![]() |
Re: ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.
Quote:
Respect |
Quote:
500 ron pentru jante cu vopsea si lac incluse'n pret; Respect |
in legatura cu acel NANO POLYMER , am si eu un Logan MCV , cam cat timp ar dura operatiunea? trebuie sa fac o programare ceva ? cu cat timp ininte... tot la un logan MCV am o zgarietura pe prag , cat ma costa revopsirea pragului?
|
Quote:
Salut, si spor la treaba!:) |
Quote:
Revopsirea pragului va costa 150 de ron cu toate materialele incluse. Cu respect Daniel Dinu |
Quote:
Cu respect Daniel Dinu |
ok mersi de raspuns , o sa va sun cand pot dar 5-6 sunt prea mult ptr stat cu masina blocata , daca nu reusesc sa-mi fac timp acum va contacteze in toamna...
|
In ce consta polishare profesionala pe care o aplicati voi masinilor ? ... am inteles ca sunt 3 etape dar as dorii mai multe detalii!
|
Quote:
Totul depinde de cat este de afectata suprafata ce trebuie polishata. Daca prezinta urme de gazare, scurgeri de vopsea, matuire , etc., straturile de polish aplicate pot fi 5, 6, 7 maxim. Polisharea profesionala consta in pregatirea suprafetei pentru polishat, aplicarea polishului abraziv dur 3M, abraziv mediu 3M, luciu fin 3M, luciu ultrafin 3M, luciu ultrafin cu ceara 3M etc. Toata aceasta gama de produse nu se aplica in toate cazurile ci doar in functie de ceea ce am spus mai sus sau de pretentiile si buzunarul clientului. Tratamentul complet este foarte scump si uneori nu este nevoie de tot. In plus la o a doua polishare nu se aplica acelasi tratament, de aceea trebuie sa ai un singur service care sa-ti intretina masina, pentru a sti ce s-a aplicat inainte si sa nu riscam sa fortam suprafata si sa o distrugem in loc sa o reparam. Sunt mai multe de spus dar nu e loc aici si nici timp. In speranta ca v-am lamurit putin, va multumesc pentru interes si sa auzim numai de bine. Cu respect Daniel Dinu |
OFF TOPIC - ADUC UN ULTIM OMAGIU OMULUI CARE A FOST MICHAEL JACKSON !
UN OM CARE S-A STINS LA VARSTA DE 50 DE ANI. IN 50 DE ANI DE VIATA A INSUMAT 45 DE ANI DE CARIERA ! ADICA A MUNCIT DE LA VARSTA DE 5 ANI ! A LASAT IN URMA SA CEVA CE NU SE VA PUTEA STERGE NICIODATA SAU EGALA. A FOST COMPOZITOR, INTERPRET, DANSATOR , ARTIST, TOATE LA SUPERLATIV ! DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA ! MICHAEL NU TE VOM UITA NICIODATA ! |
1 Attachment(s)
Salut, m-ar interesa un vopsit pt bandourile usi + plasticele de la bari (fata/spate)... intr-un cuvant vreau sa fac masian alba toata :) Cat ma ajunge? daca vin pe baza de programare intr-o dimineata cand pot ridica masina (sunt din tl nu ct) ? Multi mi-au spus ca o sa sara vopseaua de pe plastic, altii au spus ca se da cu ceva inainte...altii ca trebuiesc demontate altii ca merg si pe masina vopsite... acum dvs ce spuneti?
De asemenea indreptat un prag cat ajunge? necesita si vopsit cred. Va pun poza cu masian si pragul (dreapta sub usa spate e indoit). |
Quote:
Daca le demontam sau le vopsim pe masina hotaram numai la fata locului. Cu respect Daniel Dinu |
10 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " ep. 21 HONDA CIVIC :
|
10 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " ep. 21 : HONDA CIVIC contiuare...
|
7 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " - ep.21 HONDA CIVIC continuare...
|
Eu am apucat sa o vad inainte de vopsire. A iesit cum nu se poate mai bine.
|
Quote:
I-am schimbat deja pragurile... to be continued... :) |
1 Attachment(s)
Salut.. m-ar interesa si pe mine sa vopsesc jantele de pe masina mea.As vrea un gri carbon sau orice alt gri mai inchis.Sunt cam zgariate si vreau sa se pastreze si scrisu din jurul prezoanelor daca se poate.Atasez o poza si astept raspuns cu pret
|
Quote:
Cu respect Daniel Dinu |
3 Attachment(s)
mai nou baietii de la sfera innegresc si stopuri :> si se pricep :shock::shock::shock:
|
Auzi daca pastrez culoarea jantelor se poate pastra scrisul nu ? Si daca tot i-ai inegrit stopurile lu andrei nu-mi inegresti si mie farurile ? :)
|
Quote:
Respect |
1 Attachment(s)
Pentru jante vin cu siguranta cam pe 16 17
Iar referitor la faruri ma refeream sa inegresti interioru ce e cromat si nu foloseste :) |
7 Attachment(s)
Vopsit bara Dacia Logan
|
Up pt baieti k lucreaza prea bine :X 8)8)8)
|
Polish Profesional total : 250 ron.
|
salut...pt un rover 25 coupe cat ar costa in mare un vopsit (alb perlat sau simplu)? multumesc
|
Quote:
Cu respect Daniel Dinu |
2 Attachment(s)
ma intereseaza un pret la manopera de schimbare a pragurilor de tabla ( nu false ) la un autoturism marca vw golf 3 in 5 usi ! atasez si poza cu piesa ! fara vopsit fara nimic doar schimbarea pragurilor !
|
Am discutat la telefon.
Respect |
doua pleoape se pot vopsi? sau e prea putin. O sa va sun pe miercuri, poate e timp 10min intr-o pauza sa mi le vopsiti...
|
Quote:
Respect |
8 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " ep. 22 : AUDI A4 2.0 TDI
|
nu`i rau deloc :)
hai cu Golfu` hai cu Golfu` :)) |
Quote:
Respect. |
berea nu e buna ca faci pipi mult :rolleyes2
|
Quote:
|
S`a semnat , parafat , cumparat , lasat la gheatza pana pe 20 :)
|
salutare, ma intereseaza sa vopsesc integral un motor (fara jante) ,cateva reparatii in sensul finisarea carenelor si ce se mai face,nu prea cunosc procesele, culoarea alb championship ...eventual si putin negru sau albastru,cateva elemente...daca poti sa-mi spui si mie un pret si cat dureaza...eu sunt din bucuresti ...multumesc anticipat
|
Niste poze se poate? Si ar mai fi ceva, in caz ca te hot. sa o facem, trebuie sa facem programare pentru sfarsitul lui august. Pentru moment nu mai pot lua lucrari totale.
Cu respect Daniel Dinu |
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning