Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Fumator/nefumator (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/887-fumator-nefumator.html)

maryo 20-07-04 07:06

Mda!
Din pacate si eu fumez!Am facut o gramada de tampenii dar asta e cea mai mare dinre ele!Acum de.........e viciu........iti place.......asta e!
Nu ai ce sa faci!

Eryka 13-08-04 03:13

eu sunt fumatoare... marlboro lights...
but... tutunul dauneaza grav sanatatii!!!

Alfa_band 13-08-04 09:14

trag un pachet pe zi de marl rosu:((stiu ca e nasol ca acum la un fotbal gafai de zici ca am 80 de ani !

g-spott 13-08-04 22:39

Si daca fumezi ce? Parca as fuma plamanii altora ... ii fumez pe ai mei si nu ma intereseaza parerea altora ...
Cei care ati posta mesaje cu \"Tutunul dauneaza grav sanatatii\" .. am vazut si noi chestia asta pe pachetele de tigari .... :evil: :lol:

RoSonic 13-08-04 23:19

Quote:

Parca as fuma plamanii altora
pai ii cam fumezi si pe ai altora.... sau tu fumezi doar in spatii inchise ermetic si cu dispozitiv de purificare al aerului... in care nu intra nici un nefumator :)

g-spott 14-08-04 14:47

RoSonic daca te deranjaza fumu' poti sta la 10 km distanta de mine .. Eu nu ma supar :) ... Fumez unde vreau e democratie! :lol:

Eryka 14-08-04 15:00

bine zis g-spott :lol:

RoSonic 14-08-04 15:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"g-spott\"
RoSonic daca te deranjaza fumu' poti sta la 10 km distanta de mine .. Eu nu ma supar :) ... Fumez unde vreau e democratie! :lol:

Ma iei si la bataie daca mai zic ceva, nu?? :lol: :lol: <-ATENTIE ASTA SE VROIA GLUMA!!!!!

A, si vezi ca tu ai inteles democratia invers !!!

BogdanCMS 14-08-04 15:58

Fiind democratie, eu nu sunt nevoit sa suport \"cancerul\" celorlalti...deja in occident s-a interzis fumatul si in baruri, sunt decat f putine care mai permit si sunt destul de scumpe pt ca tb sa plateasca o taxa suplimentara destul de mare...ashtept cu nerabdare sa se faca pachetul 200.000 la noi si sa n-ai voie sa fumezi decat in coshmelii ca la sud-coreeni... :P :P :lol:

g-spott 15-08-04 02:21

Ce vati aliat voi doi contra mea .... RoSonic nu are rost sa ne certam. Topicul este fumator/nefumator, eu mi-am spus decat parerea mea .... chiestia cu batutu' nu a fost frumos . Eu ti-am spus doar ca nu ma intereseaza parerea altora. Nu cred ca are rost sa ne certam!

RoSonic 15-08-04 05:53

Pai nu ne certam!!!

Tu ai zic ca nu fumezi plamanii altora, iar eu am zis ca inevitabil cineva va inhala din fumul tigarii tale... iar tu m-ai trimis la 10km de tine.... Ceea ce m-a amuzat crezand ca se vroia ceva cu tenta glumeatza ... si am raspuns si eu cu o gluma.... dar se pare ca tre sa pun de-acum incolo mentiunea \"Gluma\" la posturi :)... ca lumea e cam patimasa si vede consipartii si certuri in orice chestie...

Fumat placut in continuare!!! :lol: :lol: :lol: :arrow:

http://whyquit.com/joel/emphysema.jpg

BogdanSHA 15-08-04 14:08

Halal democratie...Legea zice ca fumatul in locuri publice este interzis :P

NEbunu 15-08-04 14:45

nu pot sa zic ca sunt fumator da mai fumezs din cand in cand in special parliament.....cum m-am apucat daca pot sa zic asa...la un chef mi-a dat unu o tigara si......nu fumez des...asha doar cand mie\"pofta\"

g-spott 15-08-04 15:57

RoSonic .. mdea .... apropo ce e in poza aia?!?!

RoSonic 15-08-04 16:03

:) in poza aia e un plaman de fumator :)

NEbunu 15-08-04 21:28

Da poti spune ca e rau sa fumezi dar doctorii nu iti interzic doar iti spun sa nu se fumeze in exces pentru ca asta dauneaza....de fapt pana la 5 tigari pe zi sunt eliminate complet din plamani .....asa ca.....cz nu exagerati

BogdanCMS 15-08-04 21:30

Puahahahaha....asta ce doctor tampit ti-a mai spus-o? :lol: :lol: :lol:

NEbunu 15-08-04 21:34

E un prieten de familie si..am mai auzit-o si in alte locuri nu numa de la el....eu cred ce zice pt ca il cunosc....poate nu are dreptate dar poate are

BoSsuL3TZ 15-08-04 22:36

stai tu linistit ca tot ramane fum .. mai rau este la noi ce nefumatori care tre sa va fumam tzigarile voastre.. ceea ce nu este foarte placut.. in fine.. cred ca fiecare este constient de avantaje si dezavantaje.. EU am ales sa nu fumez.. :P si sunt convins ca-mi este mai bine decat unui fumator.. la fumatori le scade imunitatea organismului.. li se distrug plamanii.. etc. n-are rost sa le enumar pe toate.. :wink: luatzi aminte ce scrie mic pe toate pachetele de tzigari.. \"TUTUNUL DAUNEAZA GRAV SANATATII\"

NEbunu 15-08-04 22:38

Dar nu tre sa tre iei de mine ca nu am zis ca sunt fumator...asa ca eu iti spun ce am auzit............eu fumez doar asa cate odata fff rar

g-spott 15-08-04 23:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
:) in poza aia e un plaman de fumator :)

Al meu nu e ... poti sa ma cauti :P :lol:

Horatiu 15-08-04 23:32

Am fumat si eu un timp (cateva luni) dar m-am lasat si cred ca am facut destul de bine.

g-spott 15-08-04 23:41

Horatiu bafta in continuare :)

Horatiu 16-08-04 00:10

Mersi frate!

alexh 16-08-04 15:23

\\('_') Si io nefumator :D
De fapt am o gramada de prieteni fumatori in jurul meu (unora am incercat sa le zic sa nu mai fumeze , pe unul aproape ca l-am convins dar...deh asta e :? ) si nush cum de nu m-am luat si io de la ei.

Eryka 16-08-04 19:51

bine k nu fumezi... tine-o tot asa... :wink:

ps... zici k facem campanie impotriva fumatului :lol: :lol:

Horatiu 16-08-04 20:42

Nici tu nu fumezi Eryka?

Eryka 16-08-04 21:22

... n-ai citit mai sus?? fumez... la greu inca :lol:

SpeedeR 16-08-04 22:22

din pakate.... :( cred k sunt cel mai afumat de pe aici...

sper sa ma las... :(

g-spott 17-08-04 03:26

SpeedeR: stai calm ca acum am rupt cateva narghilele cu Gabi :)

B|shOp-VR6 17-08-04 08:57

Mult mai sanatoasa narghileaua decat tigarea... dak s-ar gasi la tate colturile nargilele.. numai deaia as fuma..

BTW... ce draq nu m-oi fi lasa eu de tigari.... 3 luni si m-am apucat din nou.... :cry:

g-spott 17-08-04 13:48

Bishop stiu dar am fumat mult prea mult

EvLSant0S 17-08-04 14:44

e deja enervant... ca... ai40 de mii, si vrei un suc... dar cand vezi tigarile acolo si stii ca numai ai alti bani ptr ele.... mie chiar mi s-a intamplat odata... in magazin , m-am dus sa-mi iau un suc ... si mi-am luat tigari... a fost o chestie de fractiune de secunda.. am vrut sa zic pepsi la 2 l. am zis marlboro lights lung :( ...

BogdanCMS 17-08-04 15:03

Asta e un fel de \"Urmeaza-ti setea! Bea Malboro!\"... :roll:

SpeedeR 17-08-04 19:25

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cu tigarile e nasol k te cureti repede :shock:
trebuie sa ma las!!! :D ma ajuta cineva?! 8)

needBrain 17-08-04 23:05

io fumez ca spartu,parca-s locomotiva.bag 2 pachete pe zi asa de placere

the_mav 18-08-04 15:48

shi eu fumez cam mult, dar am un avantaj (cred io :roll: :? :?: ): pot sta fara tigari shi cate 1-2 luni ...
in rest: LUCKY sa traiasca de la 17 any... (iar vreo 4 ani numai lucky 100's dar nu se mai gasesc :( :cry: )
acum: 1-2,5 pachete/zi (depinde de dispozitie...

HolySoul 02-09-04 03:14

mai decat sa mor de nervi sau sa ma bat cu oricine ma supara prefer sa inghit in sek .. sa ma abtin aprind o tzigare si ma kalmez .. dupa ce trag 2 fumuri pot sa diskut kalm cu cel care m-o suparat ... deci eu vad tigara ca un mijloc de relaxare .. si decat sa iau nush ce tampenii de pastile care nu m-ar lasa sa conduc si 1000 efecte secundare prefer sa fumez (ca sa nu zic ca orice pastila e scumpa .. amenzile la politie si ele scumpe ...iar viata mea n-are pret ... de la tigari poti muri in 1-100 de ani de la o bataie sau o nebunie de moment in 1-100 secunde ... eu zic ca e bun calcul)

EvLSant0S 03-09-04 00:45

sa lamurim o chestie.. de murit mori atunci cand ti-e scris sa mori ..CLAR!

se pot da 1000 de ex. la faza asta... nu conteaza ca e offtopic...

tigarile ... pe mine ma moleshesc... nush daca ma calmeaza... asta e chestie... ca nush daca tigarile calmeaza... ci mai mult te moleshesc... cel putin pe mine... cert e ca..... treaba e cam cum zice holysoul... cand am nervi ... bag o tigare... si gata... CAPAC ... trece.. i know it sounds weird but is the truth and nuthin` but the truth... faza nasoala la tigari.. cum s-a mai si scris prin astea 14 pagini ... e ca ... costa... te cam rup la buzunar... cel putzin pe mine ma cam termina :D .... fuck`em .. sunt doar nijte hartii peace

Raikkonen 04-09-04 11:22

Eu fumez ce am chef...iubirea mea e West 4 ever dar nu prea se gasesc prin tara asta , mama ce imi plac ... doar WEST sa fie insa cat timp sunt pe plaiuri mioritice in majoritate sunt pe Marlboro 100's Rosu sau Kent 100's am avut mega perioada mea Kent 8,4,1 si am trecut la Parliament pana la mijlocul acestei veri cand am trecut la variante dezvoltate cu turatii mai ridicate .

All times are GMT +2. The time now is 12:56.

- Copyright 2026 4Tuning