Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Colectii de vis (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/88089-colectii-vis.html)

FED express 09-05-10 19:54

Re: Colectii de vis

Quote:

Originally Posted by schumimodells (Post 3324684)
O colectie foarte frumoasa la scara 1/43,din Franta.

ceva in genul asta am vazut si eu doar ca era magazin si era in Italia.Deci erau doua magazine unu langa altul lipite parca nu ma cu machete.Raiul pe pamant!!! Toate marcile si cu piese si Kituri si orice iti trece prin cap.Imi pare rau ca nu am avut bani..ca daca stiam...Deci uneori visez noaptea rafturi intregi de machete si oricum nu e floare-la-ureche sa strangi atatea..iti trebuie fondur timp si spatiu.De admirat oamenii care au posibilitatea de a face asa ceva.Bravo ne mai spalam si noi creieri icu pozele astea-cel putin eu-.

schumimodells 20-07-10 16:24

1 Attachment(s)
Magazie al lui Modelissimo.

schumimodells 21-07-10 19:40

13 Attachment(s)
O colectie din Franta.

schumimodells 27-07-10 20:18

8 Attachment(s)
Colectia Ferrari.

schumimodells 28-07-10 18:54

4 Attachment(s)
Colectie 1/24.

schumimodells 30-07-10 21:39

9 Attachment(s)
O colectie din Rusia.

schumimodells 21-08-10 14:32

O colectie mare si frumoasa aici:
http://sgdc.8.forumer.com/viewtopic.php?t=2852

radu_rs 22-08-10 00:25

merita sa va uitati de la inceput pana la sfarsit in link-ul atasat. Deci, absolut de vis. Oare cate mii de Euro sunt acolo?
Enjoy, mai ales colectionarii de machete racecar.

https://www.youtube.com/watch?v=KIMCla4pEZE

DrifterGT 22-08-10 00:35

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3601124)
merita sa va uitati de la inceput pana la sfarsit in link-ul atasat. Deci, absolut de vis. Oare cate mii de Euro sunt acolo?
Enjoy, mai ales colectionarii de machete racecar.

https://www.youtube.com/watch?v=KIMCla4pEZE

O colectie de vis aranjata ca naiba! Toate in cutii ca la magazin ! :o Niciodata nu am fost de parere ca in cutie macheta arata frumos! Daca vreau sa le vad in cutie ma duc la magazin ! Parerea mea ca intr'o vitrina mare toate era chiar ceva de vis !

radu_rs 22-08-10 12:11

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3601133)
O colectie de vis aranjata ca naiba! Toate in cutii ca la magazin ! :o Niciodata nu am fost de parere ca in cutie macheta arata frumos! Daca vreau sa le vad in cutie ma duc la magazin ! Parerea mea ca intr'o vitrina mare toate era chiar ceva de vis !

Decat in cutie, mai bine le vezi intr-o poza pe net, ca-i cam tot una. :evil_laug

Probabil ca motivul pentru care le tinea in cutie, este praful sau lipsa de spatiu, care cred eu ca este principalul motiv pentru care le tine asa.
Oricum, de vis de are el acolo.

schumimodells 24-08-10 21:33

19 Attachment(s)
Cateva poza:

DrifterGT 24-08-10 21:36

Quote:

Originally Posted by schumimodells (Post 3607652)
Cateva poza:

In ultima poza , nici nu sunt multe ferrari ! chiar putine :shock:

Racer21 25-08-10 11:18

Da vb lui Drifter, e foarte tare ce e in ultima poza !!! cred ca omu` e mare fan FXX, 10 FXX`uri rosii are, nici nu vreau sa ma gandesc cate are pe toate culorile :shock:

schumimodells 25-08-10 16:07

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3608849)
Da vb lui Drifter, e foarte tare ce e in ultima poza !!! cred ca omu` e mare fan FXX, 10 FXX`uri rosii are, nici nu vreau sa ma gandesc cate are pe toate culorile :shock:

Nici nu are multa Ferrari,am un prieten in Ungaria,care are 160 Ferrari,plin cu machete foarte rara.

model collector 25-08-10 17:06

Quote:

Originally Posted by schumimodells (Post 3609563)
Nici nu are multa Ferrari,am un prieten in Ungaria,care are 160 Ferrari,plin cu machete foarte rara.

Nu le faci poze?

schumimodells 25-08-10 18:55

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3609677)
Nu le faci poze?

Deocamdata nu are vitrina.Machetele tine in cutie.

Si inca ceva interesanta:baiatul nu prea place Ferrari in culorul rosu.Nu cumpara in rosu,numai daca nu este alta.

FED express 25-08-10 19:06

Tare colectia!! Si nici mie personal nu-mi plac Ferrari-urile rosii, pana la urma e o chestiune de gust, la fel si cu aranjarea colectiei!

Racer21 25-08-10 19:37

Quote:

Originally Posted by schumimodells (Post 3609563)

Poate nu are cate are prietenul tau, dar tot sunt multe zic eu, oricum eu ma refeream ca are multe FXX`uri.

DTH 26-08-10 17:36

Mai multă atenţie la linkuri ...nu de alta dar nu aveam antivirus instalat şi mi-am " aranjat " pc-ul să nu mă exprim altfel ;)

schumimodells 18-10-10 20:09

6 Attachment(s)
O colectie Ford din Germania.

FED express 18-10-10 20:55

am vazut strecurate si un Aston Martin si 2 Jag-uri.Foarte tare colectia oricum.Modele de a caror existenta nici nu stiam.
O colectie BMW nu ne prezentati domnu Shumi? chiar as vrea sa salivez uitandau-ma la pozele colectiei unui fan BMW...///M:evil_laug

schumimodells 18-10-10 21:19

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3738368)
am vazut strecurate si un Aston Martin si 2 Jag-uri.Foarte tare colectia oricum.Modele de a caror existenta nici nu stiam.
O colectie BMW nu ne prezentati domnu Shumi? chiar as vrea sa salivez uitandau-ma la pozele colectiei unui fan BMW...///M:evil_laug

Da am vazut ca este si Jag,si Aston,dar asta doua marci o apartinut de la Ford Motor Company.(la Ford o numit PAG,adica Premium Automobile Group:Aston,Jaguar,Land Rover si Lincoln) Primul trei o vandut deja firma.

schumimodells 18-10-10 21:30

7 Attachment(s)
Cateva vitrine cu BMW-uri:

FED express 19-10-10 05:18

VAI:shock:-o ce machete frumoase.Doar cateva din ele daca as avea si as fi fericit.Matze de Ut models, si inca versiuni cabrio rare, si 850i-uri CSI:-o, Doamne ce frumoase pot fi.Si 850-ul ala mov cu jante de Alpina:love:.MI-am salvat si eu pozele.Sunt visul oricarui colectionar.Apoi ce sa mai zic de atatea matze laolalta si ///M-uri.M-au dat peste cap pozele astea...:oops:

Multumesc ptr poze domnu Schumi:wink:

manu_96xls 19-10-10 09:24

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3739104)
VAI:shock:-o ce machete frumoase.Doar cateva din ele daca as avea si as fi fericit.Matze de Ut models, si inca versiuni cabrio rare, si 850i-uri CSI:-o, Doamne ce frumoase pot fi.Si 850-ul ala mov cu jante de Alpina:love:.MI-am salvat si eu pozele.Sunt visul oricarui colectionar.Apoi ce sa mai zic de atatea matze laolalta si ///M-uri.M-au dat peste cap pozele astea...:oops:

Multumesc ptr poze domnu Schumi:wink:

Hai că pānă la Crăciun faci 3000 posturi.:lol:
De ceva vreme stau și mă uit pe posturile tale care majoritatea sunt...inutile!
Calmează-te, nu trebuie să ne spui īn fiecare zi ce machete vrei tu sau ce ai mai visat noaptea, pur și simplu, nu ne pasă!;)

schumimodells 19-10-10 19:01

1 Attachment(s)
O colectia racing 1/43

schumimodells 20-10-10 16:28

3 Attachment(s)
O colectie din Ungaria.

FED express 20-10-10 17:28

in a treia poza pe raftul 5 de sus in jos este un Golf1 cabrio.oare ce firma este??? e tot Sunstar? au facut si cabrio?

schumimodells 20-10-10 19:45

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3743552)
in a treia poza pe raftul 5 de sus in jos este un Golf1 cabrio.oare ce firma este??? e tot Sunstar? au facut si cabrio?

Da Chrono/Sun Star o facut si varianta cabrio in varianta open si Soft Top,dar nu mai este in fabricatie demult si este destul de rara.

FED express 20-10-10 19:53

destul de frumos si dupa cum vad, varianta ptr USA.mersi de raspuns.

schumimodells 20-10-10 20:40

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3743973)
destul de frumos si dupa cum vad, varianta ptr USA.mersi de raspuns.

Cu placere.
Inca cateva poza:

bobo-wow 20-10-10 21:56

schumimodells este o colectie de porsche gt3 1/43 de vis?adica foarte multe modele ?

schumimodells 04-11-10 19:34

2 Attachment(s)
Ce ziceti la prima poza?:D

FED express 04-11-10 19:58

hmm:confused2 sa speram ca nu i se infunda wc-ul:lol::lol::lol:
probabil ca in restul casei e plin de machete si doar acolo a mai avut loc, indraznet tipul.
in poza a2-a se vad niste machete superbe, mai ales e36-le, manta si sierra aia.e minichamps cumva:confused2?

DrifterGT 04-11-10 20:02

Adevarul e ca stiu si eu persoane ce stau la WC si 30minute pe zi :) , dece nu si cand ne facem treburile sa nu admiram machetele... ?

Racer21 05-11-10 17:11

cine nu si-ar dori o "buda" ca asta :lol: Tare de tot !

DrifterGT 18-12-10 07:41

2 Attachment(s)
Julio's Collection* (1036 models shown)

Pasiunea pentru machete auto a inceput in anul 1960, in care unii nici nu erau nascuti. Ce am vazut pe acel thread este minunat.

Detine majoritatea masinilor la 1:43 dar are si unele modele care nu le-am vazut pe acest forum gen:

*1932 Alfa Romeo Spider Touring Gran Sport (Pocher) 1:8

Colectia lui o puteti vedea pe siteul ACESTA . Cautati Julio's Collection* (1036 models shown) si o sa vedeti o minune de colectie.

Deocamdata a ajuns la c.c.a 1300 modele.

2010 18-12-10 08:04

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3907284)
Julio's Collection* (1036 models shown)

Pasiunea pentru machete auto a inceput in anul 1960, in care unii nici nu erau nascuti. Ce am vazut pe acel thread este minunat.

Detine majoritatea masinilor la 1:43 dar are si unele modele care nu le-am vazut pe acest forum gen:

*1932 Alfa Romeo Spider Touring Gran Sport (Pocher) 1:8

Colectia lui o puteti vedea pe siteul ACESTA . Cautati Julio's Collection* (1036 models shown) si o sa vedeti o minune de colectie.

Deocamdata a ajuns la c.c.a 1300 modele.

Din pacate fara logare nu merge..
Alfa din imagine toata din metal...WOW

Dark Side 18-12-10 13:11

Si acum cati ani are omul ?
Oricum suna impresionant... sa colectionezi de 50 de ani... asta arata clar ca nu e o pasiune pentru copii (asta daca mai trebuia aratat:-))

DrifterGT 18-12-10 14:01

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3907901)
Si acum cati ani are omul ?
Oricum suna impresionant... sa colectionezi de 50 de ani... asta arata clar ca nu e o pasiune pentru copii (asta daca mai trebuia aratat:-))

Pai din ce spune pe thread

" I've been collecting models since I was a child (back in the 1960s)
This is me (back in the 60s) surrounded by models"

Asta ar insemna ca acolo avea cam 4 ani... deci acum ar trebui sa aiba 54 :D.

All times are GMT +2. The time now is 02:35.

- Copyright 2026 4Tuning