Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Virtual tuning in Photoshop si Photo Canvas (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/876-virtual-tuning-photoshop-photo-canvas.html)

MAKE_ 20-10-04 15:23

sal am si eu o rugaminte

1 Attachment(s)
spuneti-mi si mie de unde pot gasi si eu programele aste in care pot sa modific masini pls....
FRUMUSEL NU ?

andysor2000 20-10-04 22:33

Ia incearca sa-mi modifici si mie un tico...si zi-mi si mie d unde pot sa iau si eu programul.Merci mult

andysor2000 20-10-04 22:37

Poza vad ca nu a bagat-o ...in fine..dc ai vreo poza cu tico bine daca nu lasa...Merci mult oricum!

luca 20-10-04 23:01

3 Attachment(s)
xxdadixx cand te prind te cinstesc cu ce vrei tu. Sper sa ne intalnim, tu chiar ai talent frate.
Mersi mult si cand vii in Bucuresti sa ma suni ca eu ma tin de cuvant (Cristi - 0723210277).
Respect frate, daca nu te superi poate poti sa faci si din unghiurile astea dar aceleasi spoilere, jante si eleron. Normal numarul de beri creste sau ce vrei tu.

xxdadixx 20-10-04 23:02

Adobul il iei de la orice pirat care face cd-uri

rudolf.s 21-10-04 08:23

2 Attachment(s)
M-am cam razgandit.. Renunt la ideea de Opel Kadett E Caravan... E prea veke... In skimb cred ca ma voi concentra la un VW Golf III Variant. Ma gandeam ca ar trebui mai intai sa vad ce se poate face dintr-o astfel de masina....

xxdadixx 21-10-04 16:39

Nu ca as incuraja pirateria. Ok. In legatura cu pozele alea. O sa le caut. Cred ca sunt cam multe ca am luat ceva de pe una ceva de pe alta. Intelgi tu.
Cu clantele nu am nimic doar ca nu imi plac de cand am vazut un A4 fara.
Pragul nu stiu de unde e dar cand pun originalele o sa se vada si cu defectele alea sa nu creada careva ca o sa fac masini la nivelul la care faceam pt magicmanu.com. Eu va ajut sa va faceti o idee despre cum o sa arate masina voastra cu toate ca imi ia si mie destul timp.
Iar in legatura cu Opelul vectra:Pozele de pe care tiam luat componentele alea nu le am si din unghiurile respective. Imi pare rau. Iar berea aia o dai tu ca nu e graba. Oricum eu prin B nu prea am treaba decat poate o data la 5 ani :) .

baghy 21-10-04 23:16

te rog mah lucreaza putin si la corrado ala vezi ce e la pagina 10 poza plz merci mult

luca 21-10-04 23:19

Naspa, deci nu o sa am cum sa ma revansez?
:cry:

topser 23-10-04 14:16

Tico

1 Attachment(s)
Salut baieti!
Sunt nou pe forumul acesta si sunt fericitu posesor al unui Daewoo Tico!
Care ar vrea sa imi prelucreze un pic imaginea???
Va rog frumos !
As vrea sa vad cam cum ar arata. :oops:

xxdadixx 23-10-04 16:03

Am luat pozele cu corado ala dar nu am nimic din unghiul ala. Eu pe marti ajung acasa. Atunci mai vorbim.

baghy 24-10-04 21:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Am luat pozele cu corado ala dar nu am nimic din unghiul ala. Eu pe marti ajung acasa. Atunci mai vorbim.

k merci bro :roll: mai am cateva poze din fata si din spate

xxdadixx 04-11-04 10:04

Am un cpu de vanzare, dupa ce il vand imi bag net non stop si o sa caut poze din toate unghiurile. Pana atunci roagate sa-l dau :lol:

baghy 06-11-04 21:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Am un cpu de vanzare, dupa ce il vand imi bag net non stop si o sa caut poze din toate unghiurile. Pana atunci roagate sa-l dau :lol:

bine frate merci mult :oops: scuze pt. ca te pun la munca :!:

LKS 12-11-04 20:59

Mai oamenilor...vreau shi io nishte poze cu mashini romaneshti facute in photoshop sau canvas ...da sa nu fie solenza ....trimitetzi`mi nishte poze in mail...sau cautatzi`ma pe messenger ...va rog io mult

CT-03-ART 19-12-04 20:59

1 Attachment(s)
prima mea incercare in photoshop...inca mai am de lucru la aceasta mashinutza dar o sa arate marpha cred

tng 19-12-04 21:20

Re: Tico

Quote:

Originally Posted by \"topser\"
Salut baieti!
Sunt nou pe forumul acesta si sunt fericitu posesor al unui Daewoo Tico!
Care ar vrea sa imi prelucreze un pic imaginea???
Va rog frumos !
As vrea sa vad cam cum ar arata. :oops:

Vad ca ai postat long time ago..dar yo am sa incerc sa-ti \"aranjez: masina..Aminceput sa lucrez la ea

LKS 19-12-04 21:22

incercari am avut shi io ... dar parca erau un pik mai reushite ....ce`i cu fundalu ala negru ?? ...nu se potriveau culorile ? :D ...io zic sa iei nishte lectzii in particular de la xxdadixx...dar ...pana nu vdm rezultatu` final ...n`avem prea mult de discutat ...
o sa postez shi io tentativa aia a mea ...era un passat ...ieshise mishtocutz

tng 20-12-04 19:45

2 Attachment(s)
Iata ce modificari am adus acestui Tico: garda la sol putzin coborata,culoare capota,caroserie,sticker(street grow),gemuri(heliomate :lol: ),jenti....Mai bine uitati-va la poze.

PS : sunt incepator :)

LKS 20-12-04 20:25

bai...or fi calumea pozele ....da` io nu vad nici o poza aici ..... plm....poate nush io

LKS 20-12-04 20:27

aaaaaaaaaa......gata le`am vazut ....oricum ...mai ai de munca !!!!!!!!

tng 21-12-04 11:46

Intradevar se incarca mai greu dar daca ai rabdare o sa le vezi :D

Da mai am de lucrat:spoilere,pragori,un eleron probabil.

fiderzen 03-01-05 17:17

1 Attachment(s)
o incercare nereusita :oops: ,dar mai incerc

alcatel 15-01-05 02:35

2 Attachment(s)
mdaa m-am jucat si eu un picutz insa in photoshop combinat cu paint:) in photoshop am invatzat sa schimb doar culoarea (as fi citit tutorialele care le-a postat xxxdadixxx insa nu-mi merge word :(( asa ca ma rezum doar la schimbat culoare in photoshop)si in paint mi-a luat ceva timp insa am reusit sa modific spoiler fata + prelungire capota nu e cine stie ce insa imi place fff mult cum a iesit (spoileru e creatie proprie dar sigur mai exista asa ceva pe un astra pe undeva)si cam asa as vrea sa-mi fac masina care va veni prin primavara
P.S.1 Am sa fac totu cu mana mea ceva gen X-ray insa nu chiar asa de extrem vreau sa fac ceva finutz dar si agresiv in acelasi timp
P.S.2 poate imi dati o mana de ajutor cu cateva idei un spoiler ceva mai modificati si voi pls

HoricutzWSR 17-01-05 10:33

care imi zice shi mie cum se pune poza sub nume fiindca la voi aproape toti arata o poza sub nume :?:

pauladrian 16-02-05 00:47

cauta si gasesti in forum.
scrie si la profil mi se pare ca poza trebuie sa fie de pe un site.

Lachupacabra 28-03-05 12:04

2 Attachment(s)
:oops: stiu ca nu se ridica la nivelul majoritatiii \"lucrarilor\" de pe aici, e destul de dificil sa realizezi ceva interesant. Am incercat si eu un BMW. Am facut doar partea de vopsea si jenti, fara o schimbare de piese. Ca program folosesc Ulead Photo Expres.

:oops: Sa nu ma omorati cu pietre.......

tng 28-03-05 12:26

Stai man linistit,nimeni nu s-a nascut invatat.
Noi cei de pe aici folosim Adobe Photoshop.
Bafta !

hyundaisantafe2002 28-03-05 14:09

sal..

1 Attachment(s)
m-am gandit sa tunez si yo putin un tico.. :roll: a iesit o porcarie..

P.S: sunt incepator!

Lachupacabra 29-03-05 13:00

3 Attachment(s)
tot io' cu incercarile mele......am gasit un Focus in fata blocului.....si am incercat ceva....dati-va un pic cu parerea....

andrey2003 29-03-05 15:29

dar nu merg deschiseeeeeeeee :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

bodixxl512 29-03-05 16:05

2 Attachment(s)
am modificat si eu o masina in photoshop....astept critici si sfaturi....tzineti cont ca e prima mea masina in photoshop.....am lucrat in jur de 4 ore la ea.....

EvLSant0S 29-03-05 16:54

Daca intradevar e prima masina modificata in Photoshop .. e bine...

good job.. mai chinuiete la detalii ;)

Lachupacabra 29-03-05 22:38

2 Attachment(s)
:oops:tocmai si-a luat o gagica un Tigra.......si am incercat o vopsea cameleon........cum a iesit?

tng 30-03-05 12:18

ti-a iesit bine man.mie unu chiar imi place.
dar din cate stiu yo cameleonu e ceva intre albastru si verde(culori inchise). :roll:

EvLSant0S 30-03-05 13:21

cameleon .... mai multe culori pe o masina.. asta stiu eu ca e cameleonu
da mai , ti-a iesit super bine ! congratz...

cum dai in faruri nuantza de XENON , nu numai ALB , sa dai ALBASTRU in faruri ... HLP?!

Stuey 30-03-05 14:09

Re:

1 Attachment(s)
jante cromate in adobe....cine stie sa-mi dea nishte sfaturi...este rugat sa ma ajute..daca poate bine inteles.

Lachupacabra 30-03-05 17:56

:oops: :D merci ...ma bucur ca va place !

Stuey.......io fac in Ulead Photo Expres, n-am nici o treaba cu programelu tau' dar daca aflu ceva te anuntz. :wink:

Stuey 30-03-05 21:46

Re:

Daca poti...mersi mult....by the way...cameleonul facut de lachupacabra mere facut si in adobe???si daca da cum....ca mie nu imi iese cum vreau.

EvLSant0S 30-03-05 21:53

selectezi o parte , dai feather aia .. 5 ...
dupa care dai o culoare pe langa... cea originala.. de ex. pe langa roshu .. dai mov...
e usor..

All times are GMT +2. The time now is 09:21.

- Copyright 2026 4Tuning