:???: ori poate gasesc o usa originala:rolleyes2 |
7 Attachment(s)
ei bine am terminat el camino8)
mai am doar sa-i pun plasa la bari si stopurile de vopsit:rolleyes2 nu sunt prea multumit de ea insa urmatoarea va iesi net superior;) interior mochetat:-) jante rotative[spinners] sper sa va placa:-P |
O iesti misto!!
Interiorul este superb!! Poate mai trebuiesc, ici-colo niste finisaje, dar per total e super!!! Bafta la urmatoareaD:! |
sincer nu imi place pentru ca e cam inalta si patratoasa ...... :???:
|
Seamana cu o cutie de conserve...:(
|
Quote:
Asta o durut!:lol::lol::lol: Intradevar este putin cam patratos si cam diferit de El Camino-ul real,dar...totusi mie imi place:D. |
Quote:
Quote:
daca o faceam mai joasa era si mai patroatoasa :lol: Quote:
|
mama, m-ai dobarat pur si simplu cu asta:shock::shock:,bravo si sa ai succes si spor in continuare!
felicitari inca odata!;) |
daca faceai masca dupa forma capotei,era super ! oricum, apreciez realizarea ta! succes in continuare!:lol:
|
Super fain ti-a iesit macheta! Cu grund pe ea arata....felicitari!
|
Quote:
si tie lafel;) Quote:
Quote:
dupa cum am spus mai sus,mai am sa-i pun plasa:rolleyes2 |
12 Attachment(s)
am terminat el camino!!8)
uitati niste poze cum era inainte si cum e acum:-P primele poze sunt facute de nechrophorus la el camino-ul lui al meu nu avea bari si grila..ca daca le avea il lasam stock;) sunt destul de multumit de cum a iesit si va rog nu mai spuneti ca arata ca o conserva ca nu-i asa!! sper sa va placa |
Este chiar foarte frumos!
Astept(am) urmatorul tau proiect!;) |
Quote:
|
Quote:
multumesc:-) Quote:
o sa ma apuc de lambo sau porsche luna asta sa se faca mai frumos afara:twisted: Quote:
tre sa-mi confectionez o usa de lamborghini murcielago ... si tre sa mai fac rost de jante :rolleyes2 merci oricum;) |
In leg. cu jante,ia vezi daca merg unele de pe Superlegerra.
|
In legatura cu El Camino,este foarte reusita dar parca era mai frumoasa stock(old school).
|
Quote:
|
ai muncit la el mult;)bravo a iesit bine:) se putea pune niste faruri de la alta masina da e bine si asa bafta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning