Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico de Braila! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/87678-tico-braila.html)

TM32CIP 18-06-09 23:20

Re: Un Tico de Braila!

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2419242)
nu le vinde decat lui Guashe :)

vezi ? ti-am zis eu ! :twisted: la mine vor fi o necesitate, aderentza maxima 8)

morpheusmaster 18-06-09 23:31

Daca le curata pe toate si ti le da curatate :) sa ii pupi si mana :)) ce treaba buna a facut cu janta aia...mama mama...

TM32CIP 19-06-09 00:16

intr'adevar ... migaloasa treaba, la jante nu e usor deloc. Stiu ca eu m-am labartzat 2 saptamani sa-mi matuiesc jantele mele, in conditiile in care vopsitul a fost moca, si se ruga varu' de mine sa i le duc odata :lol: dar vazandu-le pe astea, realizez ca ale mele sunt mult prea inguste :twisted:

dmo.mihai 19-06-09 08:04

frumoase jante...asteptam sa le vedem pe masina

BR-03-PMP 19-06-09 08:07

ady gandestete bine ce faci si daca le vinzi vindele cui trebuie:D=)):D tari abia ast sa le vad si incaltate:D

quick_5hifter 19-06-09 09:45

Frumoase foc jantele... chiar arata bine pe masina. Cu gumele montate va fi altceva.
Mare grija la montaj, indiferent unde se vor monta... nefiind speciale pentru Tico, le trebuie inele de montaj sau piulite "custom".

Robert_MNW 19-06-09 11:50

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2419242)
:)) Asta e ceva n genu :)) mie nu imi plac cum vin pe masina ta...vindemile mie )

Cam...NU!!! Chiar vin ridicol iesite asa mult in afara si apropo mai trebuie sa si virezi nu si cu ele pe fata nu vad cum faci treaba asta?! modelul nu e rau insa sunt mult prea late pentru gusturile mele;)Gusturile nu se discuta si daca le vruiam le cumparam de mult, de unde le-a cumparat Enzo ereau postate de luni de zile pe forumul respectiv:rolleyes2
On topic!
Te-am vazut aseara pe aeroport! Arata bine masinuta! ;)

TheEnZo 19-06-09 12:40

Ca o informatie pt toata lumea numai imi trimiteti mesaje privat despre nici un set de jante, in primul rand jantele acestea "noi" in caz ca le vand/schimb vreodata vor ajunge la Guashe , 2 la mana jantele vechi cele spitate nu le dau deoarece traim in romania si prietenii nostri CAP DE CRETA se gasesc la fiecare colt si doamne fereste daca o sa am vreodata probleme nu vreau sa raman cu jante de tabla.

quick_5hifter - da e adevarat ca trebuie sa ii fac piulite custom pt prezoane deoarece astea de tico sunt prea mici.

Robert_MNW - am fost si eu aseara pe aeroport sa ma uit la ce fac oameni pe acolo, nu prea vin des deoarece mi se pare o tiganie, e un fel de hai sa ne dam ca altceva mai bun nu avem ce face se dau masini de 120 CP cu masina de peste 300CP , ce sanse are ala de 120 CP nu am ideie ... in schimb mi'a placut acel Fiat Bravo negru facut Turbo.
Fiecare are gusturile lui legat de jante, dar parerea mea ca la o masina cu o caroserie cu design al anilor '80, ii stau bine jantele late care ies putin in afara caroseriei, Tico e o masina destul de patratoasa nu prea vad ce jante ar mai da bine pe ea decat cele spitate cu spite egale, dar la o astfel de caroserie toate jantele care au o leaca de buza dau mult mai bine ... parerea mea.

L.E. Daca stie cineva ce alte piulite se potrivesc pe prezoanele de tico, il rog sa imi impartaseasca si mie informatia.

Robert_MNW 19-06-09 14:34

Nu ma duc nici eu des, mai mult ca sa ma intalnesc cu baietii;) cat despre jante ai dreptate fiecare cu ce ii place, dar tot nu am inteles, le dai sau le opresti si daca le opresti poti vira rotile?

quick_5hifter 20-06-09 00:38

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2420885)
Nu ma duc nici eu des, mai mult ca sa ma intalnesc cu baietii;) cat despre jante ai dreptate fiecare cu ce ii place, dar tot nu am inteles, le dai sau le opresti si daca le opresti poti vira rotile?

Daca nu ma insel, e al treilea reply al tau avand ca tema "mie nu-mi plac jantele". Am inteles cu totii, a inteles si TheEnzo, cred ca ar trebui sa incetezi si sa lasi omul in pace. Nu toti si-au format gusturile in aceleasi conditii, deci nu inseamna ca tot ce nu-ti place tie devine automat "ridicol". Cu putin efort, imagineaza-ti ca acolo unde iese janta in relief, trebuie sa iasa si aripa (mai mult, mai putin sau egal cu janta, in functie de suspensie, anvelope si gusturi).
Cat despre virat... eu am avut pe Tico jante pe 16 inci cu latime 7J, fara distantiere, iar la viraj atingeau doar putin mai mult decat atingea chiar si janta de tabla (cu rotile maxim stanga, e defect de fabricatie la multe Tico). In concluzie, acolo unde ET-ul e prea mare, se folosesc distantiere, iar acolo unde ET-ul e prea mic, se evazeaza aripa si nu mai apar probleme.

@Enzo: nu mai cauta piulite de-a gata ca nu gasesti, sunt doar 2-3 modele de masini cu acelasi diametru prezon ca la Tico.
Trebuie sa faci unele "custom" procedand in felul urmator:
a)cumperi o piulita de Toyota Celica Supra, o duci la strungar sa o copieze la exterior, ii dai si o piulita de Tico sa o fileteze la interior si apoi repeti procedeul de 15 ori :D
b)daca nu gasesti piulita de Supra -> folosind un material pentru un mulaj rigid (fibra de sticla, Poxipol etc.), iei mulajul de pe interiorul gaurii din janta, scoti mulajul si il copiezi la strung, apoi filetezi dupa modelul original de Tico si repeti operatiunea.
Pentru varianta b) iti pot da lamuriri suplimentare, daca va fi cazul.
In ambele cazuri, strungul trebuie sa fie foarte bine echilibrat, pentru ca in cazul in care gaura piulitei nu va fi concentrica fata de diametrul exterior al piulitei, nu vei mai putea echilibra niciodata roata, iar prezoanele se pot stramba (de rupt iti garantez ca nu le poti rupe).
De asemenea, materialul folosit trebuie sa fie de calitate si foarte bine calit, altfel la 2-3 infiletari/desfiletari ti se macina filetul.

Multa bafta!

TM32CIP 20-06-09 01:30

Rocket science ce spune alex, are dreptate ca de obicei. Eu as opta pentru tije cu piulite ce se folosesc la masinile de rally/VTM. Vin la cca 15 cm lungime, cu piulite de-a gata, care cu un simplu zbarrrr din deget se infileteaza singure (vezi topicul lui BNZ pentru poze) iar detalii iti pot da eu pe mess daca vrei, cand va fi cazul !
Toate cele bune
~Guashe

Robert_MNW 20-06-09 07:26

Ok quick_5hifter o sa fac eu un efort...eu nu mi-am dat seama ca se vor latii/evaza aripile ci am crezut ca vor ramne asa pe masina, gresala mea si imi cer scuze daca am deranjat pe propietar sau pe voi...

TheEnZo 28-06-09 11:49

MASINA MOMENTAN ESTE DE VANZARE !
Daca este cineva interesat sa imi dea pm.

morpheusmaster 28-06-09 21:58

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 2443989)
MASINA MOMENTAN ESTE DE VANZARE !
Daca este cineva interesat sa imi dea pm.

BA CE DRQ VINZI TICO? Sau nu vad eu bine?

TheEnZo 29-06-09 00:49

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2445459)
BA CE DRQ VINZI TICO? Sau nu vad eu bine?

Toate masinile care le detin sunt scoase la vanzare ! care v'a avea nororcu sa se vanda prima aia e ... dupa se scot restu de la vanzare. Am nevoie de bani sa imi cumpar ceva la care visam de la varsta de 10 ani.

BR-03-PMP 29-06-09 11:48

wow vinzi si fiatu???!!

M_Flow 29-06-09 15:50

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 2445918)
Toate masinile care le detin sunt scoase la vanzare ! care v'a avea nororcu sa se vanda prima aia e ... dupa se scot restu de la vanzare. Am nevoie de bani sa imi cumpar ceva la care visam de la varsta de 10 ani.

PACAT.....chiar incepuse sa prinda viata proiectul ;).............oricum sper sa-ti implinesti visul

P.S. nu ne spui si noua la ce visezi ?

TM32CIP 29-06-09 16:17

Quote:

Originally Posted by M_Flow (Post 2447368)

P.S. nu ne spui si noua la ce visezi ?

la ceva mic, inalt ce manca pietre ! la propriu :lol:

D0ryN 29-06-09 16:52

SMART ?!:lol:

TheEnZo 29-06-09 22:42

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 2447538)
SMART ?!:lol:

Doamne fereste!

Suzuki Samurai !

YoMihai90 01-07-09 21:34

misto masinuta !! ti-am vazut masina de multe ori prin craiova!! belea masina!!

TZN 85 BUB 01-07-09 23:05

salut, ce ai mai facut cu jantele de pe tico ? si cu cele vechi.... si cu cele noi si late ?

ZerO_CooL 05-07-09 10:11

2 Attachment(s)
Felicitari pentru participare! Pe ce loc ai iesit ?

BR-03-PMP 05-07-09 11:30

[QUOTE=ZerO_CooL;2462724]Felicitari pentru participare! Pe ce loc ai iesit ?[/QUOTE

deocamdata nu stim:P:P dar stim ca cu ajutorul unora sigur nam ajuns macar printre primi 10!! :P:P

TheEnZo 05-07-09 16:43

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 2462724)

Mutumesc mult momentan nu se stie nici un clasament calumea ...

ZerO_CooL 05-07-09 21:35

Quote:

Originally Posted by BR-03-PMP (Post 2462899)
Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 2462724)

deocamdata nu stim:P:P dar stim ca cu ajutorul unora sigur nam ajuns macar printre primi 10!! :P:P

Chiar daca e adevarat ce spui, tind sa cred ca n-a fost ceva intentionat. Oricum, eu zic ca cel mai important e sa participi, sa te simti bine... si sa vezi unde ai mers corect si unde mai ai de invatat, ca sa stii ce sa corectezi pe viitor...

TM32CIP 05-07-09 22:03

In toate virajele ai scos capu pe geam ? :lol:
Felicitari, masina sta bomba cu suspensia asta, dar fa ceva cu bara aia spate :rolleyes2

numa bine,salut

BR-03-PMP 07-07-09 10:43

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 2463952)
Chiar daca e adevarat ce spui, tind sa cred ca n-a fost ceva intentionat. Oricum, eu zic ca cel mai important e sa participi, sa te simti bine... si sa vezi unde ai mers corect si unde mai ai de invatat, ca sa stii ce sa corectezi pe viitor...

da aici ai dreptate cea fost a fost cel mai important lucur a fost ca neam distrat:D

TheEnZo 19-08-09 17:28

8 Attachment(s)
Cateva poze mai noi cu masina !

+ Masina este de vanzare cu 1350 de euro negociabil !

andi_cimpean 19-08-09 23:16

bara aia spate, asa o lasi? macar ai putea sa le faci pe amandoua albe, sau negru.

gandaku 19-08-09 23:46

aha...nu stiam eu cine e baiatu cu tico:d....poza este destul de recenta...si ma gandesc ca ai avut 1 singura solutie sa intri pe republicii..dar tico incape nu e problema

valitataye 29-08-09 22:58

Quote:

Originally Posted by gandaku (Post 2571057)
aha...nu stiam eu cine e baiatu cu tico:d....poza este destul de recenta...si ma gandesc ca ai avut 1 singura solutie sa intri pe republicii..dar tico incape nu e problema

frumos tico-ul pacat ca vrei sa il vinzi:cry:

BR-03-PMP 30-08-09 08:57

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2570960)
bara aia spate, asa o lasi? macar ai putea sa le faci pe amandoua albe, sau negru.

Tin sa te anunt ca a vopsit bara spate la culoarea masini :D

TheEnZo 01-09-09 11:09

14 Attachment(s)
Chiar daca masina este de vanzare eu nu am stat degeaba :P , ar fi de trecut pe lista :

- masina a primit alta folie pe toate geamurile cu tenta albastra mai inchise pe spate mai deschise pe fata.
- grila dintre capota si parbriz de culoare alba.
- oglinzile si bara spate vopsite in culoarea caroseriei.
- triple de mansalier si ceata noi
- un sistem de 16cm pe fata de la Sal (mid woofer + tweeter + filtru) si pe policioara spate 2 Infinity coaxiale.
- acuma din pacate masina numai este lowrider ci uprider, s'au renuntat la arcurile care le aveam si s-au montat pe spate arcuri normale + amortizoare pe gaz intarite, iar pe fata s'au inlocuit arcurile cu unele care coboara masina doar cu 2 cm si s'au intarit amortizoarele pe ulei , masina pastrandu'si un comportament destul de bun , dar este mult mai confortabila.

Si cateva poze din ce s'a mai facut pe la masina.

LE: Ucenicul meu este fan EBA :D :)) !

Robert_MNW 01-09-09 13:07

:-)Zi-mi si mie de unde ai cumparat folia! Multumesc!

TM32CIP 01-09-09 14:45

Asta cu EBA e tare :lol:

banzay 01-09-09 14:58

Se gaseste prin obor/bazar sau pe la accesorii auto, unde gasesti si folie deasta neagra neomologata.

Interesanta ideea cu folia asta :) zi-mi si mie te rog, unde ai intarit amortizoarele? :)

BR-03-PMP 02-09-09 10:05

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 2602864)
Asta cu EBA e tare :lol:

ce aveti mai cu tricoul meu de scandal=)))??

BR-03-PMP 02-09-09 10:08

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2602556)
:-)Zi-mi si mie de unde ai cumparat folia! Multumesc!

folia este cumparata din galati de la niste magazine auto!

TheEnZo 03-09-09 12:52

Va rog inchideti topicu , masina s'a vandut !
Noul proprietar nici nu a auzit de 4 tuning !

All times are GMT +2. The time now is 10:33.

- Copyright 2026 4Tuning