Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Gradinita 4tuning (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/87757-gradinita-4tuning.html)

KarFanatik 20-01-10 12:50

Re: Gradinita 4tuning

Nu vrea cineva care sta In 18.19.20.21 sa ma ia si pe mine? :) raman dator cu o bere....

razzwan 20-01-10 12:51

daca se stabileste ceva poate reusesc sa ajung....

Ene'Andrei 20-01-10 13:46

baieti, vreti sa facem o fapta buna? haideti sa il conducem pe nicu(amicul,prietenul,fratele nostru) pe ultimul drum pt ca si el a fost ca si noi, un pasionat de masini...cine vrea sa vina, sa se prezinte la fostul peco de la stadionul dunarea...jos unde a fost sau mai e si acuma sala de forta in loc de peco...la 10:30 sa fiti acolo nu intarziati...de acolo vom merge la capela de lang lic sf maria...cine intarzie sa vina direct la capela...(JOI 21 ora 10:30) rog sa postati aici sa stiu cine vine ca sa stiu pe cine astept...

racinGTI 20-01-10 14:20

baieti cred ca ar fi frumos sa ne intalnim si in seara asta sa mergem sa depunem o floare si sa aprinsem o lumanare in fata vulcanizarii si cine poate sa vina si maine ar fi super...ne gasim p la 19.00 la statuie si plecam d acolo...cred ca lui Nicu iar placea sa auda motoare ambalate la maxim:-)...frate sa ai acolo in cer drum intins si sa ne astepti ca venim pe rand ;) sa te odihnesti in pace :cry::cry::cry:

va rog sa va anuntati prezenta aici pe forum...mutumesc

madalin89 20-01-10 14:59

Quote:

Originally Posted by Ene'Andrei (Post 2996135)
baieti, vreti sa facem o fapta buna? haideti sa il conducem pe nicu(amicul,prietenul,fratele nostru) pe ultimul drum pt ca si el a fost ca si noi, un pasionat de masini...cine vrea sa vina, sa se prezinte la fostul peco de la stadionul dunarea...jos unde a fost sau mai e si acuma sala de forta in loc de peco...la 10:30 sa fiti acolo nu intarziati...de acolo vom merge la capela de lang lic sf maria...cine intarzie sa vina direct la capela...(JOI 21 ora 10:30) rog sa postati aici sa stiu cine vine ca sa stiu pe cine astept...

haideti sa facem ceva frumos maine dimineata sa ne adunam cu toti .............

racinGTI 20-01-10 15:05

maine la dimineata s-ar putea sa mai munceasca lumea...

hai sa stabilim cva pt in seara asta

racinGTI 20-01-10 15:18

din pacate din cate vad nu prea stim cand sa fim uniti...de fapt noi cel mai bine stim sa n certam...dc vrea cineva sa vina la 19.00 in fata la vulcanizare e ok...dc nu...

KarFanatik 20-01-10 15:36

Baietii...maine am examen de sesiune si nu prea pot sa ajung ce ziceti in seara asta la ora 19.....la vulcanizare?Ene da-mi un telefon te rog sa vorbesc cu tine

Marian20 21-01-10 02:47

Quote:

Originally Posted by KarFanatik (Post 2960642)
Frumos loc de munca MArius :) nu mai ai locuri prin duba? :)

eu am ramas blocat pe chestia asta! 1 tu cine spuneai ca esti? 2 cu cine vorbeai mai exact? nu de alta dar daca vorbeai cu mine trebuia doar sa-mi copii nick-ul care "din intamplare" imi este si numele daca vorbeai cu maus iar ai dat pe langa.... poate sa fie o combinatie intre nick-uri sau ce ca nu reusesc sa prind ideea de cateva zile incoace....:)

Quote:

Originally Posted by racinGTI (Post 2996432)
din pacate din cate vad nu prea stim cand sa fim uniti...de fapt noi cel mai bine stim sa n certam...dc vrea cineva sa vina la 19.00 in fata la vulcanizare e ok...dc nu...

nu toata lumea adora priveghiul si inmormantarea in cazul in care ar fi vreo noutate pt cineva... eu personal le urasc... asa ca nu cred ca trebuie sa o iei in nume de rau nimanui daca nici macar nu raspund... cei care l-au cunoscut sufera in tacere cei care nu citesc le pare rau si trec mai departe... nu mai condamna pe nimeni indiferent de situatie... pt ca asta inseamna sa nu fii unit...sa nu tii cont de ceilalti... nu faptul ca nu spune nimeni ca vine sau ca nu poate cineva sa vina... oamenii chiar au treaba si asta este... unii mor altii se nasc... unii muncesc altii-si doresc... Dumnezeu sa-l odihneasca!

KarFanatik 21-01-10 09:18

@Marian20-Scuzele mele sincere...a fost o eroare vizuala comisa de mine :D

sedici_valve 22-01-10 16:43

cam liniste..cam prea multa liniste

madalin89 23-01-10 01:08

Quote:

Originally Posted by Marian20 (Post 2998395)
eu am ramas blocat pe chestia asta! 1 tu cine spuneai ca esti? 2 cu cine vorbeai mai exact? nu de alta dar daca vorbeai cu mine trebuia doar sa-mi copii nick-ul care "din intamplare" imi este si numele daca vorbeai cu maus iar ai dat pe langa.... poate sa fie o combinatie intre nick-uri sau ce ca nu reusesc sa prind ideea de cateva zile incoace....:)

nu toata lumea adora priveghiul si inmormantarea in cazul in care ar fi vreo noutate pt cineva... eu personal le urasc... asa ca nu cred ca trebuie sa o iei in nume de rau nimanui daca nici macar nu raspund... cei care l-au cunoscut sufera in tacere cei care nu citesc le pare rau si trec mai departe... nu mai condamna pe nimeni indiferent de situatie... pt ca asta inseamna sa nu fii unit...sa nu tii cont de ceilalti... nu faptul ca nu spune nimeni ca vine sau ca nu poate cineva sa vina... oamenii chiar au treaba si asta este... unii mor altii se nasc... unii muncesc altii-si doresc... Dumnezeu sa-l odihneasca!

nu judeci corect ........ai inceput rau si ai terminat bine ...mai bn tacea-i si numai posta-i... nu ne intereseaza parerea ta sincer, macar daca erai din galati aveai tot dreptu sa te bagi in conversatia asta ;)scz daca am fost rau ;)hai sa trecem peste... si sa ne vedem de ale noastre

Ene'Andrei 23-01-10 01:21

Marian clubul galatean SOS o sa vina la tine la inmormantare...am cuv. de onoare si ma tin de el...dar stii dc o sa venim? pt ca si tu te-ai nascut la fel ca mine, ai visat ce am visat si eu...ai ajuns undeva cum am ajuns si eu...si esti pe forum, discut cu tine ca de la user la user/amic amic/...cine stie, in viitor dau de tine si ai sa imi zambesti la o masa dintr-un club..sa ma intrebi: ene unde ne mai distram in seara asta...? vezi, eu intodeauna gadesc pozitiv si stiu ca orice e posibil...vorba asta care o aveti unii dintre voi, trezestete la realitate..(o zici pt ca nu ai dat de dragoste...de iubire si prieteni adevarati)

Marian20 23-01-10 03:04

Quote:

Originally Posted by madalin89 (Post 3005097)
nu judeci corect ........ai inceput rau si ai terminat bine ...mai bn tacea-i si numai posta-i... nu ne intereseaza parerea ta sincer, macar daca erai din galati aveai tot dreptu sa te bagi in conversatia asta ;)scz daca am fost rau ;)hai sa trecem peste... si sa ne vedem de ale noastre

lol.... macar de eram din gl :)))) tare asta... pai specifica dom'le ca te referi strict la cei din gl.... nu mai generaliza.... invatati fratilor sa expuneti un punct de vedere sa inteleaga tot omul ce vreti sa spuneti.... iar despre partea cu, nu va intereseaza parerea mea, ai cateva variante... 1 iti faci forum separat si nu-mi spui de el.... 2 iti faci topic separat strict pt galateni 3 faci topic separat cu acces restrictionat... pana atunci taci si citeste sau sari peste posturile mele... si apropo... sa stii ca eu sunt deschis la un poll in ce priveste prezenta pe strazile galatiului intre mine si tine.... degeaba esti galatean daca stai in casa... eu sunt brailean si stau pe strazile galatiului mai mult ca unii din voi.... aprox seara de seara... asa ca ciocu mic si joc de glezne....
Ene nu face promisuni desarte... clubul asta nu stii daca o sa mai existe peste un an sau doi iar ca sa gandesti asa departe.... sau daca cumva te gandeai la altceva nu pot sa-ti spun decat ca-ti doresc ce-mi doresti tu mie.... acum alegi tu varianta corecta si reactionezi ca atare.... inca o chestie pt care nu ar trebui sa promiti chestia asta... clubul galatean SOS nu a fost in stare sa se adune sa se duca la inmormantarea unui galatean cum spunea madalin mai sus
Si inca ceva Ene ... vorba asta o zic nu pt ca nu am dat peste dragoste si prieteni adevarati... ci tocmai pt ca am facut-o... si problema mea este ca nu as suporta sa-i vad pe nici unu din cei la care ma refer in sicriu...

Ene'Andrei 23-01-10 03:24

bine sa lasa-m asta ca a trecut...la ce te referi, ca stai seara de seara pe strazile galatiului...? ce masina conduci, poate o stiu..?

Marian20 23-01-10 03:27

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ene'Andrei (Post 3005181)
bine sa lasa-m asta ca a trecut...la ce te referi, ca stai seara de seara pe strazile galatiului...? ce masina conduci, poate o stiu..?

.....

Ene'Andrei 23-01-10 03:30

Quote:

Originally Posted by Marian20 (Post 3005185)
.....

da te-am mai vazut...frumoasa bijuterie...ce motorizare ai ?

Marian20 23-01-10 03:31

Quote:

Originally Posted by Ene'Andrei (Post 3005187)
da te-am mai vazut...frumoasa bijuterie...ce motorizare ai ?

2.5 T 220 hp de fabrica

Ene'Andrei 23-01-10 03:32

Quote:

Originally Posted by Marian20 (Post 3005188)
2.5 T 220 hp de fabrica

slab...eu am 3.5 T la cielo :)))

Marian20 23-01-10 03:37

Quote:

Originally Posted by Ene'Andrei (Post 3005189)
slab...eu am 3.5 T la cielo :)))

au mai avut si altii 3.5d si parese ca nu a fost de ajuns :)

Ene'Andrei 23-01-10 03:38

da stiu, se mai intampla si cazuri de astea... ;)

Azerty 23-01-10 05:15

La naiba, era cat pe-aci sa nu fie de ajuns 3.0T benzina... daca intelegeti ce vreau sa spun :))

shadowro 23-01-10 08:07

eu deja ma simt in plus cu 1.6

tzapul 23-01-10 08:12

v-ati mutat de pe SOS pe gradinita?

razzwan 23-01-10 08:27

cam asa ceva

madalin89 23-01-10 09:29

marian degeaba ai 26 de ani .....vad ca te depaseste situatia uneori ...te las pe tn sa ai ultimul cuvant ca altfel nu se poate!!!! .....pune si u la profil ca esti din braila nu din BUCURESTI...Bft respect dom'le :)

andykanabis 23-01-10 10:40

Astazi la ora 19:00 Intrunirea S.O.S. CLUB pe platforma la locul nostru.... bft si va astept

razzwan 23-01-10 10:44

mai tarziu nu se poate?

Ene'Andrei 23-01-10 11:58

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 3005284)

esti comic :))))

Marian20 23-01-10 14:02

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 3005284)

mda... se pare ca in plus au cam fost motoarele mai mici si clar masinile mai mici... ata ete... un 1.6, 1.8 parca sau 2.0 nu sunt f sigur dar pe acolo oricum toate cu un T dupa cilindree :) ... 1.3 la un momentdat dar acolo m-am revansat... au mai fost.... oricum niciodata nu e timpul pierdut sa-mi iau motorul in brate si rolele in picioare sa ma alerg cu lumea :)

Ene'Andrei 24-01-10 12:27

cafeneaua membrilor 4tuning Galati ?

ce ziceti baieti ati vrea sa avem?

GL-22-GTR 24-01-10 13:40

Da...
Dar fara sos....doar maioneza :lol:

madalin89 24-01-10 15:01

Quote:

Originally Posted by GL-22-GTR (Post 3009570)
Da...
Dar fara sos....doar maioneza :lol:

GTR ......tu chiar esti prost sau te faci??? ........

pitibraila 24-01-10 15:01

Quote:

Originally Posted by madalin89 (Post 3009799)

=)))) saracu GTR toata lumea in ataca:))

CRC'ul 24-01-10 15:20

Quote:

Originally Posted by madalin89 (Post 3009799)

ar trebui sa citesti si regulile forumului...poate atunci nu o sa mai vorbesti asa..cu cei de pe forum..

Ene'Andrei 24-01-10 15:23

gata ma, hai poate a inteles baiatul nu e cool sa faci glume proaste...

madalin89 24-01-10 15:26

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 3009869)
ar trebui sa citesti si regulile forumului...poate atunci nu o sa mai vorbesti asa..cu cei de pe forum..

tu esti avocatul lui GTR ???:)

CRC'ul 24-01-10 15:30

sunt tatal lui spiritual :)

Snapy_xxl 24-01-10 15:30

Vad ca iar ati inceput cu balariile...Nu stiu cum dracu' dar mereu cand apareti voi, se lasa cu cearta.
Chiar nu va puteti abtine?

Ene'Andrei 24-01-10 15:32

hai snapy actioneaza aici :))))

All times are GMT +2. The time now is 05:02.

- Copyright 2026 4Tuning