![]() |
Re: MAESTRII TUNINGULUI - ANTENA 3, Vineri- 5 Septembrie ora 23:10
ar trebui facut si un reportaj la Diaconescu.....
ca pe antena 3...ne`am uitat numai noi + inca, cativa asa...pe OTV ..seara de seara, noapte de noapte, majoritatea oamenilor se uita.....si asa ar vedea toata tara :D |
de se face reportaje destea seara de seara o sa aibe Elodia concurenta :P pacat ca nu se face ca o fost super si se putea si mai bine.Bun si duminica la 13:10 ce ii reluare sau alt reportaj?
|
Quote:
------------------------ cred ca antena 3 a depasit recordul de vizionare (numarul celor care se uitau la reportaj) |
felicitari pentru rechin mate :lol:
|
pe scurt super tare reportajul....mi-a placut...bv
|
a inregistrat cineva emisiunea ? :) nu de alta da o ratez si duminica, ca sunt la rallyu.... :(
|
Simpatica emisiune...sa fac si ei mai multe
|
foarte frumos, dar foarte scurt ma asteptam sa vad un reportaj cu propietarul ursului cu B 13 TXA;)
|
frumos reportaj:)
ma bucur ca am vazut-o si pe maik.mea :)) artista airbrush si pe un prieten , Marton Zoltan, tipul cu VW passat custom paint. oricum nu am auzit nimic ca eram la baute pe o terasa.trebuie sa ma uit la reluare neaparat. |
Quote:
|
super emisiunea.un inceput bun sper.
|
Am o intrebare..nu stiu,poate am inteles eu gresit in timpul emisiunii a zis de masina lui Mateescu Razvan ca fiind un rechin ...a gresit reporterul sau am inteles eu gresit ? :-?
|
^^ asa se pare...dar eu nu am observat (foloseste functia EDIT pentru a repara greselile din post)
foarte frumos, e bine ca incepe sa se scoata putin in fatza fenomenul... poate se mai fac asemenea reportaje si pe viitor.. chiar cred ca sunt destul de multi interesati de chestia asta, asa ca nu cred ca au de ce sa se planga cum ca nu ar face audienta ci din contra.. si cum spunea HAI`u: "M-AM NASCUT CU PASIUNEA ASTA" |
da,clar ca audienta vor avea cat cuprinde ...
|
Quote:
|
Nu ai inteles gresit .. chiar asa a zis .. rechin ... trebuia instruit reporteru :P ca modelul e36 e un motan :D oricum ...
Super tare emisiunea .. nu am avut timp sa o vad vineri seara .. asa ca am luat de la Bodala http://www.dump.ro/download.php?id=1...lFGfrxANA2Q4Sw prima parte http://www.dump.ro/download.php?id=1...t1gdly0IMfi7iq a doua parte Care ii multumesc :P Ce sa zic e un inceput in bine :D bft |
Quote:
chiar nu sunt bune...alea de la Bodala sunt bune... INREGISTRATEA EMISIUNII O GASITI PE PAGINA 10 |
foarte misto emisiunea..felicitari lui gratian si lui HAI, TENGU si toti cei care au participat la acest proiect.
|
Quote:
Adik asa http://www.dump.ro/download.php?id=1...lFGfrxANA2Q4Sw 1 http://www.dump.ro/download.php?id=1...t1gdly0IMfi7iq 2 :) ma rog intentia mea era sa ii multumesc si sa arat ca exista link-uri cu emisiunea:P salz :P |
mi-a placut reportajul.. as fi vrut sa vad mai multe, dar e ok si asa..pt TENGU tot respectul....probabil ca in cativa ani vor lua amploare si la noi competitiile de drift..
|
tipul ala gratian este gratzian de la noi de pe forum?????
|
Foarte frumoasa realizarea acestei emisiuni.De cand am urmarit acel mic previu in care Gratian explica tacticos machiajul femei si facea asemanarea cu tuningul.. am stiut ca va fi o emisiune de exceptie ..si asa a fost!!!!, singurul comentariu cu minus al emisiuni este aceea voce a reporterului...sau cine a fost si greselile, gen rechin, etc..., mai bine vorbea Florica ..cu vocea lui florica erai captivat pana peste cap!!
Frumos ca s-a tratat fiecare lucru care este esential , pacat ca nu a fost mai mult timp pentru fiecare , Felicitari 4tuning-ului : Gratian , Vali & company.. Felicitari Mc mate , Hai-ul, Tengu , si tuturor care au luat parte la emisiune .. |
Quote:
|
tot respectu pentru el .......................stie el de ce
|
cred ca stim toti dc...si el stie deja ca majoritatea avem un respect special pentru el;)
|
sa numai fim off topic cine a inregistrat emisiunea???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Buna , sunt nou pe aici am vazut emisiunea si a fost spectaculoasa, sper sa mai fie asemena emisiuni. Bafta la toti si felicitari celor care au ajutat la realizarea acestei emisiuni.
|
respect pentru baieti si pentru "jucariile" loc.seria 7 ar fi aratat criminal negru,cu toate geamurile negre si garda foarte lasata.iar pentru matiz,jos palaria,fenomenale portierele alea.Inca o data FELICITARI !
|
Quote:
Multumesc celui care a pus filmele aici:) Aseara a picat curentul pe o zona intinsa din cartierul meu..Evident exact cand era emisiunea.. |
emisiunea a fost un prototip...asteptam insa o informatie de la cineva mai in masura..in legatura cu o viitoare emisiune:-"
|
cine imi zice si mie de la ce ora si in ce zi se difuzeaza emisiunea cu tuningul pe antena 3?cred ca sunt bolnav rau de tot dupa tuning :D:sad:ca eu am dat odata din nimereala si am recunoscut semenul de la 4tuning si mam oprit sa vad ce se zice si e super interesant:D care ma poate ajuta?
|
Invalid link! Why are you seeing this page? • the uploader did remove the file which was stored under this location • the file was removed by the administrators because it was violating the Terms of Service • the file was lost during the crash on November 22, 2007 • you got an incorrect page link din pacate cele 2 linkuri nu mai sunt valabile |
2 Attachment(s)
uitati aici ..le luasem azi dimineata de pe site
|
a fost intradevar o emisiune realizata cat de cat bine .. chiar mi-a placut fara exagerari .. cu curse illegale pe mii de euro .. mii de cai putere si alte aberatii gen 2f2f
respekt |
frumoasa iemisiune :)) dragutza dar ... ar fi bine sa fie in fiecare sambata nu odata la 6 luni cand un realizator vine cu ideea buna o aplica odata si dupaia il concediaza si pa emisiune da frumoas ;) tot asa da mai multeee!!!un tunning channel :X:X:X
|
Foarte bine realizata emisiunea ... din pacate apar prea putine masini care meritau sa apara. Oricum felicitari HAI , KNS si Tengu. Apropos de modificari mecanice ... cred ca cel mai in masura sa apara era ILIE BAUBAU , poate data viitoare se gandeste cineva si la asta !
|
SUper Emisiune si la cat mai multe ! ! !
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning