![]() |
Re: Colectii de vis
Quote:
|
1 Attachment(s)
Magazie al lui Modelissimo.
|
13 Attachment(s)
O colectie din Franta.
|
8 Attachment(s)
Colectia Ferrari.
|
4 Attachment(s)
Colectie 1/24.
|
9 Attachment(s)
O colectie din Rusia.
|
O colectie mare si frumoasa aici:
http://sgdc.8.forumer.com/viewtopic.php?t=2852 |
merita sa va uitati de la inceput pana la sfarsit in link-ul atasat. Deci, absolut de vis. Oare cate mii de Euro sunt acolo?
Enjoy, mai ales colectionarii de machete racecar. https://www.youtube.com/watch?v=KIMCla4pEZE |
Quote:
|
Quote:
Decat in cutie, mai bine le vezi intr-o poza pe net, ca-i cam tot una. :evil_laug Probabil ca motivul pentru care le tinea in cutie, este praful sau lipsa de spatiu, care cred eu ca este principalul motiv pentru care le tine asa. Oricum, de vis de are el acolo. |
19 Attachment(s)
Cateva poza:
|
Quote:
|
Da vb lui Drifter, e foarte tare ce e in ultima poza !!! cred ca omu` e mare fan FXX, 10 FXX`uri rosii are, nici nu vreau sa ma gandesc cate are pe toate culorile :shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si inca ceva interesanta:baiatul nu prea place Ferrari in culorul rosu.Nu cumpara in rosu,numai daca nu este alta. |
Tare colectia!! Si nici mie personal nu-mi plac Ferrari-urile rosii, pana la urma e o chestiune de gust, la fel si cu aranjarea colectiei!
|
Quote:
|
Mai multă atenţie la linkuri ...nu de alta dar nu aveam antivirus instalat şi mi-am " aranjat " pc-ul să nu mă exprim altfel ;)
|
6 Attachment(s)
O colectie Ford din Germania.
|
am vazut strecurate si un Aston Martin si 2 Jag-uri.Foarte tare colectia oricum.Modele de a caror existenta nici nu stiam.
O colectie BMW nu ne prezentati domnu Shumi? chiar as vrea sa salivez uitandau-ma la pozele colectiei unui fan BMW...///M:evil_laug |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Cateva vitrine cu BMW-uri:
|
VAI:shock:-o ce machete frumoase.Doar cateva din ele daca as avea si as fi fericit.Matze de Ut models, si inca versiuni cabrio rare, si 850i-uri CSI:-o, Doamne ce frumoase pot fi.Si 850-ul ala mov cu jante de Alpina:love:.MI-am salvat si eu pozele.Sunt visul oricarui colectionar.Apoi ce sa mai zic de atatea matze laolalta si ///M-uri.M-au dat peste cap pozele astea...:oops:
Multumesc ptr poze domnu Schumi:wink: |
Quote:
De ceva vreme stau și mă uit pe posturile tale care majoritatea sunt...inutile! Calmează-te, nu trebuie să ne spui īn fiecare zi ce machete vrei tu sau ce ai mai visat noaptea, pur și simplu, nu ne pasă!;) |
1 Attachment(s)
O colectia racing 1/43
|
3 Attachment(s)
O colectie din Ungaria.
|
in a treia poza pe raftul 5 de sus in jos este un Golf1 cabrio.oare ce firma este??? e tot Sunstar? au facut si cabrio?
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
destul de frumos si dupa cum vad, varianta ptr USA.mersi de raspuns.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Inca cateva poza: |
schumimodells este o colectie de porsche gt3 1/43 de vis?adica foarte multe modele ?
|
2 Attachment(s)
Ce ziceti la prima poza?:D
|
hmm:confused2 sa speram ca nu i se infunda wc-ul:lol::lol::lol:
probabil ca in restul casei e plin de machete si doar acolo a mai avut loc, indraznet tipul. in poza a2-a se vad niste machete superbe, mai ales e36-le, manta si sierra aia.e minichamps cumva:confused2? |
Adevarul e ca stiu si eu persoane ce stau la WC si 30minute pe zi :) , dece nu si cand ne facem treburile sa nu admiram machetele... ?
|
cine nu si-ar dori o "buda" ca asta :lol: Tare de tot !
|
2 Attachment(s)
Julio's Collection* (1036 models shown)
Pasiunea pentru machete auto a inceput in anul 1960, in care unii nici nu erau nascuti. Ce am vazut pe acel thread este minunat. Detine majoritatea masinilor la 1:43 dar are si unele modele care nu le-am vazut pe acest forum gen: *1932 Alfa Romeo Spider Touring Gran Sport (Pocher) 1:8 Colectia lui o puteti vedea pe siteul ACESTA . Cautati Julio's Collection* (1036 models shown) si o sa vedeti o minune de colectie. Deocamdata a ajuns la c.c.a 1300 modele. |
Quote:
Alfa din imagine toata din metal...WOW |
Si acum cati ani are omul ?
Oricum suna impresionant... sa colectionezi de 50 de ani... asta arata clar ca nu e o pasiune pentru copii (asta daca mai trebuia aratat:-)) |
Quote:
" I've been collecting models since I was a child (back in the 1960s) This is me (back in the 60s) surrounded by models" Asta ar insemna ca acolo avea cam 4 ani... deci acum ar trebui sa aiba 54 :D. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning